Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Pl][Dedyk]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie a mi chodzi po 135kb/s max bo taki net a on kurde an i patch a ni launcher frajer jeden

dobra nie spamuj kup neta a nie ja mam dobrego neta i client scionga sie w 5 min idze po 3-6mb a frajer jestes ty

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm raty takie sobie ,

handlarze całkiem dobrzy choć nie rewelacyjni ,

nowe eq jest i to wielki pluus

oczywiście za prezentacje +

Opublikowano

hmm raty takie sobie ,

handlarze całkiem dobrzy choć nie rewelacyjni ,

nowe eq jest i to wielki pluus

oczywiście za prezentacje +

dzięki. Oczywiście serwer będzie ciągle udoskonalany. Nikt nie jest doskonały a tym bardziej my, ale ciągle pracujemy.

Opublikowano

Panowie, a dlaczego w clienciej est 6ch, a normalnie jest tylko jedno?

Sprawa wygląda tak... ch1, ch3, ch4 mają połączone m1 oraz m2 jednak mapy do expa są osobne.

W prosty sposób wygląda to tak, że do handlu jest ch1, ch3, ch4 gdyż logując sie na jakiekolwiek z tych ch jesteście w tym samym m1.

Jednak do expa jest juz 6x ch gdyż każda mapa jest osobna z wyjątkiem m1 i m2.

Wiem, że to skomplikowane ale to dla waszego dobra i ułatwienia.

Opublikowano

Wszedlem na serwer i widac ze troche nie dopracowany...

Misje nie spolszczone nawet zwyly trening a i misje pilna prosba i ksiega Endorusa wgl nie dzialaja ...

haxy niby zablokowane ale to bujda myslicie ze jak w indexie zmienicie pc na psycho to juz 100% zablokowane ?? Tak samo Endorian robiło i ludzie na haxach latali ;p

Edit. Zapomialem dodac ze pierscien tp nie ma nazwy i mozna go mniec tylko na 1 miejscach . Mam dopiero 16 lvl zobaczymy co bedzie dalej...

Jeszcze jeden minus, Dropi duzo smieci :/ i Po co dropia te wszystkie ulepszacze jak nie sa nawet potrzebne ?? Przy biciu metka nie widac dropu

Opublikowano

Co do trwałości serwera to proszę się nie martwić. Nexus stoi juz pół roku więc nasze serwery są trwałe.

no ok, ale mam wazne pytanko, odpowiedź zaważy czy zagram - czy sa nowe mobki na mapie jakiejs??

Opublikowano

no ok, ale mam wazne pytanko, odpowiedź zaważy czy zagram - czy sa nowe mobki na mapie jakiejs??

Niestety jeszcze nie.

Odblokujemy V3 jak ktoś wbije 110lvl. Nowa mapa jak ktoś wbije 130.

Opublikowano

Biologa można oddawać co 24h... W ten oto sposób na serwerze pozostaną nieliczni,a ci co mieli zamiar zagrać,dadzą sobie spokój.

Dziękuję,dowidzenia.

Opublikowano

Domyslam sie ze KD sa obok tego niedzialajacego handlarza (Seon-Hae) obok handlarki ??

Nie. KD są u npc na środku miasta a JINNO między handlarzem zbroją a handlarzem bronią.

Opublikowano

Oo, jest 6CH ;p

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

No ja powiem, że gram. Ale jak dla mnie zbyt duży exp ^^ I ludzie 50+lvl, robią skile na P, a po co im już to?

Są nubki jak widać na serwerze, ale tak bywa.

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

Opublikowano

A jakiego szukasz?

Może nasz 3 będzie spełniał twoje wymagania:)

Wasz 3? Czyli jaki to będzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...