Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Demonologymt2 I Arthosmt2

DemonologyMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już 18:32 Dużo piszą mało robią nie wiem po co pisali,że o 18:30 pierw było trzeba skończyć i dopiero napisać po kilku dniach.Widać jaki ten serwer będzie doskonały jak takie coś odwalają obiecanki cacanki:P

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Adrian swiete slowa. Ale tak jest w 80% przypadkach.

Ale by mogli pierw skończyć i dopiero napisać po kilku dniach a nie pisać a teraz lipa nadzieje wszystkim narobili bo też chciałem zobaczyć już pokazali teraz jacy oni są jak Każdy team na serwach priv gadają a mało robią.

Opublikowano

Uwaga DemonologyMt2 jest !!!!!

Proszę cie daj jakieś info bo czekamy i nie wiemy co się dzieje, a serwer jest na prawdę zaje*isty !

01298781249509311092.png

Opublikowano

Wiadomość jest taka prawdziw'a, sam mi DemonologyMt2 napisał na gg , że zmienia hosting i będzie otwarty 5 kwietnia ! Pozdrawiam.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

To nie moja wina, hoster napisał mi dzisiaj, i to jeszcze pod sam wieczór, około 22...

Ludzie, pracowalismy 5 dni 24/7... 5.04 wielkie otwarcie.

Gram na

Metin2.us - torney66 - 1lvl - ON

Opublikowano

Ja mam taką sugestie co do Demology. Skoro chcecie dać tak ogromny drop yang, to może da się zwiększyć max kase w eq na ponad 2kkk? Tak samo wystawianie w sklepach powyżej 1kkk? To by bardzo ułatwiło grę, bo skoro z psa ma dropić 1kk-2kk to z lepszych mobów po 50kk gdzieś a to znaczy, że 5min i mamy full eq kasy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...