Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Pl][Dedyk]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało kasy leci a eq drogie?? Czy ja wiem. Perły są tanie jak na drop kasy. Np biała perła w handlarzy kosztuje 10kk a to jest jakies 7 grupek szponów w v2. Czy tak mało kasy. Nie wydaje mi sie. Na 61 lvl z samego dropu kupilem smocze noże za 39kk lwią tarcze za 10kk i ulepszylem lwią na +9 i smocze na +8 z czego zuzyłem jedną białą perłe i 6 niebieskich.

Opublikowano

sciagnelem klienta instaluje wlaczam atam 4 ch zamist 6 i jakis singapur cos takiego ... wpisuje login haslo i blad wiecie ocb?? odpisze mi ktos kurwa|???

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Polecam serwer , ale żeby zobaczyć te fajne itemki trzeba się naprawdę postarać .

@Hooltras sam widzisz jak malo ludzi gra , nie uważasz że było by lepiej gdyby perły były tańsze ? np . 5kk,10kk,15kk

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Opublikowano

prezka mi sie nie podoba więc wielki - ale i tak wbijam na serwer pozdr

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Server bardzo mi sie podoba.

+ fajny client

+ exp i drop super w sam raz

+ duzo ch

+ Brak 6/7 bardzo dobrze bo ich nie lubie

+ 5 bon od 100lv (chyba) dropi i bardzo dobrze nie ma tak fatwo

+ perły u NPC

+ ciekawe i nowe misje

+ 6 skill na woju i nini

+ staty do 125 super raj dla wp

+ fajna szata graficzna na niektórych mapach

+ 11 pienter DT

+ kd +4 super

+ można jeszcze duzo wymieniać

jest bardzo duzo zalet serva ale i sa jak damnie rażące wady

- za bardzo rozbudowany system ulepszania zbroi i broni ,ulepszać jedna bron chuj wie ile razy jeszcze te japońskie nowe bronie nichuja wygladu i wartosci ataku z kosmosu , jak damnie wystarczy ulepszyc stal na szmaragda czy bojowego na syrka ew jeszcze smiercio i to max , ten system ulepszen nie pasuje do tego servea moze i komus sie podobaja te nowe bronie no mi nie , jestem za zmiana systemu ulepszeń ale pewnie to nie realne

- troche za słabe bony wchodzą proponował bym zwiększyć

- biolog co 24H moze zmniejszyć do 6h ??

ogólnie server fajny tylko te bronie i zbroje z kosmosu mnie razą 9/10 , jak naraznie nie ma lepszego serva wiec bede grał

Opublikowano

minus (-) żal takich serwerow na takie bronie trzeba wydac pewnie ze 100 zł a lvl ...

chyba tyle co na pl dajcie serwery z takimi brońmi zlotymi hwangami itp ale zeby raty byly 1000 %

Opublikowano

Z tego co widze to przez ostatni tydzien Hooltras na nic nie odpisal , nie ma go w grze , po prostu ma nas w du*** i to faktycznie niesprawiedliwe ze exp jest teraz mniejszy ...

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Opublikowano

Zalety:

- 11 pięter DT

- Mapka na 7 piętro

- Bronie na 100+

- W v2 na 60% yang, gildia, pt, 70lv, WP, leci po 290kk na 15minut.

- Trudno wbić P(fasolka zabiera 500 rangi).

Wady:

- OPIE******** się admina, nic nie robi... strona miała być 3 tygodnie temu, nie umie odpisać na forum i PW.

- 0 eventów tylko jakieś exp i yang.

- 0 zaangażowania się.

- Brak czasu, bo musi grać na Nexus albo gadać z kolegami(TS3).

- Brak zainteresowania się bugami(zwoje egorycmu dropia od razu do EQ i nie można ich ani sprzedać ani wyrzucić, tylko należy zrobić nowe konto i postać, następnie przerzucić egzo).

- Brak zaangażowania się w rozwój serwera.

- Podobno serwer nie do zhackowania... ŚMIECH!

- Reklama na metin2mod.tk ( trzeba być, na prawdę "jakimś", żeby robić reklamę serwera na stronie z hackami.

- Brak 6CH jest tylko 1, bo nie ma czasu naprawić.

Moim zdaniem, serwer do kitu.. wbiłem 92lv Mentalem i 94lv Archerem i szczerze mówiąc gówno a nie serwer... Zapewne Holtraas zaraz skrytykuje moją odpowiedź, bo do tego jest tylko zdolny. Woli tutaj odpisywać graczom niż zająć się serwerem.

579571423327107377857.png

Opublikowano

serwer fakt jest zaniedbany a winny jestem ja bo nie posiada internetu bo sie przeprowadzilem a nasza kochana tp nie ma wolnych portow czekam teraz tylko na modem z play i zaczne robic serwer bo to co piszecie to sie zgadzam w 100% serwer jest okropbie zaniedbany ale w najbliszym czasie postaram sie to zmienic dobra informacja to taka ze od 1 maja mam wolne do 9 wiec ponaprawiam bledy

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Łetam znowu jakaś lipa, postawcie taki serwer jak fkyt2 albo Cavalos czy Du-li to kurwa graczy od groma będzie .

h65xnex.png

Opublikowano

Nie grzebcie patykiem w gównie,bo będzie jeszcze bardziej śmierdzieć.

Nie odgrzebujcie trupa pisząc w tym temacie.Niech umrze w spokoju.

Opublikowano

Wbiłem client szybko się pobrał miła atmosfera polecam będzie +

923355450.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Prezentacja naprawdę ładna ;] Skromna i z wszystkimi potrzebnymi informacjami... Serwer zapowiada się z mojej strony, naprawdę ciekawie ;> Gryzie mnie tylko to, że gra mało osób;/ Ale myślę, że to ulegnie zmianie. Pozdrawiam

PS. Clienta mi się ściąga 1,45min i nie narzekam... Niestety na neta podpisywałem umowę na 5 lat a w tamtych czasach był dobry 1MB ;p Zerwanie umowy 500zł to ja dziękuję... ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...