Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Demonologymt2 I Arthosmt2

DemonologyMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o więcej informacji o Arthosie, gdyż tam zamierzam grać. Jak dotąd dość dokładnie jest opisany Demonology, a o Arthosie malutko. Tak więc czekam na jakieś info i oczywiście do 5.04;)

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh zycze wam powodzenia ,ale mam pewne obawy bo wiem jak sie zapowiadal evonis ,a co pozniej bylo ,ale mimo to jeszcze raz zycze powodzenia... moze na demontology zagram

pozdrawiam

hersygna.png
Opublikowano

@ Up

Masz ten sam przypadek Co ja ;x Miałem być GM i Admini nic nie piszą ...

Na pewno nie zagram ! Lepiej aby serwa nie było^.^

Opublikowano

No juz jutro server on ma byc jestes ciekawe czy odpali

Dokładnie tak, mam nadzieję że mimo braku żadnych informacji ze strony teamu jutro będziemy mogli pograć na serwerach.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jutro ma wystartować już normalnie serwer, bez żadnej bety. Ale czy wystartuje, nie mam zielonego pojęcia.

Mam nadzieję, że już jutro się przekonamy. Czekam na ten serwer ponad dwa tygodnie i sądzę, że powinien faktycznie jutro już ruszyć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może i ruszy , ale te wszystko coś mi się nie podoba ponieważ nie ma żadnych newsów itd. Teraz pozostaje tylko czekać do jutro do godziny 15:30 ;d

sygna1.png

Sygna by Kjiujik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...