Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Ibot - Jak Zacząć.

nowy2811

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poradnik ładny ale nie opisałeś "Other Stuff" Piszę bo nie wiem gdzie moge znaleść opcje gdzie bot przyjmie party od gracza, np po dc.

Plus za poradnik.

52871.jpg
Opublikowano

w autoparty w zakladladka Party Member i zaznacz accept all invites 8/8 lub 4/4 zalezy jakie pt chcesz miec ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

A mam pytanie, jezeli gram auro charem a dokladniej rogue to czy da sie jakos ustawic zeby char mi sie buffowal dopiero jak dojdzie na spota?? albo chociaz czy da sie ustawic zeby na giancie/pt mobie WYŁĄCZAŁ crossbow extreeme?

Opublikowano

ja gram wiz/cler i mi dziala zeby wlaczal blessa na gigancie musisz miec buffa w primary jak i w giant/pt wtedy bot wie dokladnie jakiej broni uzyc do wziecia blessa inaczej by sie zawieszal a co do pytania czy bot da rade wylaczyc xbow extreme jak wyskoczy gigant lub gp to niestety nie da rady ;/

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

@up

Tak wrzuca mi blessa jak bije Giganta Giganta Party Party Generala i Party Championa ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

a jak wlaczasz normalnie silka to Ci dziala? Albo jak uzywales loadera to Ci dzialal? jezeli tak Ci nie zadziala to reinstal silka ;/

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Witam mam taki problem, ponieważ nie gralem pewien czas, nie mialem silka itd.

To robilem wszystko od początku wedlug instrukcji, wszystko zainstalowalem itd.

Ale niestety wyskakują mi takie blędy. 1 to z bota, 2 z loadera.

Co zrobić ?:(

dsadadg.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

aaaaaaaaaaah.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

najlepiej jak masz zaznaczone patch seed redirect gateway server multiclient ale pamietaj zeby miec ten sam port co w bocie czyli jak w bocie pojawi sie 16000 to tez taki musisz miec w loaderze a jak sie pojawi np. 16005 to musisz zmienic to jest zalezne od tego czy nie masz ibota w procesach bo jak ja wylaczalem tym X to w procesach czasem mialem ibota wiec port sie zmienial tak wiec obczaj na bocie co sie dzieje...

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Witam all. Przeszperalem to forum i moj problem byl poruszany kilka razy,lecz nikt konkretnie nie potrafi wyjasnic, dlatego prosze o konkretne wyjasnienie tego przypadku.

Wiec tak: Widows vista, swiezo zainstalowany silk, nowe bilioteki, net framework, edxloader (wersja z tego forum,wiec chyba najnowszy), iBot 1.7 - najnowszy. iBot i loader zainstalowane w osobnych folderach(nie w silku).

Loader ustawiony tak: patch seed , multiclient, port 16000. na razie gram jednym charem,ale niebawem chce dodac drugi.

Startuje najpierw loader,pozniej iBot i z niego uruchamiam "run client" . Jak uda sie wbic do silka :] , wszystko smiga bez zarzutu,ale co jakies pol godz pstryk i sie wylacza "program silkroad.exe przestal dzialac" . Tak zawsze po ok 30-40 min. Kumpel ma takie cos po 8-10 godzinach. Zapewne jest to przez ten durny system (vista), no ale teraz sporo ludzi ma ten system i zapewne jest jakies magiczne rozwiazanie tego problemu.

Dodam jeszcze,ze pokasowalem wszystkie questy, w inv nie mam niepotrzebnych smieci, mam grab peta ustawionego na zbieranie wszystkiego,ale to chyba akurat nie ma znaczenia.

Sorka za rozpiske, staralem sie udzielic jak najwiecej info. Prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problema.

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...