Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Pl][Dedyk]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hool możesz powiedzieć jak teraz jest z ripperem, bo dzisiaj podobno byl jak na plu, a teraz mowią, ze jest jeszcze trudniejszy niz byl wczoraj

matjes4.png

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

słuchaj... sprawa wygląda tak...

Narzekaliście, że Was riper zabija... w związku z tym obniżyłem mu demage do 1000-3000 obrażeń natomiast podniosłem mu HP.

Na spokojnie na marmurku z buffem go rozwalali.

Jeśli chcesz mieć pewność, że go zabijesz to zabierz ze sobą kolegę i w 2 na marmurkach go na 100% rozwalicie nawet na 70lvl.

Przypominam działa tylko ch2, ch4, ch5. Na pozostałych ch beta testy Atlantydy. 

Opublikowano

NPC i IS nie robi furory... Szybko się znudzi serwer. Moim zdaniem to taki pod dzieci zrobiony.

Hehe:) rozbroiłeś mnie.

Nie ma ISu... człowieku jak Cie podsyła konkurencja to chociaż się wysil i wejdź na serwer.

ISu nie będzie przez minimum tydzień aby zapewnić każdemu równy start bez znaczenia jaki ma zasób portfela. Serwer przygotowywaliśmy ponad 3miesiące (i grafika mapek nawet była zmieniana np: górki więcej drzew itp) i nie mamy zamiaru Was teraz doić.

Serwer pod graczy a nie pod IS jak 99%... mimo tego, że zawsze na start serwera się najwięcej zarabia to my nie wprowadzimy ISu przez 1-2tygodnie a może jak będziecie chcieli to i przez miesiąc.

To tyle co miałem do powiedzenia. Idź na ten serwer na którym grasz i nie rób tu z siebie debila... niech Cie doją.

Przypominam... działa jedynie ch2, ch4, ch5... na pozostałych ch beta testy Atlantydy v3

Opublikowano

KURWA JEBANE CIENIASY WRZUCCIE TE PLIKI ROOT, ICON , LOCALE_PL , ITEM , ETC , PLIK DO URUCHOMIENIA I 2010CLIENTHELPER JESLI JEST KURWA JEBANCE TAK TRUDNO KURWA?! NIE BEDE MARNOWAL SWOJEGO LIMITU... CHCE CHUJE TYLKO SPRAWDZIC SERVA PIERDOLCE JEBANE KURWA JAKIE NIEDOJEBY TU NA MPC SA ;/

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

Pytanko co ile biolog bo zdziwilem sie strasznie ze nie mozna zebow zdawac co chwile (chyba nie bedzie jak an globalu?),a to juz chyba powinna byc norma na privach;d

i 2 pytanie co macie z questami bo juz 2 sa ktorych nie da sie zrobic..jeden z jakas ksiega a 2 nie pamietam .aha i dziadek kolo handlarki sie swieci jakby mial questa ale nie da sie nic zrobic;)

Pozatym serwer fajny metale sa i to nie drogie ulepszaczy brak .exp fajnie leci;d

@@ edit a do pana up ...Jebnij sobie banka w sciane ..pierdolnij 2 raz dla pewnosci i zastanow sie co piszesz bo z tego co widac normalny to ty nie jestes...nie masz limitu nie chcesz grac nie graj i glupio nie komentuj

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Pytanko co ile biolog bo zdziwilem sie strasznie ze nie mozna zebow zdawac co chwile (chyba nie bedzie jak an globalu?),a to juz chyba powinna byc norma na privach;d

i 2 pytanie co macie z questami bo juz 2 sa ktorych nie da sie zrobic..jeden z jakas ksiega a 2 nie pamietam .aha i dziadek kolo handlarki sie swieci jakby mial questa ale nie da sie nic zrobic;)

Pozatym serwer fajny metale sa i to nie drogie ulepszaczy brak .exp fajnie leci;d

@@ edit a do pana up ...Jebnij sobie banka w sciane ..pierdolnij 2 raz dla pewnosci i zastanow sie co piszesz bo z tego co widac normalny to ty nie jestes...nie masz limitu nie chcesz grac nie graj i glupio nie komentuj

Chwilowo co 25h... później zmniejszymy do 4h.

Opublikowano

Widze, że ten caly ripper to jest zbugowany, a nie ze tak ustawileś po chuj on bije z daleka ?

HP= chyba cie po... po 10k wale w niego na marmurze z aura i nawet mu 1/20 nie zejdzie, bo zaraz regeneracja

Sila jego - zmieniles? watpie dalej tak samo bije na marmurze nawet nie można ustawic 30 sek bo padniesz to jak go mam ubic?

Teraz tylko sura wp go ubije bo ma ostrze i strach

A tak szaman to chyba jak zrobi all epicki bambus 60 sr 150 na dt to moze na marmurze da rade

ja myslalem, ze ripper jest do zalatwiania eq , ale tutaj nie , bo nie ma mozliwosci go ubic chyba jak wbije 150 lvl to moze go ubije, ale nie bd dropu

Zmein to i daj postawiowego rippera i nieb smierci to daj, bo kurwa wkurwia mnie to juz 400kk na mpaki i ani jednego nie ubilem chodziz bilem na marmurze...

matjes4.png

Opublikowano

oo dzieki nie wiedzialem ze go dodal ;D

@mikewca - nie badz taki cwany bo cie ruskie na komputer przerobia ;]

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

A ja mam dziwne historie pisze mi non stop ze mam zle haslo i login ale za 100 razem wejdzie mi na konto mozna jakos to rozwiazac bo szkoda mi postaci ?

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

A ja mam dziwne historie pisze mi non stop ze mam zle haslo i login ale za 100 razem wejdzie mi na konto mozna jakos to rozwiazac bo szkoda mi postaci ?

Hymm nie wiem czemu. Nikt czegoś takiego nie miał;/

Opublikowano

Chwilowo co 25h... później zmniejszymy do 4h.

Buahaha.

Nawet jak zmniejszysz do 5 min,to ludzie oleją ten serwer.Każdy wbija 30 lv,dropi zęby i idzie oddawać.Jak nie przyjmuje odrazu następnego,to tak jak stali koło biologa tak w tym miejscu wyłączają grę i już tu nie wracają.

Pójdź po rozum do głowy zanim obudzisz się z ręką w nocniku.

Opublikowano

Buahaha.

Nawet jak zmniejszysz do 5 min,to ludzie oleją ten serwer.Każdy wbija 30 lv,dropi zęby i idzie oddawać.Jak nie przyjmuje odrazu następnego,to tak jak stali koło biologa tak w tym miejscu wyłączają grę i już tu nie wracają.

Pójdź po rozum do głowy zanim obudzisz się z ręką w nocniku.

Hehe... nikt nie każe robić biologa. Biolog jest dla tych co chcą być top... jeśli ktoś jest leniwy i nie chce mu się zebrać na 30lvl odrazu z 20zębów i przynosić biologowi po 1 to nie moja wina... można schować do magazynku i oddawać po 1....

To wy decydujecie jak chcecie rozwinąć postać.

Opublikowano

Nie po to,żeby być top,tylko np. po to,żeby dać radę zabić tego waszego zbugowanego ripera,i nie dorabiaj śmiesznych ideologii do prostych spraw,tylko uczciwie przyznaj,że nie potrafisz tego biologa naprawić.Szwabski klient jest trudno reformowalny niestety...

Generalnie odradzam grę na tym serwerze.Hp i dmg mobów jest bezmyślnie edytowane.Przykład : 900 defa,32 abs pz,strach,buf i walka o życie z kilkoma grupkami szponów w v2 albo ded co chwila przy metku 70.

Szkoda czasu i nerwów.

Opublikowano

Nie wiem jak Ty to robileś, ze szponow nie ogarniales ja na 65 ale mialem 1k defa z buffem i jakoś ogarnialem najwiekszy spot

ps; Serwer taki sobie ripper tylko sura wp moze ubic, a reszta klas nie da rady , bo ripper zbugowany

matjes4.png

Opublikowano

nie zgadzam sie co do @up

owszem riper jest nadal zbugowany ale daje rade go ubic bodym ;]

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

nie zgadzam sie co do @up

owszem riper jest nadal zbugowany ale daje rade go ubic bodym ;]

Eh riper nie jest zbugowany...

bije teraz max 3k a wy nadal narzekacie.. ma tylko więcej HP... ale zabijają go nie tylko body... poza tym, riper nie jest do wypadów solo na lvl 80....

Opublikowano

hehe:) na prawdę biłeś z broni??

Zabiłbyś go sam na marmurku. Kup sobie marmurek i nie mów że nie da się zabić ripera... w Shinso gość w sklepie sella bambuska i Zala w JINNO jest LWI i jakiś woj biega też w Zalu.

Opublikowano

Na marmurze dlugo by nie wytrzymal mialem tylko o 5k hp mniej, ale i tak dlugo nie ustalem co chchwile musialem uciekac chyba, ze byś sobie full na omdlenie zrobil to mozliwe, ze go zabijesz.

matjes4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...