Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Ibot - Jak Zacząć.

nowy2811

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem gdyż nie mogę wybrac opcji run client , szukałem po całym forum ale nie znalazłem prosze o pomoc z góry dziękuję

Opublikowano

no i tam też nie działa . Czytałem że do ibota nie trzeba loadera jeżeli chce się odpalic jednego silka to wystarczy run client ale nie działa ;/

Opublikowano

mam z kolega nastepujacy problem, m.i.n. co pare dni dostajemy DC i po tym nie mozemy sie lognac na silka, wyskakuje nam ze jest inspa(jak przez bota to po 2 min DC) i aby znow sie lognac to musimy zrobic reinstalke silka i go spatchowac czemu??

Opublikowano

Takie pytanie mam odnosnie tego, jak ustawic zeby mi wlaczal Life Turnover normalnie i nie zawieszal sie?

I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/

Opublikowano

U mnie to niedziala :/ Zaznaczylem w inventory pierwsza i druga bron, w Primary wpisalem nazwe crossbowa i skila, w Secondary nazwe light staffu i bufa i wogole nic sie niedzieje, tylko odpala mi skile od xbowa, save setting dawalem i teraz niewiem co dalej :P

Opublikowano

U mnie to niedziala :/ Zaznaczylem w inventory pierwsza i druga bron, w Primary wpisalem nazwe crossbowa i skila, w Secondary nazwe light staffu i bufa i wogole nic sie niedzieje, tylko odpala mi skile od xbowa, save setting dawalem i teraz niewiem co dalej :P

usun nazwy broni i zapisz. potem na nowo wpisz nazwe broni i zrob reloga bota

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kolejny problem z ibot'em ^^

Jak wloncze silka i sobie zaczne bic jest wszystko OK, ale po dokladnie 10minutach dostaje DC bez powodu.

Wiecie czemu??

Opublikowano

Tez dostawalem co 10 min DC.... az mnie krew zalewala...

Ale pobawilem sie .. i zrobilem ... postac lata juz 6h.. i bez dc

Jak to zrobilem a juz mowie.. zainstalowalem silkroad.. od nowa

wciagnelem HS 2.0.... mowie 2.1 mi nie dzial ...

dobra rozpakowalem go ... w folder z botem...

ibota calego .. rozpakowalem na pulpit....

zrobilem jak dalej jest napisane w tut ..

czekalem z logowanie... wbilo ustawilem i lata...

HS 2.0 + Ibot nowy = gra 24/7

papasmerf10 = Jest Bogiem :P

Opublikowano

Tak da rade ;) wchodzisz w misc potem auto party i zaznaczasz opcje auto accept party i nizej zaznaczasz 8/8 badz 4/4 wczesniej tlumaczylem...

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...