Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Demonologymt2 I Arthosmt2

DemonologyMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg tlumaczycie im co i jak a oni itak sa 2 min dziennie poto by serwer znalezc i pojsc ,,,,,,,,,,,,,

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zacznijmy od tego że straciłem 3,5 tysiąca złotych bo ontersi.pl padli..

Kurwa, jak mam znów nazbierać i postawić te dwa serwery?

Były kompletne problemy wiedziałem że oni padną, na następny dzień miałem przenieść serwer i trzyyyt...

padli, nie było z nimi żadnego kontaktu, próbowałem odzyskać pieniądze i inne duperele, i co teraz mam zrobić?

Założyć nowy serwer?..

Nie mogłem odpisać bo wiedziałem że tutaj jest masa dzieci która zaraz mnie zbluzga i będzie pierdoliła farmazony na temat ich zajebistych wymyśleń..

a to mogłeś zmienić wcześniej, a to to a to sramto, mogłem - miałem ale padli dzień przed tym jak miałem..

To był czysty nie wypał, ale postaram się jakoś zebrać kasę i próbować reaktywować serwer.

Wszystkim dzieciom proszę o zamknięcie paszczy i trzymanie się jak najdalej od tematu. Proszę tylko wypowiedzi osób które już dorosły do tego

stopnia aby zrozumieć, jaki to ból jest stracić dorobek swojego życia..

3,5 tysiąca z nieba mi nie spadnie.

Opublikowano

Patrzeć kurwa co mam do powiedzenia wyżej, bo jakbym tym kontem nie napisał to żaden inteligent by nie wiedział że coś jest nie tak, gdy ktoś odpisuje na dawny temat..

Gram na

Metin2.us - torney66 - 1lvl - ON

Opublikowano

16 stron spamu od dzieci aż szkoda mi było to czytać.

Co do serwera będzie ciekawie jeżeli HA zbieże na nowo pieniądze.

Wiekszość dzieci napisze że za 200 zł można mieć dedyka,I na chuj słabą maszynę skoro HA chciał jak najlepiej dla Graczy,Maszyna miała utrzymać 5-6k osób czyli byście nie nażekali na lagi.A nie Kurwa Płacz że serwer nie ruszył.

Logiczne myślenie nie boli.

Ja będe bronić serwera tak samo jak HA ponieważ wiem co to oznacza stracić sporą sumę oraz czas poświęcony na serwer...

On się starał a wy go besztaliście...

Dla mnie większość dzieci powinna być zamykana w szafie i wypuszczana po ukończeniu 16 roku życia wtedy mają troche oleju w głowie.

Wiadomość do DZIECI "ODPIERDOLCIE ŚIĘ OD HA" i nie piszcie wiadomości typu żal ale fake i takie podobne...

Kozaki z was zróbcie własny serwer z własną ideologią i pomysłami,zróbcie chociaż połowe fajnych pomysłów takich jak miał HA,a nie pierdolićie na GA że jest niekompetentną osobą.Tyle odemnie.

Dowidzenia.

2240284055.png
Opublikowano

16 stron spamu od dzieci aż szkoda mi było to czytać.

Co do serwera będzie ciekawie jeżeli HA zbieże na nowo pieniądze.

Wiekszość dzieci napisze że za 200 zł można mieć dedyka,I na chuj słabą maszynę skoro HA chciał jak najlepiej dla Graczy,Maszyna miała utrzymać 5-6k osób czyli byście nie nażekali na lagi.A nie Kurwa Płacz że serwer nie ruszył.

Logiczne myślenie nie boli.

Ja będe bronić serwera tak samo jak HA ponieważ wiem co to oznacza stracić sporą sumę oraz czas poświęcony na serwer...

On się starał a wy go besztaliście...

Dla mnie większość dzieci powinna być zamykana w szafie i wypuszczana po ukończeniu 16 roku życia wtedy mają troche oleju w głowie.

Wiadomość do DZIECI "ODPIERDOLCIE ŚIĘ OD HA" i nie piszcie wiadomości typu żal ale fake i takie podobne...

Kozaki z was zróbcie własny serwer z własną ideologią i pomysłami,zróbcie chociaż połowe fajnych pomysłów takich jak miał HA,a nie pierdolićie na GA że jest niekompetentną osobą.Tyle odemnie.

Dowidzenia.

Totalnie cie popieram Shocer ludzie besztaja a sami lepszego serwa nie zrobia za chiny ludowe do wszystkich Hejterow tych serwerow besztajcie jak zrobicie cos lepszego albo jak dorosniecie sam mam 14 lat ale chociarz mam maniery i wierze w te serwery

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...