Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Pl][Dedyk]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer niedopracowany.Starają się naprawiać błedy i brną jeszcze głębiej w bagno.Błedów i bugów cała masa.Dmg mobów tak ustawione,że bez bufa daleko się nie zajedzie,a po slubie z bufem i tak nie działa tp do niego.

Wprowadzenie IS będzie waszym gwoździem do trumny.Już i tak resztki ludzi rezygnuje z gry tu.

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hooltras Rządzicie i dobrze o tym wiecie ;p

Pozdro Derias

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Hooltras Rządzicie i dobrze o tym wiecie ;p

Pozdro Derias

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

bardzo fajny serwer gram jino mój nick to Jasiek 59lv rośnie ,a i kiedy będą już wszystkie ch on i kiedy evencik ;p

Opublikowano

bardzo fajny serwer gram jino mój nick to Jasiek 59lv rośnie ,a i kiedy będą już wszystkie ch on i kiedy evencik ;p

Pozostałe ch powodują kłopoty... postaramy się je naprawić.

Na razie macie ch1 i ch2.

Event 18-19

Opublikowano

Hooltras mam do Ciebie pytanie czy istnieje support lub jakaś poczta na którą można wysyłać scenery z np. obrazą gracza lub wulgaryzmem, bo dziś już była taka atmosfera na chacie ...

Opublikowano

zobacz na Pandore... też leży.

Pandora leży od godziny... my od 10min.

Zaraz naprawimy.

wy już leżycie ponad godzinę..

Opublikowano

Pięknie mi się gra na tym serwie:D exp super drop yang super. Serwer na długą mete . Polecam kazdemu:D:D:D, SUPERRR A i bardzo dobrze dopracowany

SERWER 5/5 Pozdrawiam ProBoszcz

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Pięknie mi się gra na tym serwie:D exp super drop yang super. Serwer na długą mete . Polecam kazdemu:D:D:D, SUPERRR A i bardzo dobrze dopracowany

SERWER 5/5 Pozdrawiam ProBoszcz

to kolega GA jak coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...