Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3 UP: 30 min Ci nie wystarczy raczej, bo pisał, że godzine, a raczej nie ma tendencji żeby server był online wcześniej niż pisze.

Dziwi mnie to, że na stronie pisze, że jest online na serwerze 12 graczy, a coś mi się nie zdaje żeby tam siedziało na nim 12 adminów :>.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Widać, że już nie siedzą na servie bo zamiast konto zostało zbanowane, błąd, a na stronie 0 on. Może zaraz włączom

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

24/7 lolz...

ab und zu wejde zobaczyc co w trawie piszczy...

PS. tak skromnie zauwazylem ze non stop takze przegladasz ten temat;]

wiec pozdrawiam Cie hipokyto ;*

Opublikowano

a mam Ci udowodnic ze sie nie liczy takl jak umiejetnosc? a umijetnosci mam bo potrafie grac na jednym koncie a nnie tak jak wy zabijciecie 50lvl+ gdzies i zmieniacie np. z wojownika na sure itp. bo wam sie nudzi taka gra ;x

gdybym nie umial grac nie mial bym na PL-87lvl ani na arkancie 129lvl wiec prosze nie mow ze nie mam umiejetnosci

Jasio90.png
Opublikowano

a mam Ci udowodnic ze sie nie liczy takl jak umiejetnosc? a umijetnosci mam bo potrafie grac na jednym koncie a nnie tak jak wy zabijciecie 50lvl+ gdzies i zmieniacie np. z wojownika na sure itp. bo wam sie nudzi taka gra ;x

nie kumasz czaczy..napisałem, że czas jest ważny, a nie że najważniejszy..przypuszczam, że prócz czasu i domniemanych umów masz też kaske na IS:)

Opublikowano

nie kumasz czaczy..napisałem, że czas jest ważny, a nie że najważniejszy..przypuszczam, że prócz czasu i domniemanych umów masz też kaske na IS:)

jeszcze nigdy nie wydalem na privach kasy na SI bo to szkoda kasy bo predzej czy pozniej padnie. a po 2 nie moge sie zalogowac na stronie ;x

Jasio90.png
Opublikowano

Ale widzisz. Dzisiaj siedzisz od 14, czyli 8h. Normalny człowiek woli spędzić czas chociażby z rodziną niż przed kompem. Rozumiem 3-4h ale więcej to przesada... I sam zaprzeczasz temu co mówisz. Siedząc na samym forum 8h znaczy że na grę poświęcasz dziennie tyle samo lub i więcej dzięki czemu sie utrzymujesz. W twoje umiejętności nie będę wnikał.

Opublikowano

Pasiu tu Kappa to ja tego cwela minusuje bo mnie wkurwia na potęge siedzi i tylko pierdoli farmazony

sygnaz.jpg
Opublikowano

ja Cie minusuje, nie tykam gówna , bo nie chcę zasmrodzić całej okolicy:P

wiesz co mam dla cCiebie piosenke i nie bede tego kompentowal:

Jasio90.png
Opublikowano

Godzinami to jest włączone MPC. Komputer u mnie chodzi praktycznie cały dzień przy czym nikt nie siedzi na nim a przeglądarka jest otwarta wraz z forum. Najczęściej jest otwarte na konkretnym temacie którego nie doczytam i pójdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...