Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Pl][Dedyk]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jedno pytanie, czy sa nowe misje na serwerze?

Jezeli tak, to odrazu wbijam^^ A jezeli nie to pomysle nad czym czy grac:PP

Prosilbym o szybka odp.

Thx1

Opublikowano

DLMX nie spamuj m czlowieku ogarnij się , robisz popke dla innego serwa?? za wafla robisz czy za idiote??. Jak narazie kazdy wie ze Metin2Game serv jest bardzo dobry. I myslisz ze kogoś zniechęcisz do gry???, Po za tym gra coraz wiecej osób na serwie:D rozwija się bardzo dobrze:D. Polecam serwer . A Ty DLMX jak ni masz co robic to się małym pobaw jak tam ci jescze oczy piz*ą nie zarozły.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Czytając ten temat czuję się jakbym czytał wypowiedzi neokid'ów z board-metin2.pl... Może się trochę ogarniecie i zamiast się kłócić powiecie coś sensownego nt serva?

Tak więc w mojej opinii serw niestety trochę niedopracowany, choć sądzę, że da się wszystko zrobić. Na sam początek: panele moim zdaniem zbyt proste[właściwie wszystko jest prostokątne], ale +'em jest przejrzystość. Eq startowe dobre, drop yang i exp na start odpowiednie[drop itemków nie ma bonusa na start mam nadzieję, bo jeśli to jest drop z bonusem, to się nie balansuje z resztą rate'ów]. Pierwszy negatyw: rzucają się niespolszczone misje, a jeszcze do tego nienawidzę szwabskiego, ale to mały problem. Ulepszanie eq: ulepszaczy nie woła[poza perłami]-teoretycznie +, ale jestem zwolennikiem serwerów, na których potrzeba przynajmniej 5 ulepszaczy-ość, małż i perły, a najlepiej all-drop ich jest znośny, a nie chcecie robić 4Fun'a przecież. Ulepszanie nie jest tragiczne, ponieważ jak już zacznie palić to 15 metali mi zwykle braknie żeby ulepszyć o 1+ do góry, ale metale są po 3k. Robienie skilli na G1 prawidłowo w mojej opinii-trzeba trochę poklepać tych KU. Nie ma 6/7b i KD+6 w shop'ach-teoretycznie +, ale nie do końca. Zgadzam się z opinią, że na PL'u ich nie ma, więc nie są potrzebne acz nie do końca, gdyż trzeba wziąć pod uwagę 1 rzecz-to jest serwer prywatny. [Z doświadczenia wiem, że serwery prywatne tzw "pod expa a nie ostre PvP" długo nie trzymają, nawet te dobrze zbalansowane pod wzg rate'ów. Serwerem pod expa był/jest/będzie global. Prywat to serwer przede wszystkim pod PvP.] 'Epiki' oczywiście dla serwera zapowiadają się na +[nie powiem na pewno bo ich nie mam]. Biolog: syt taka sama jak z KD i bonami-to jest priv, więc oddawanie 1 itemka/24h jest trochę bez sensu. Rozumiem, że chcecie zrobić serwer, na którym będzie można pograć dłużej niż tydzień, ale nie bądźmy przesadystami: w najlepszym wypadku żeby zrobić matowe potrzeba będzie grać na serwie 2 msc'e-to jest sporo, żeby nie powiedzieć dużo czasu, więc chyba [żeby nie robić 100% 4Fun'a ani glob'a] dobrze byłoby ustawić oddawanie śmieci biologowi np co 4-6h. Wówczas zmniejszy to czas kilkakrotnie i nie zniechęci wielu graczy. Bonusy podstawowe są w mojej opinii dobre.

Moje propozycje:

- 6/7b oraz KD+6 do shop'ów, ale po jakichś konkretnych cenach lub drop'a np event'owego

- Biolog co kilka h [proponuję 4-6]

- Wprowadzenie wszystkich ulepszaczy do obrotu.

Hooltras, nie chcę być obraźliwy, ale część Twoich komentarzy jest z lekka bezczelna, a to tylko dlatego, że ludzie krytykują serwer. A tak na marginesie jeżeli już musisz kogoś obrażać[co w mojej opinii nie było konieczne], to chociaż rób to z głową..

Opublikowano

Witam. Dzis dodalem drop pieczeci na wierzchowce.

Na wydropienie jest 100% chyba ze level jest nieodpowiedni! Oczywiscie z kazdego bossa dropi tez szkata.

Rozpiska

Umarly Rozpruwacz - pieczec dzika, pieczec wilka, pieczec tygrysa, pieczec lwa (leca wszystkie 4 +szkata z 1 ripa!)

Wodz Orkow - pieczec dzika

Krol Demonow - pieczec dzika

Ognisty Krol - pieczec dzika

Elitarny Krol Demonow - pieczec wilka

Olbrzymi Zolw - pieczec wilka

Zjawa Zoltego Tygrysa - pieczec wilka

9 ogonow - pieczec tygrysa Krolowa Pajakow - pieczec tygrysa

Elit. 9 Ogonow - pieczec lwa

Opublikowano

Ja serwera też nie polecam, na początku było super grało się świetnie. Zrobiłem stal +9 bambusowy +9 i jeszcze pare innych przedmiotow. Podczas gry a raczej teleportacji stal i bambusowy znikneło czyli wychodzi na to ze dwie zmarnowane noce gdyż admin nawet nie raczył zemna o tym porozmawiać na ts, olał sobie sprawe i jesli dobrze myśle to nadal wszystko znika.

4ae6f56dfba0424eb5bce39426cc8c5f.0.gif

Jeśli Pomogłem to daj +, jeśli nie to odpuść sobie i nie bądź frajerem.

Opublikowano

Ja serwera też nie polecam, na początku było super grało się świetnie. Zrobiłem stal +9 bambusowy +9 i jeszcze pare innych przedmiotow. Podczas gry a raczej teleportacji stal i bambusowy znikneło czyli wychodzi na to ze dwie zmarnowane noce gdyż admin nawet nie raczył zemna o tym porozmawiać na ts, olał sobie sprawe i jesli dobrze myśle to nadal wszystko znika.

Nic nie znika.

Znikało przez 1 dzień jak były 6xch

Opublikowano

w Nastepnym tygodniu bede mial neta wiec prace rusza pelna para

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Na serwerze jest parę niedociągnięć i bugów, lecz da się to naprawić.

Ogólnie fabuła nie zachwyca, ale także nie zabija... serwer pół na pół.

Opublikowano

Co do tych pieczeci. To jaki lv potrzeba zeby z ognistego krola albo krola demonow poleciala pieczec? Bo jak na 78 rowalilem ich to z ognistego wypadly 2 szkaty a z demonow , ksiega um. i poty.

@topic

Server bardzo fajny polecam. Exp i drop yang dobrze dostosowany. Wedlug mnie najlepszy polski serv. (Nie zabardzo lubie polskie servy wiec na wielu nie gralem)

Opublikowano

Dzis naprawilem itemki

Zmiany jak bede mial neta

6skil

dodatkowe bony bez na postacie czyli bedzie tylko w 6-7 ony do expa nic do pvp i juz beda nowe mapy bo widze ze cos level slabo idzie

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Co do servera to podoba mi sie juz po samej prezce. Jedyne co mnie martwi najbardziej do sciaganie clienta ... Widzialem juz na poczatku jak ktos sie wypowiadal na ten temat i sie z nim zgadzam w 100% gdyz przy moim laczu tj. 1.3 mb/s sciaganie clienta ktory wazy 600mb+ to masakra... ;x Czy takim wielkim problemem jest zrobienie autopatcha badz launchera ? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAWAĆ MINUSY !!!!!!!!!!! ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...