Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Pl][Dedyk]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego wydaje mi się, że nie ma nic nowego w stosunku do stanu sprzed cofki?:s No, może prócz tego, że nie ma postaci, nad którymi spędziliśmy wiele czasu, a nikt nie uprzedził, że to była beta...

Opublikowano

Dlaczego wydaje mi się, że nie ma nic nowego w stosunku do stanu sprzed cofki?:s No, może prócz tego, że nie ma postaci, nad którymi spędziliśmy wiele czasu, a nikt nie uprzedził, że to była beta...

Była informacja że to beta.

Opublikowano

Zjebany serwer....

Nie polecam grać. Zlitowałem się nad zajebiście szybkim megauploadem i zonk.

Wbijam przecwczoraj na serwa exp 200%, wbijam wczoraj już 150%, a dzisiaj jest już 100%, podobnie z dropem yang.

Nie polecam Serwa.

Pozdrowienia dla ogar teamu NQ.

1232634245.png

Daj MINUSKA plz ;D

Opublikowano

z 1 spota 5 pieczatek czy po jednej pieczeci?

Tradycyjne aby się Wam nie nudziło.

Ale jak ktoś chce prosto na ripa to jest mapka Zin u NPC>

Opublikowano

Po 1 co ty pier***** że wcześniej była beta jak to niby był full

Po 2 nie udało wam sie i mówiliście sami ze zmiana projektu bo nie wyszło a teraz bete sobie wymyślicie

Po 3 biolog jak na pl co 24 h 1 ząb orka przy dobrym wchodzeniu niech 15 to masz 15 dni dla 10% czy tam 5% szybkości poruszania się

zrób biologa do dużego lvl i niech lvl będzie granica biologa a nie czas ludzie będą chętniej lvl wbijali

Po 4 Zbroja z czarnej stali --(===- Szafirowa Zbroja --(===- Szmaragdowa Zbroja --(==- Zbroja Heraklesa --(==- Bialy Hwang --(===- Srebrny HWang --(======- Krolewski Hwang --(==- Zloty Hwang

to jest ulepszanie zrobienie szmaragda na +9 to minimalnie 2 miechy + więc medium to ten serwer chyba nie jest bo złotego nikt nie zdobędzie chyba ze GM

dużo by tu pisać ale wnioski serwera

grywalność na serwie 8.5/10

dopracowanie serwera 4/10

duża ilość ch duży + bo aż 6

brak hackerów na serwie shitu typu dmg 1 hk itp

pozdro

Opublikowano

Wbilem 91 lvl bodym eq full dt 150% na dt w bojowym +9 z kd+4 potworka kryta powtórki i mam riba 50% sr full kd +9 w eq jeszcze 16% na omdlenie itp

i kolega 80 lvl bm skille P ochronka też buff 61% pomoc i blogo skille na P 1 razem bylem sam na ripe rozwalil mnie jak szmate 2 razem nas obu on tankował ja bilem

serwer niedopracowany GM zamiast na serwie coś robić to 2 h zmieniał tapetę na stronie serwera a serwer do tej pory jest to ch*jnia

http://www.metin2game.com.pl/new2/

w ranku jestem top 9 z 87 lvl jeszcze to teraz trochę wyżej bym był postać pewnie zniknie

pozdro nie polecam serwa i nie będę gral na tym gównie

Opublikowano

Wbilem 91 lvl bodym eq full dt 150% na dt w bojowym +9 z kd+4 potworka kryta powtórki i mam riba 50% sr full kd +9 w eq jeszcze 16% na omdlenie itp

i kolega 80 lvl bm skille P ochronka też buff 61% pomoc i blogo skille na P 1 razem bylem sam na ripe rozwalil mnie jak szmate 2 razem nas obu on tankował ja bilem

serwer niedopracowany GM zamiast na serwie coś robić to 2 h zmieniał tapetę na stronie serwera a serwer do tej pory jest to ch*jnia

http://www.metin2game.com.pl/new2/

w ranku jestem top 9 z 87 lvl jeszcze to teraz trochę wyżej bym był postać pewnie zniknie

pozdro nie polecam serwa i nie będę gral na tym gównie

hehe:) to rozumiem, że według Ciebie te wszystkie bronie na 75 na serwerze są wyczarowane?

Z tą tapetą to mnie rozwaliłeś nawet nie wiem o co chodzi:)

Poza tym na marmurku go składa już 75lvl z buffem... sam dziś widziałem na filmiku na YT.

Opublikowano

riper co wali po 40 k kryty z hitów kiedy max PZ na 91 lvl to 23-25 k PZ to mam grać wp aby rozwalić ripa? o to ci chodzi bo cala reszta nieda rady a strach swoje daje na hity akurat pro elo elo gm GA niema to ch*jnie się robi ty sie nie nadajesz człowieku i większość ci to powie zrobiłeś serwer dla sur wp na serwie co 2 3 gracz to sura WP jak nie wiecej i co powiesz że nie? dziękuje dobranoc

Opublikowano

Ja też niestety straciłem część eq, ale na szczęście tylko biżuterię. Bambusek i stalka została.

PS:Zróbcie coś z tym bugiem.

buusaga.jpg

Opublikowano

riper co wali po 40 k kryty z hitów kiedy max PZ na 91 lvl to 23-25 k PZ to mam grać wp aby rozwalić ripa? o to ci chodzi bo cala reszta nieda rady a strach swoje daje na hity akurat pro elo elo gm GA niema to ch*jnie się robi ty sie nie nadajesz człowieku i większość ci to powie zrobiłeś serwer dla sur wp na serwie co 2 3 gracz to sura WP jak nie wiecej i co powiesz że nie? dziękuje dobranoc

riper ma dmg od 1000-3000. Zmieniałem.

Opublikowano

A eq co poznikalo to co juz po nim niektorym najlepsze itemy na serwerze poznikaly i co od nowa maja robic ? Szkoda bo taki fajny serwer ;(

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Witam!!.Gram na tym serwie.Gram na kliencie dorobilem sie eq fajnego-stal+9 lwi miecz;mozna z niego leprze bronie robic;-eq po wylaczeni gry i wlaczeniu mi zniklo.

Wiec cos nie tak macie - nie tylko mi znika eq .Naprawcie to albo eq znika by zamiast dropic dodacie je do is-i tak na okretke nobki beda wydawac kase na isa.

1 serw gdzie eq znika po relogu Pozdro dla nobow z team.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...