Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie grales w Jino dlatego polecasz ;*

bo polowa was smieszne smerfy eq z Navi dostala;]

a niech Eragon nawet nie pie*doli ze nikt nic nie ma bo zaraz moge tu z 30 ss wrzucic...

NIE POLECAM!

Opublikowano

@Ohmna

Słuchaj Eragon chce jak najlepiej dla serwa i dla nas.

Weź mnie za przeproszeniem 'ku*wa nie rozśmieszaj' po co zatrudnił Camerona który już wywalał wcześniej eq z navi? Uwierzył mu na słowo? Eragon ty lepiej idź na studia czy coś bo masz dopiero 19 lat ;]

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Dopiero 19 lat ? Ty wiesz co mówisz ? Na studia ? Z 3 technikum na studia mam przeskoczyć ?

Jak ci się nie podoba to nikt cię tu nie trzyma a Cameron nic nie rozrzucał tylko Xiao.

Opublikowano

Serwer lekko nobski, dostałem pro eq od jakiegoś 1 lvl... Można grać na SH,MH gm i tak nie banuje... Fajny serwer dla leszczy.

cooltext625770171.png

Jestem głównym producentem KingDomu

Opublikowano

Tak ale na PL 24h i większość pobanowana, a tutaj co się wchodzi to się widzi eQ Navi Hacki... Jednym słowem Brud smród i ubóstwo...(Bez obrazy to takie podsumowanie tego co piszą )

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Xiao jak jeszcze miał Dostęp do Navi (był w teamie) porobił sobie lewe konta i teraz wraz ze swoim nie do końca zdrowym na umyśle kolegom próbują swoich sił i robią wszystko aby zniszczyć serwer. To czy im się uda zależy w dużej mierze od postawy graczy oraz współpracy.

Opublikowano

Xiao jak jeszcze miał Dostęp do Navi (był w teamie) porobił sobie lewe konta i teraz wraz ze swoim nie do końca zdrowym na umyśle kolegom próbują swoich sił i robią wszystko aby zniszczyć serwer. To czy im się uda zależy w dużej mierze od postawy graczy oraz współpracy.

Zgodze się z tobą ale co jesli on ma ponad 1000 kont???? tego nie da sie powstrzymac 1/3 jinno ma e
Opublikowano

Zgodze się z tobą ale co jesli on ma ponad 1000 kont???? tego nie da sie powstrzymac 1/3 jinno ma eq z navi
Opublikowano

gdy zobaczyłem AlamuT kupiony dedyk to już wiem ze syf bug na bugu nie polecam

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

No pewnie bo jak Dedyk z Alamuta to znaczy że bugi bo to od dedyka zależy.

Zgodze się z tobą ale co jesli on ma ponad 1000 kont???? tego nie da sie powstrzymac 1/3 jinno ma eq z navi

Przesadzasz ;] miał z 3-4 konta z tego 3 zbanowaliśmy to jedno już all wywalił dziś i większość pozbierałem kwestia czasu aż zbiorę all. Wszyscy co zostaną przyłapani z EQ z navi maja bana na konto i IP ;]

Opublikowano

Hehe nie będę rozmawiał z takimi ludźmi, płaszczył się przed nimi ani prosił aby nie rozdawali EQ z navi... Za kogo wy mnie bierzecie ? Nikt nie będzie mnie szantażował. Chcecie to rozdawajcie to EQ z navi i tak was wyłapie prędzej czy później i pobanuje IP. Dzięki postawie graczy większość EQ już mam o ile nie all.

Jeśli tylko was to cieszy to nie widzę powodu abyście dalej tego nie robili jak dla mnie to dziecinada i wiadomości tego typu mnie NIE ruszają.

To jak się interesuję serwerem i czy się interesuję jest widoczne dla każdego Tak więc nie mam zamiaru tego komentować. Uważacie że się nie interesuje ? Nie grajcie. Ci którzy myślą inaczej a jest ich sporo z pewnością zagrają bo server stanął na nogi jest stabilny i cały czas się coś dzieje.

Opublikowano

Hehe nie będę rozmawiał z takimi ludźmi, płaszczył się przed nimi ani prosił aby nie rozdawali EQ z navi... Za kogo wy mnie bierzecie ? Nikt nie będzie mnie szantażował. Chcecie to rozdawajcie to EQ z navi i tak was wyłapie prędzej czy później i pobanuje IP. Dzięki postawie graczy większość EQ już mam o ile nie all.

ja nie mam eq z Navi,a po 2 nawt nie wiem kto je rozdawał bo nigdy nie miałem takiego przypadku żeby mi ktoś je dał. chcesz możesz sobie poprzez moje IP sprawdzić jakie konta mam i czy mają eq z Navi. a co do Zell-a on też nie ma eq z navi bo widziałem jego eq.

Jasio90.png
Opublikowano
Raff (Cosby)

13:17:50

i Co Eragon zamierzasz robic z serwerem?;]

Mistrzunio

13:18:05

dobrze juz jest

Raff (Cosby)

13:18:27

dalej Cameron i reszta w Teamie?

Mistrzunio

13:18:35

nie

Raff (Cosby)

13:18:57

a 6/7 bon calkowicie wyeliminowaliscie?

13:19:03

czy dalej graczy odstraszacie;]

Mistrzunio

13:19:57

odstraszamy

Raff (Cosby)

13:20:24

to ide porozdawac troszku eq na wszym serwie;]

To jest normalne zachowanie ? I co wy sobie myślicie bo aż mnie to ciekawi ? Że co ? Zrobię wszystko co wam się podoba i tak mnie szantażować będziecie ? To jesteście w błędzie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...