Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Pl][Dedyk]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak ma grać dużo osób jak Hooltras olewa sugestie graczy i tworzy serwer po swojemu (niedługo sam będzie na nim grał).

Już i tak ledwo zipie.Z sześciu ch zostało już tylko jedno.

Biologa nie ma zamiaru poprawić.Piąty bon miał dropić z metków,a dropi tylko z zinów w av2 i to jak się ma 100lv i dużo szczęścia.

Opublikowano

Zapowiadał się dobrze ale niestety upadnie niedługo, raty tragiczne przez co serwer nudny , dlatego macie mało graczy i więcej nie bedzie , Tyle w temacie.

Opublikowano

Zara wbije jak klient się ściągnie jak zobaczę go to updatne :E i zapowiada się ciekawie ^^

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Ale płaczecie... Ciekawe jak Proboszcz i inny z topki wbuili 94 w 4dni....

Ciekawe jak mają szafiry +7,8,9...

To nie jest serwer to gry przez 5min... To Hard a nie 4fun...

Jak ktoś lubi szybko łatwo to na inny serwer.

Osobiście wolę pograć dłużej na 1 niż skakać co tydzień czy 3 dni na inny. Wolę się trochę wysilić i coś mieć niż pograć 10min i samo wszystko wchodzi w łapy...

Wypowiedzi są skrajne bo i serwer nie jest dla wszystkich... szczególnie dla tych bardzo leniwych:)

Opublikowano

Ale płaczecie... Ciekawe jak Proboszcz i inny z topki wbuili 94 w 4dni....

Ciekawe jak mają szafiry +7,8,9...

To nie jest serwer to gry przez 5min... To Hard a nie 4fun...

Jak ktoś lubi szybko łatwo to na inny serwer.

Osobiście wolę pograć dłużej na 1 niż skakać co tydzień czy 3 dni na inny. Wolę się trochę wysilić i coś mieć niż pograć 10min i samo wszystko wchodzi w łapy...

Wypowiedzi są skrajne bo i serwer nie jest dla wszystkich... szczególnie dla tych bardzo leniwych:)

masz swój świat i swoje klocki tylko ile ludzi już odeszło i ile odejdzie bo widzą co się dzieje jedyna nadzieja dla tego serwa to powrót moriego GA a ty schowaj się z tym co tu zrobiłeś bo z dobrze zapowiadającego się serwera zrobiłeś cyrk i nie powiem co i ch*j widze ze coś nie tak ludzie mi piszą co tu jest zjeba.. co wymaga poprawy a powiedz co ja ci pisałem chciałem aby raty były dopasowane exp jest za wysoki nawet jak mówisz o hard ale zmian wymaga jeszcze bardziej drop yang i ceny w sklepach

chciałem biologa aby był oddawany co chwile ale nie to ma być hard co 24 h chciał zrobić jak na pl teraz kazdy normalny właśnie pomyślał coś nie przyjemnego na temat naszego holtrasa wracajac do tematu serwer pada a ty dalej myślisz ze jesteś zajebi... i jak ludzie robia szafiry siedząc cały czas na dropkach w v2 o to jest zajebista gra i ch&j niech bedzie i ciężej ale jak sens ma robienie szmaragda jak traci się odpowrność na magie 25% a zyskuje się odbicie ciosu bardzo dopasowane bony ale ty tego nie naprawisz bo nie masz pojęcia o tym jak zrównoważyć dmg do abs pvp na wysokim lvl bedzie śmieszne i żałosne widziałem wiekszość eq bo GA serwa mi pokazywał co będzie i od razu powiedziałem ze to wymaga zmian

pozdro

Opublikowano

"Daj spol, bo clijent aż 45 min ;/"

O w du*e aż tyle ?! Ja pobieram już 4h i nie narzekam, więc na cholere tak narzekacie ?!

WolfTeamPL player

Opublikowano

masz swój świat i swoje klocki tylko ile ludzi już odeszło i ile odejdzie bo widzą co się dzieje jedyna nadzieja dla tego serwa to powrót moriego GA a ty schowaj się z tym co tu zrobiłeś bo z dobrze zapowiadającego się serwera zrobiłeś cyrk i nie powiem co i ch*j widze ze coś nie tak ludzie mi piszą co tu jest zjeba.. co wymaga poprawy a powiedz co ja ci pisałem chciałem aby raty były dopasowane exp jest za wysoki nawet jak mówisz o hard ale zmian wymaga jeszcze bardziej drop yang i ceny w sklepach

chciałem biologa aby był oddawany co chwile ale nie to ma być hard co 24 h chciał zrobić jak na pl teraz kazdy normalny właśnie pomyślał coś nie przyjemnego na temat naszego holtrasa wracajac do tematu serwer pada a ty dalej myślisz ze jesteś zajebi... i jak ludzie robia szafiry siedząc cały czas na dropkach w v2 o to jest zajebista gra i ch&j niech bedzie i ciężej ale jak sens ma robienie szmaragda jak traci się odpowrność na magie 25% a zyskuje się odbicie ciosu bardzo dopasowane bony ale ty tego nie naprawisz bo nie masz pojęcia o tym jak zrównoważyć dmg do abs pvp na wysokim lvl bedzie śmieszne i żałosne widziałem wiekszość eq bo GA serwa mi pokazywał co będzie i od razu powiedziałem ze to wymaga zmian

pozdro

Hehe teraz to mnie załamałeś.

Ten serwer nie jest mój tylko Moriego... ja go tylko edytuję. Wszelkie zmiany są wprowadzane za zgodą Mementa więc lepiej się nie wypowiadaj^^ Memento nie wyraził zgody na biologa co kilka godzin... ma być co 24.

Poza tym na chuj się tu wypowiadasz i siedzisz w tym temacie? Skoro serwer Ci się nie podoba? Wyjdź i idź na inny albo Ci to zaraz ułatwię i dostaniesz bana na IP to przynajmniej nie będzie Cie ciągnęło...

Nie wprowadzę nic bez zgody Moriego ani nic nie zmienię!. Jak chcesz to takie propozycję możesz składać na Nexusie... tam mogę dodać, jak wolisz 4funa. Sklepy są autorstwa Mementa i drop yang również. Chcecie to wycofam Wam bonus i wtedy pogadamy:)

Co to biologa... ktoś Ci go każe robić?? jesteś botem do cholery czy jak? Nie zaśniesz jak biologa nie zrobisz? Staniesz się wrakiem psychicznym? ... co za dzieci teraz robią..... BIOLOG jest dodatkowy dla tych co grają dłużej aby się odróżniali od innych a nie dla najaranych dzieci co chcą wszystko odrazu... Jednak dobrze mówiłem Moriemu, żę dzieci będą płakać ... i własnie taki płacze...

Poza tym... kolejka zbroi też jest autorstwa mementa... ja ją tylko dodałem... Jak chcesz mieć później cos lepszego to musisz stracić ... jak chcesz już na 89 być pod PVP to masz niezły szajs w główce. Szmaragd jest lepszy od szafira do expa więc jest 2 a nie pierwszy (2 argument, żę jesteś bezmyślnym botem).

Poza tym, że ktoś wysili swą główkę a nie jest bezmyślnym idiotą jak 'niektórzy' i da na dropku do eq 60% dropu yang to dostaje 60x więcej yang czyli w godzinę 1.5kkk jak pisali niektórzy. A, że do harda siadają dzieci co gówno wiedzą o grze i udają "PRO" gracza co płacze jak musi poczekać 24h czy zrobić dropka i poexpic, czy wysilić się w bonach i wiedzieć które dać... Idź na Pandore i nie zawracaj mi już tu dupy swoimi problemami. Tam jedyne co to trzeba wiedzieć gdzie sztabki oddac a reszta wpada w ręce podczas expu... idź tam to pobocisz trochę i będziesz szczęśliwy.

Serwer przechodzi naturalną selekcję od botów i dzieciaków... taki był nasz zamysł.

Pozdrów mamę.

Opublikowano

Widzę Hooltras,że masz słabą psychikę,bo nie możesz znieść krytyki i rzeczowo polemizować.Najprościej jest napisać,że jak się komuś nie podoba,to niech nie gra.Przypomnij sobie jak pisałeś,żeby zgłaszać błędy i sugestie na temat serwera.Pytam więc po co zgłaszać,jak ty i tak to olewasz,a nawet jakbyś chciał to niewiele możesz...Ktoś grał,to może wyrazić swoją opinię.Po to są komentarze pod publikacją.

Zrobiliście taki drop yang,że lepiej siedzieć w v2 niż w lesie czy w grocie,a nie na tym ma polegać zabawa,żeby robić dropka,tylko grać jedną postacią i rozwijać ją.Biologa jakbyś nie wiedział robi się głównie do expa,a jak jest co 24h i przyjmuje tak jak na pl,to trzeba będzie prawie rok go robić,a doskonale wiesz,że za kilka miesięcy to już nawet wspomnienia o tym serwerze nie będzie.

Nie próbuj też ludzi uświadamiać jak grać,skoro sam masz mizerne pojęcie na ten temat.Z góry uprzedzając twoje pytanie do mnie czy ja mam większe pojęcie,to odrazu odpowiem,że mam 39 lat i byłem w teamie pl,dlatego śmiem twierdzić,że conieco wiem.

O ilości graczy niech świadczy fakt,że w godzinach popołudniowo-wieczornych w jinno m1 na placu od czasu do czasu pokaże się jeden sklep (w innych królestwach wogóle nie warto sprawdzać),a ludzi można polczyć na palcach jednej ręki.

A może liczycie,że jak wprowadzicie IS,to wszyscy się rzucą i zaczną wykupować masowo to,czego nie uda sie zrobyć w grze ? np. militar i księgi do niego,piąty bon,fryzury z atrybutami,zbroje,broń.Już widzę tą rzekę kasy jaka do was spływa.

Reasumując : "Róbta tak dalej,to daleko zajedzieta".

Opublikowano

@ up koles napisal ze ma 39 lat.. wiec dla ciebie to jest dziecko? A co do serwa to jest prawda lepiej siedziec w v2 niz w red lesie czy atla... podnies ten drop yang i bedzie dobrze... i zmien biologa..

Opublikowano

Widzę Hooltras,że masz słabą psychikę,bo nie możesz znieść krytyki i rzeczowo polemizować.Najprościej jest napisać,że jak się komuś nie podoba,to niech nie gra.Przypomnij sobie jak pisałeś,żeby zgłaszać błędy i sugestie na temat serwera.Pytam więc po co zgłaszać,jak ty i tak to olewasz,a nawet jakbyś chciał to niewiele możesz...Ktoś grał,to może wyrazić swoją opinię.Po to są komentarze pod publikacją.

Zrobiliście taki drop yang,że lepiej siedzieć w v2 niż w lesie czy w grocie,a nie na tym ma polegać zabawa,żeby robić dropka,tylko grać jedną postacią i rozwijać ją.Biologa jakbyś nie wiedział robi się głównie do expa,a jak jest co 24h i przyjmuje tak jak na pl,to trzeba będzie prawie rok go robić,a doskonale wiesz,że za kilka miesięcy to już nawet wspomnienia o tym serwerze nie będzie.

Nie próbuj też ludzi uświadamiać jak grać,skoro sam masz mizerne pojęcie na ten temat.Z góry uprzedzając twoje pytanie do mnie czy ja mam większe pojęcie,to odrazu odpowiem,że mam 39 lat i byłem w teamie pl,dlatego śmiem twierdzić,że conieco wiem.

O ilości graczy niech świadczy fakt,że w godzinach popołudniowo-wieczornych w jinno m1 na placu od czasu do czasu pokaże się jeden sklep (w innych królestwach wogóle nie warto sprawdzać),a ludzi można polczyć na palcach jednej ręki.

A może liczycie,że jak wprowadzicie IS,to wszyscy się rzucą i zaczną wykupować masowo to,czego nie uda sie zrobyć w grze ? np. militar i księgi do niego,piąty bon,fryzury z atrybutami,zbroje,broń.Już widzę tą rzekę kasy jaka do was spływa.

Reasumując : "Róbta tak dalej,to daleko zajedzieta".

I weź z nimi gadaj... to słyszałem już 10 tysięcy razy. I tylko głównie od Was dwóch... ja rozumiem, że można raz coś zasugerować/spytać ale nie 10x razy wałkować ten sam temat.

Powiem jeszcze raz. BIOLOG CO 24h! tak ma zostać. Poza tym nie wypowiadaj się do czego jest biolog (czy do expa czy pvp) bo nie znasz nagrody za jego zrobienie... Drop kasy jest ok... Graczy nie brakuje... KaMeR dał metin2game na swoją główną stronę więc chyba nie jest aż taki słaby.

Nie robię serwer pod Was lecz pod większą ilość graczy i dłuższą grę.

A jak widzisz to tylko nasz serwer nie ma IS więc nie pierdziel głupot.... poza tym nie wiesz co w IS bdzie więc nie zmyślaj.

Opublikowano

tak jeżeli wam się coś nie podoba to nie zawracajcie Hooltrasowi głowy tylko szukajcie jakiejś banalnej bety a potem płaczcie jak ją po 2 dniach zamkną

Opublikowano

Jak już serwer będzie całkiem trup,to zajrzę tu na forum do tego tematu i przypomnę ci co wcześniej pisałeś i innym co tak wychwalają serwer.Może was trochę sumienie ruszy i popadniecie w zadumę,bo jak narazie to był i jest beton.Zero rozsądnej dyskusji,tylko w kółko te same teksty,że "jak nie pasuje to won".

Nie widzę sensu polemiki.

Żegnam.

Opublikowano

Warto zagrac na takich serwach. Polecam kazdemu graczowi.

Gram Jinno nick CeRu.

Opublikowano

Wes zrób wiecej kont na MPC lub daj wiecej itemków za posty na forum pozdro nara szkoda klawiatury

Hehe:)

Myślisz, że siedzę 3 kontami na MPC jak te konta mają po 50godzin ON na mpc i po 70+ postów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...