Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Demonologymt2 I Arthosmt2

DemonologyMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to nie pierwszy raz jak serwer jest zapowiedziany,a nic z tego nie wychodzi... Może zacznijmy się przyzwyczajac... ;p

I każdy dobry server z góry olac i dopiero gdy bd zobaczyc jaki jest bez oczekiwania na niego ;]

zmianah.png

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boze to jest hamstwo pewnie wejda o 22.00 i napisza se start przelozony za 2 tygodnie potem znowu i znowu boze startujcie macie jescze 53min i sobie dam spokoj

Elo elo fubu to zero

Opublikowano

ninja ogarnij sie ku** nie rozumeisz ze serwer fake?.... idź teraz zamknij sie w pokoju i płacz

twoj zywot to fake pewnie cos sie zjebalo i proboja to naprawic moze jakis bug jakis inny shit wiec morda i czekam na demonology

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Widze ze zapewne kolejny temat do kosza na co wy liczycie ze ten cwel "ga" 15 latek sie do was odezwie... Nieogarnąl tego i ma na to wyjebane a to ze ma sporo nauki to jest stara bajka

Opublikowano

Niech ktoś da mi link do stronki Demonologymt2.

Daj - Jeżeli nie szkoda ci 2sekund twojego cennego życia tylko po to by mnie uszczęśliwić .Taki prosty gest a znaczy dla mnie tak wiele^^.

Opublikowano

Coś tak czułem że nic z tego bo się dawno nie odzywał ...

Trudno zbytnio nie wyczekiwałem bo poszedłem na future ;d .

Pzdr dla tych co czekali i liczyli sekundy . ;]

Opublikowano

Nie masz co czekać, serwer w 99% fake. Autor wogóle nie zainteresowany tematem, ciągłe przekładanie startu. A gdy ktoś się zapytał o jakieś ss z serwera to GA pisze, że nie ma możliwości wejścia na serwer?! Moim zdaniem tych serwerów nigdy nie było i nie będzie.

Opublikowano

Na serwer na 100% po pewnym czasie wejdą boty cheaty itp.

Zabezpieczyć się go w 100% nie da.

Ale możecie go jeszcze dopracować.

Bo teraz to na pewno nie zagram.

elcardiasigpsd.png

userbare.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...