Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Demonologymt2 I Arthosmt2

DemonologyMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo osoby ,która mogłaby nas poinformowac w 100% nie ma albo ma wyje*ane ;x

zmianah.png

Opublikowano

no a ten "sponsor" napisal ze jestem przyjety i mial mnie gdzies i ine pisal juz nic a mial bys taki pomocny;/ wiec wiecie... nie ma co robic sobie nadziei na takie serwery

;]

Opublikowano

Witam, server będzie opóźniony trochę nieco później, o 16:30 powinien działać . Pozdrawiam.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Wtedy client będzie na start serv'a. Ale możliwe, będzie (chyba) autopatcher. Więc nie denerwujcie się.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Tak, nawet i wcześniej, nie martwcie się. Ale naprawdę będzie.

egrq.png

Opublikowano

Od GA, odpisuje mi . A szczególnie, lepiej nie spamujcie.

egrq.png

Opublikowano

Tak oba servery ruszą, ale w prezentacji, może być pierwszy Demonology, albo Arthos, ale kto wie.. ;> Zależy .

egrq.png

Opublikowano

Przepraszam, ale chyba olewam ten server, bo GA daje mi złe info. Przepraszam znowu.

egrq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...