Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

usłyszałeś to od Eragona?Czy tylko pierdolisz farmazony?

Jak pisalem. jest to pewne info .

W ogole temat sluzy do czegos innego. ; ) NIE DO SPAMOWANIA !

Opublikowano

Jak pisalem. jest to pewne info .

W ogole temat sluzy do czegos innego. ; ) NIE DO SPAMOWANIA !

zadam ponownie moje pytanie... czy rozmawiałeś o tym z Eragonem? bo jeżeli nie to wyjdz i nie wracaj...

Opublikowano

no wiesz ja mysle o przyszlosci w przeciwienstwie do Cibie bo ty pewnie na wagary ciagle chodzisz. Gownem to ty jestes a wstydzisz sie przyznac i dlatego innych wyzywasz

o twoich minusach mam to samo zdanie

Jasio90.png
Opublikowano

zadam ponownie moje pytanie... czy rozmawiałeś o tym z Eragonem? bo jeżeli nie to wyjdz i nie wracaj...

Rozmawialem ; )

Opublikowano

Problem z libami. Jutro informatyk OVH to naprawi rano i ruszymy. Przepraszam za problem ale nie chcę kolejnych offów itp jak zrobić to porządnie. Zostaną ci którym zależy na grze pozostali odejdą takie są realia i jestem tego świadom.

Opublikowano

no wiesz ja mysle o przyszlosci w przeciwienstwie do Cibie bo ty pewnie na wagary ciagle chodzisz. Gownem to ty jestes a wstydzisz sie przyznac i dlatego innych wyzywasz

o twoich minusach mam to samo zdanie

to gówno to była przenośnia, ale widać do tej fazy w szkółce jeszcze nie doszedłeś, a ja nie mam zamiaru Ciebie dokształcać...a studia mam już za sobą , niedawno, ale za sobą.

Co do tematu(tak jakby)- miło znać Twój nick na arkancie, zdaje się, że od tego czasu będę tam miał nowe hobby:)

Opublikowano

Problem z libami. Jutro informatyk OVH to naprawi rano i ruszymy. Przepraszam za problem ale nie chcę kolejnych offów itp jak zrobić to porządnie. Zostaną ci którym zależy na grze pozostali odejdą takie są realia i jestem tego świadom.

no nic -dobranoc wszystkim

Opublikowano

misio zrob zeby dalo sie na stronce zalogowac bo ja nie moge ;/ ja z serwa nie odejde bo jest spx tylko ta nowa mape dajcie ide spac pozdro dla Misia i Vincenta 3majcie sie

Jasio90.png
Opublikowano

dobra , na co spamujecie ... podoba wam sie server to poczekacie , nie to wypi .... nikt Cie na nim nie trzyma .

Opublikowano

oj dzieci uspokoić się, nikt nie będzie się ganiać,

a co do serwera, admini nie ogarnięci, pisałem tutaj p powód zablokowania konta to mówili żebym na forum napisał, napisałem na forum skasowali mojego posta a na pw misio nie raczy odpisać

wiec się ponownie pytam z jakiego powodu dostałem bana i proszę przedstawić dowody popełnionego złamania regulaminy, jak nie to proszę o odblokowanie mojego konta jeśli serwer kiedyś wystartuje

pozdrawiam Team Arkanty

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

oj dzieci uspokoić się, nikt nie będzie się ganiać,

a co do serwera, admini nie ogarnięci, pisałem tutaj p powód zablokowania konta to mówili żebym na forum napisał, napisałem na forum skasowali mojego posta a na pw misio nie raczy odpisać

wiec się ponownie pytam z jakiego powodu dostałem bana i proszę przedstawić dowody popełnionego złamania regulaminy, jak nie to proszę o odblokowanie mojego konta jeśli serwer kiedyś wystartuje

pozdrawiam Team Arkanty

jak będzie działał metina napisz na PW do: [HA]Eragon, lub [GA]Banshee może Ci tam odpoweidzą

Jasio90.png
Opublikowano

Zmieniliśmy dedyk na http://www.ovh.pl/produkty/mg_amd.xml będzie znacznie mocniejszy i mniej lagów. Jest już wszystko na niego prawie wgrane więc za niedługo będziemy mogli ruszyć.

Zmienią się pliki root ponieważ każdy dedyk ma przydzielone swoje IP. One ważą niecałe 300kb jeśli dobrze pamiętam więc nie powinno być problemu. Domena pozostanie arkanta.eu .

Opublikowano

obaczymy czy takie dziecinne będą mówie Ci daj nick a niepoexpisz. sam mogę Cię ganiać (nie jestem przydupasem) to że tym nie masz znajomych to już twój problem.

kolegów szkukasz z kiełbasą i na miasto chociaż psy będą za tobą latały. Nie wiem może zazdrościsz tego że jestem znajomym ''ZellMT2'' w mrtinie? Pewnie tak ale i tak się nie przyznasz.Pewnie też tych umiejętności Vincenta i moich (innych osób też) pozazdrościłeś. jak byś był po studiach to byś się nie zachowywał jak ''Dziecko NEO'' ale po waszych wyzwiskach widać że jednak nimi jesteście. po studiach? chyba po teście szóstoklasisty (nawet to nie).

i co jarasz się tym, że Twoi koledzy mnie minusują ,a Ciebie +sują?? żałosny jestes koleś i tyle. w odpowiednim czasie podam nick, jak bedziesz leżał pode mną na wojence:) jak narazie mam rozegrane 120 minut, a nie 600+ jak Ty...ba 1000, więc nie mam co się z Tobą narazie bić...to i tak nie jest najważniejsze, widać grasz dla agresywnych ucieszek, a nie dla przyjemności...a wiesz jak to w życiu jest...agresja rodzi agresje:)

kolegów mam, tylko sie nimi nie zasłaniam.

@ do tematu...to nie wiem co napisać, bo ta sytuacja dziwnieje z godziny na godzine...miał byc res i naprawienie bugów, a oni teraz piszą ,że wymienili dedyka...gra na czas?? ciężko stwierdzić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...