Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja z pytaniem. W jakich ramach czasowych naprawia rejestrację na cabalonline.com?

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Jeżeli w ogóle jest popsuta(a nie jest) to pewnie szybko. Najlepiej będzie jak się ich spytasz bo skoro nie ma problemu to my nie wiemy.

RAsfepN.png
Opublikowano
Nie wiem, jak to jest, ale sprawdzałem na dwóch sieciach i jest ten sam problemem (nie dochodzi email) // radiówki

Teraz przy próbie rejestracji, występuje błąd: (na każdej przeglądarce)

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the support.cabalonline.com

tł.pol:

Błąd nastąpił na serwującego przetwarzając URL. Proszę kontaktować się z support.cabalonline.com

Czekam na informacje oraz rozwiązania..

pozdrawiam!

//odziwo rejestracja działa!

"Alea iacta est!"

Opublikowano

kup regeneration przyda ci sie na poczatku... i tyle... chyba ze jeszcze chcesz jakiegos arrowa...

Opublikowano

Kup regeneration i 2 arrowy i na 3lvl je wez conajmniej.. (najlepiej na 9 ale nie gralem bl nigdy:))

desert foxy w Desert Scream po prawej >>> od depo

Opublikowano

Kupujesz sobię wmp weak map part, idziesz i zabijasz końcowego bosa. Jak nie wiesz jak przejść mp, to poszukaj w google. Nie będę dawać tutaj linka do forum.

Kappa.

Opublikowano

witam mam 2 pytania

1.chaos lampy oplaca sie sprzedawac u ludzi czy otwierac?

2.po ile okolo ludzie kupuja je na 3 serwie na globalu

Opublikowano

1.crafting to tworzenie przedmiotow? tylko robi sie przedmioty?

2.jak robi sie w itemach slot/y?

3.jak sie do slotow dodaje rozne bony czy jak to sie tam nazywa

4. dzieki, + poleci

Opublikowano

1. Crafting to nadawanie przedmiotom bonusów(pancerze, bronie, crystale, orby), tworzenie nowych przedmiotów(amulety, pierscienie, potiony, return stone itp)

2. Slot extenderem

3. Musisz mieć force core, itemek, który chcesz ulepszyć i trochę kasy. Podchodzisz z tym wszystkich do npc, u którego możesz kupić orby i crystale. Rozmawiasz z nim i klikasz w opcję force core upgrade i tam wszystko masz napisane co musisz zrobić.

RAsfepN.png
Opublikowano

1.ile warte jest force core low i upgrade core low? na 3 serwie

2. slyszalem od wielu ludzi ze gra archerem na wiekszym lvl jest nudna i nie ciekawa i ze nie jest polecana osoba zaawansowanym i tu moje pytanie czy to prawda? i czy by nie zmienic na bladera?

plusik i 5 poleci dzieki.

Opublikowano

1. Force core low 10k, upgrade core low 100k.

2. Graj warriorem, dużo lepszy od bladera czy archera.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...