Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Demonologymt2 I Arthosmt2

DemonologyMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DemonologyMT2 i ArthosMT2

Witaj

Czy nigdy nie chciałeś poznać smaku uczucia grania na dwóch wspaniałych serwerach dedykowanych przeznaczonych tylko graczom o mocnych nerwach,

popcornie, oraz dodatkowych paluszkach do grania?. Znalazłeś zapowiedź najlepszego, a raczej najlepszych dwóch prywatnych serwerów dedykowanych

graczom z całej Polski.

Na każdym z serwerów są wprowadzone wszelkie zmiany, dwa serwery ArthosMT2 i DemonologyMT2 to dwa

najlepsze serwery dedykowane, które kiedykolwiek powstały.

ArthosMT2

Arthos, ma być serwerem dedykowanym przeznaczonym graczom o dużej sile, będzie to mocny hard przybliżony do polskiej wersji metina.

Doświadczenie zdobywane w grze nie będzie mozolne, a wszystko będzie toczyło się ładnie i pięknie, jak w baśniowej krainie.

Biolog, to podstawa - jego misje są już całkiem zmienione, od teraz nie musisz mu nosić żadnych zębów orka, i innych tego

typu rzeczy, jego misje to całkiem nowa nowość, której nie mogę wam zdradzić!. Poczekajcie na otwarcie a sami się dowiecie.

Na pewno się wam spodoba.

Grafika została zmieniona, M1 jest zmienione całkowicie przez naszych dwóch wspaniałych grafików, którym bardzo dziękujemy.

Handlarze będą identyczni jak na polskim metinie. Kowal nie będzie palił do +6, ale będą potrzebne ulepszacze, oraz yangi.

Handlarka będzie miała nowe misje, za które na 75 co 24h będzie można brać kamień do Groty Wygnańców, bez niego się tam nie

dostaniemy.

Na serwerze odbugowano skille Niebiańskiego smoka, oraz zmieniono całe wnętrze Atlantydy na własne.

Resp został zwiększony, dzięki niemu nie będziesz musiał czekać aż pojawi się cała masa potworów,

A spot respi się do 30 sekund, czyli koniec z mozolnym ekspieniem.

Więcej dowiecie się grając na serwerze.

DemonologyMT2

Ten serwer jest raczej dedykowany graczom którzy chcą się wyluzować, nabić szybko poziom i zabijać innych zdobywając sławie w świecie

Demonologii. Na serwerze dodano bardzo wiele zmian, nowych map, monsterów i innych.

Dodano nowe potwory: Byki, Minotaury i inne. Dodano nowe mapy do clienta, który nadal jest aktualizowany..

Cała oaza oraz pustynia wygląda inaczej. Wejście do V1 znajduje się gdzie indziej.

Dodano całkiem nowe bronie, które zrobił nam nasz grafik, podam kilka nazw broni...

Miecz zabójcy smoków - Miecz boga smków - Ostrze Setou oraz wiele wiele innych.

Dodano nowe zbroje, najlepsza z nich to Zbroja Setou która +0 posiada

3k obrony.

Zmieniono całego klienta, skile wyglądają całkiem inaczej.

Więcej dowiesz się grając.. każdy serwer będzie miał 4CH. - Przewidywany start 27.03.2011 godzina 18.30

Gram na

Metin2.us - torney66 - 1lvl - ON

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No widzę ładnie się zapowiada ;D wystartuje to zobaczymy co z tego będzie bo w tej chwili bardzo dużo nowych serwerów startuje,więc ciężko wybrać ;p

Opublikowano

ArthosMT2 - o takim serwerze marzyłem odkąd przeszedłem z Pl na privy. Wśród setek przejrzanych prezentacji jeszcze takiego nie spotkałem. Na 100000000000% zagram!

Opublikowano

Myślę, że właśnie Arthos przyciągnie tych lepszych graczy z globala Polskiego. Dużo osób odeszło z Pl przez boty, dużą inflacje, yangi na allegro, drogie sm oraz brak eventów/zainteresowania teamu. Na pewno moi koledzy także tu zagrają.

Opublikowano

Arthos bedzie dedykiem, boty nie będą miały dostępu poprzez zablokowanie specjalnym programem...

EM2 nie będzie działał, bo jest stworzony na PL - granie na jakimkolwiek hacku będzie wykrywane przez naszego HackShielda, i skutkowane wywalaniem z konta.

Gram na

Opublikowano

kiedy start owej Demonologii? :X

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

Rekrutacja na GM jest otwarta, iż szukamy osób stanowczych, będą m.in przeprowadzane beta testy..

W logach będzie zapisane kto np dał eq, lub coś..

Myślę że raczej takich problemów nie będzie..

Start demonologii oraz Arthosa jest przewidywany dnia 27.03.2011 o godzinie 18.30

Gram na

Opublikowano

A klient/wkładkę dacie wcześniej? Ile czasu przed startem ukaże się strona/forum serwera? Chodzi mi szczególnie o Arthos, bo na Nim zagram.

Opublikowano

Dziś do klienta weszło wiele zmian, odnośnie dwóch serwerów.

DemonologyMT2

- Dodano kilka nowych questów, m.in: quest w którym musisz zabić nowe rodzaje potworów, zwanych Hing-See. Pomysł oraz grafika SGM Przemka.

• Quest w którym idziesz do nowego NPC (Lao Shi) - Przyniesienie Pereł (30) które będą dropiły na mapie z zombiakami
  • Nowy wygląd skili, postaci, oraz skinów

ArthosMT2

Niezbyt wiele zmian, jedna z nich to lekko podwyższony drop, oraz łatwiejsze zdobycie FMS i ribów.

- Dodanie dropu kozików, ribów, oraz FMS czy antyków i innego tego typu rzeczy dodane do dropu z EZO.

Gram na

Opublikowano

Co do nowości..

Pewne zmiany mają zostać jeszcze wprowadzone do Demonology, takie jak:

- Nowe mapy: Seo Sung, Tajska wyspa, Mrozisko, Wybrzeze kosci sloniowej itp...

Beda tam nowe całkiem nowe potwory, m.in: Wściekłe byki [115] lvl, Minotaury [117] lvl oraz Krwiożercze dziki [120] lvl każdy z nich

będzie miał swoje własne skile, oraz zostanie dodany nowy boss zwany: Ternom-Supre - Coś podobnego do Ripera,

tylko zielone i większe. [125] lvl - Oraz własne skille.

Szykujemy naprawdę ostre mapy, oraz nowe skille na Demonologii - pragniemy zrobić ten serwer najlepszym na świecie, także potrzebujemy kilku grafików na serwer,

koderów i skrypterów. Płacimy pieniądze za każdy wykonany czyn oraz wkład w rozwój Demonologii i Arthosa.

Gram na

Opublikowano

Zmieniłem wygląd oraz zapowiedź serwera.. nowości będą cały czas dodawane.

Radzę przeczytać i się z owymi nowościami zapoznać.

Gram na

Opublikowano

Czy ty nie widzisz, że napisałem METKÓW, a nie itemów?!

pewnie sie pomylił

a co do DemonologyMT2 dodajcie metki od 95lvl do 150lvl

6th skill dla woja i ninji ale podrasowany i zeby go mozna robic od 80/90lvl

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Do Arthosa wprowadzono kilka zmian odnośnie wyglądu ekwipunku, dokładniej chodzi o miejsce na ekwipunek, są to oficjalne nasze nowe kwadraciki.

W Demonologii została ukończona nowa mapa, która zwana jest mapą [Cień demonologii], + nowe potwory na 180 poziomie doświadczenia.

- Dodano do demonologii max 255 poziom.

Gram na

Opublikowano

a teraz...powiedzcie...cos na temat IS.

Bo grafików itp to nie jest łatwo utrzymac,a na serverach tyle bajerów jest ;P

Już widze

Zbroja Setanou-40zł

Hwang-25zł

Militar-10zł

itp itd

qn2uyb.png
Opublikowano

IS ma nie być....

Utrzymujemy przez naszego sponsora..

Zbroje Setanou będzie robiło się dowolnie..

Stalka > Szmaragd > Hwang Epic > Setanou

Gram na

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...