Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Pl][Dedyk]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak macie zamiar robić też trzeci z kolegą. To najlepiej hard exp 50% itd. Yang 150% przykładowo. A nie zawsze te takie wypasione Oo.

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

wez zrob chociaz czytanie kamieni duchowych po polsku bo to'trainierien ein' mnie rozpitala i biolog bez limitu czasu bo to bezsens

Opublikowano

Buty Ognistego Ptaka --(======- Buty Yueliang --(======- Buty Zniwiarza --(======- Buty Pandory --(======- Buty Księżyca Saizen

<br><br>

Upiorna Maska --(======- Helm Minotaura --(======- Helm Ksiezyca Saizen<br>

Stalowa Maska --(======- Maska Minotaura --(======- Maska Ksiezyca Saizen<br>

Swietlista Czapka --(======- Czapka Minotaura --(======- Czapka Księżyca Saizen<br>

Zamkowy Helm --(======- Krwawy Helm Minotaura --(======- Krwawy Helm Ks.Saizen<br>

<br>

Wojownik 2reczne<br>

Miecz Zalu --(======- Ostrze Zaglady --(======- Ostrze Krwawej Zemsty --(======- Miecz Wladcy Smokow <br>

Zatruty Miecz --(======- Miecz Sataou --(======- Zielona Klinga --(======- Miecz Zlotego Boga

Bambusowy dzwon --(======- Dzwon z Czaszki Kruka --(======- Dzwon Poteznego Maga +zostana dodane jeszcze!

Lwi Miecz --(======- Miecz Chaosu --(======- Ostrze Z Lodu --(======- Miecz Mrocznego wladcy

Skrzydla demona --(======- Noze Sataou --(======- Noze zlotego Boga +zostana dodane jeszcze!

Stalowy Luk Kruka --(======- Luk Sataou --(======- Luk Lesnego Boga +zostana jeszcze dodane!

Ninja Zbroje

Ubr. Czarnego Wiatru --(======- Szafirowe ubranie --(======- Szmaragdowe Ubranie --(======- Ubranie Ks.Saizen --(======- Ubranie Achillesa --(======- Biala Zbroja Hwang --(======- Srebrna Zbroja HWang --(======- Krolewska Zbroja HWang --(======- Zlota zbroja hwang

Zbroje wojownik

Zbroja z czarnej stali --(======- Szafirowa Zbroja --(======- Szmaragdowa Zbroja --(======- Zbroja Heraklesa --(======- Bialy Hwang --(======- Srebrny HWang --(======- Krolewski Hwang --(======- Zloty Hwang

Zbroje Szaman

Czarna Szata --(======- Szafirowa Szata --(======- Szmaragdowa Szata --(======- Szata Ksiezyca Saizen --(======- Szata Merlina --(======- Bialy San-Hwang --(======- srebrny San-Hwang --(======- Krolewski San-HWang --(======- Zloty San-HWang

Zbroje Sura

Zbr Plyt. Czar.Magii --(======- Szafirowa Zbr. Plyt --(======- Plyt. Szmaragdowa Stal --(======- Luska Ksiezyca Saisen --(======- Zbroja Hektora --(======- Bialy Zin-Hwang --(======- Srebrny Zin-Hwang --(======- Królewski Zin-Hwang --(======- Zloty Zin-Hwang

Metin2game ZOBACZ WARTO!

fu, fu, fu, a już myślałem, że będzie fajny serwer..

Te gówna tylko wszystko psują.

I ten super szybki serwer megaupload..

; )

Opublikowano

a ja mam pytanie jak wygląda wbijanie skilli na P?

Jeśli pomogłem,moje informację się przydały daj +;)

Opublikowano

Znów nie cały czas.

Nie musisz pisać takich dużych liter.

Było coś takiego że jak ktoś daje 3 lub więcej wykrzykników jest nadpobudliwy.

Pozdrawiam.

Nie kaleczmy języka polskiego!

Opublikowano

ehhhh... zal mi cie tylko przeklinac umisz ... nie podoba sie to wyjdz nacisnij Ctrl + W i będzie po sprawie nie będę na forum sie kłócił z jakimś neosem co tylko wyzywa nara parówko ;D

Opublikowano

Chyba cie popierdolilo debilu zajebany , kurwa pali bo jest może 10% cwelu niemyty idź sie kurwa zastanów a potem pisz pedale =.=

Nikt Ci nie każe grać... jak lubisz cepówke to idź na tibie i nie zawracaj dupy... Poza tym pisze się żal a nie rzal... niech Ci mama kupi słownik a poźniej rozmawiaj na forum.

Opublikowano

Hool zrobisz coś z tym zeby mozna kd wkladać

ps zrob event na calej pustyni, bo tak bd niektorym lagować[mi] ;p

matjes4.png

Opublikowano

Hool zrobisz coś z tym zeby mozna kd wkladać

ps zrob event na calej pustyni, bo tak bd niektorym lagować[mi] ;p

Kd zostanie naprawione lecz proszę ich nie ulepszać na razie gdyż nie wiem czy dam rade to zrobić.

EVENT za 7min!!!!

Opublikowano

O takiego serwera szukałem. Tylko klient ściągam i zobaczę co i jak.

@edit

Możecie mi powiedzieć, dlaczego jako klient to metin2sg? Bez jaj....

eh... nie patchujcie metina... później poprawie clienta.

Słuchaj... pobierz clienta i go wypakuj tylko!

Jak wypakujesz to otwórz folder i kliknij 2 razy na ikonke metin2game i już grasz. Wystarczy wybrać 1 z 6ch.

Opublikowano

Nikt Ci nie każe grać... jak lubisz cepówke to idź na tibie i nie zawracaj dupy... Poza tym pisze się żal a nie rzal... niech Ci mama kupi słownik a poźniej rozmawiaj na forum.

Memento pizdo serwer bd kolejnym niewypałem typu NexusMt2 , pamietaj o przeszłosci bo jestes nikim bez niej . Pozdro a hejtowac to sb mozesz swoja matke

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

death_note_logo.png

WIELKI FAN ANIME ;)

Opublikowano

Memento pizdo serwer bd kolejnym niewypałem typu NexusMt2 , pamietaj o przeszłosci bo jestes nikim bez niej . Pozdro a hejtowac to sb mozesz swoja matke

Panuj nad sobą synek i to nie Memento a Hooltras, to że jesteś z konkurencji to nie znaczy, że masz z siebie tu kretyna robić... jak chcesz się komuś wypłakać, wyżalić, wygadać to idź do mamy i nie zawracaj mi tu dupy.

Poza tym Nexus się bardzo dobrze trzyma i ma dużo graczy więc nie opowiadaj bajek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...