Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy akurat do 12 ale jestem dobrej myśli. Liby itp wszystko jest już wgrane jak należy. Nie powinno już crashować serwera. Wrzucają się pliki, wgramy backupy i sprawdzimy czy wszystko działa i dopiero wtedy ruszymy.

Heh jeśli myślicie że to gra na czas to pokażę dowody na nowego dedyka jak ruszy strona.

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra myśl:to do jutra rana?? czy może w nex weekend??

No soory ale miał być on wczoraj o 20.Spoko czekaliśmy,pojawiły się jakieś błędy i start miałbyć przesunięty o KILKA godzin....znowu coś nie tak...miałbyć on dziś w godzinach porannych...no ale co...przecież znowu coś nie tak....jak nie będzie dziś on do 20 to bb:)

Opublikowano

Nie będę każdemu z osobna tłumaczył... Jak nie chcecie to ja was tu nie trzymam. Kto chce i komu zależy ten poczeka. Co 1 dzień bez metina robi z ludźmi...

Opublikowano

Misio to podaj jeden dokladny termin :]

Bo takie przekladanie odtraca ludzi od serwera.

Godzina dzien.

Opublikowano

Ciężko jest podać konkretną godzinę. Technik powiedział niby że do 15 powinniśmy się wyrobić ale pisząc to wiem że 90% z was teraz sobie uzna że o 15 i jak bedzie o 16 np. to beee misio okłamałeś nas. Wiadomo że dziś pytanie o której.

Opublikowano

Nie będę każdemu z osobna tłumaczył... Jak nie chcecie to ja was tu nie trzymam. Kto chce i komu zależy ten poczeka. Co 1 dzień bez metina robi z ludźmi...

widać co metin zrobił z Tobą..mnie osobiście wqrwia to, że robisz z Nas debili...mieliście poprawić kilka rzeczy, nagle brak kogoś tam, potem liby, brak kogoś tam...a na koniec wymiana dedyka....skoro nic takowego nie planowaliście...to staraj się Nas zrozumieć a nie ciągle pieprzysz jak poparzony...mamy tego dość w polityce qrwaaaaaaa...ja od czasów novamt2, na którym nie gram już z 5 m-cy nigdzie na dłużej nie pograłem, bo same dna po drodze trafiałem, tutaj chciałem pograc dłużej....i co?? wiesz każdy ma swoją cierpliwość i szczerze jeszcze troszkę jej mam, ale nie dziwię się, że moi koledzy powoli leczą się metinomaniactwa...ludzie odpierdalający maniany na serwach im w tym pomagają, jesli taki jest Twój cel, to gratuluję pomysłu, bo działa.

Opublikowano

Odkupiłem dedyk od admina alamuta bo alamut nie będzie już raczej istniał zresztą wejdźcie sobie na www.alamut.pl i zobaczcie. Serwer działa tylko poprawiamy mape zombie...

Jak wszystko będzie OK to wstawie pliki root i będzie można normalnie wbijać.

Opublikowano

A dodacie nową mapke jakąś??!!!!!!!!

Bo dodajecie ją już tydzień a że 2 dni serwer był off więc możecie ją dodać.

Opublikowano

Pliki root będą dostępne jak już będzie wszystko gotowe.Konta zostają nic nie będzie kasowane

Zbieram +siki :)

Nick na privach Ohmna :)

Opublikowano

Strona serwera będzie arkanta.eu ale puki co jest alamut.pl oraz http://188.165.248.226/news.php jak kto woli. Zmieniło się IP serwera temu trzeba będzie pobrać pliki root (info na stronie). Konta zostaną i postacie itp. Poprawiliśmy trochę mapę zombie i na dniach będzie kolejna mapa.

Opublikowano

zakład że nic na serwie prkatycznie nie zrobili? naprawiali tylko to co zepsuli nabij 130+ to zobaczymy czy będziesz taki mądty mi na 129 ile za 1 metina 2-3% więc sory

Jasio90.png
Opublikowano

zakład że nic na serwie prkatycznie nie zrobili? naprawiali tylko to co zepsuli nabij 130+ to zobaczymy czy będziesz taki mądty mi na 129 ile za 1 metina 2-3% więc sory

Miej 129lvl na PL tam będziesz narzekał że Ci 0.1% za matka poleci.

Co ty myślisz że jak ubijesz metina na zombie land przy takim lvlu to 50% expa dostaniesz sorki ale to juz przesada żeby tak było all by miało 150lvl

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...