Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Ibot - Jak Zacząć.

nowy2811

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanko... czy chwilowo na ibocie da się jechac tylko przez clientless czy mozna tez normalnie w jakis sposób przez edx odpalic bo mam z tym nie maly problem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam problem, sciąnęłam wszystko i zainstalowalam jak trzeba. W folderze z botem mam tylko ikonke bota a gdy chce go wlaczyc to wyskakuje 'Critical error loading main gui form' wie ktos o co z tym chodzi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sekret spatchuj recznie plik media.pk2

A ja mam problem taki że bot nie bije mobow... wszystko wyglada ok a nie chce bic mobow. ubije moba jak ustawie skille, a tak podejdzie do moba i nic. a wybieralem select 1st weapon....

-_-

Edit, mialem jakies lagi... i jednak zle ustawilem bota :X

Opublikowano

a Przeczytales moj post wyzej? ... nie podales r_iphs z logu "run sror hackshield"

BTW. Chyba sie skonczylo bocenie, dostaje dc co chwile.

Opublikowano

Mam problem : ( Odpalam normalnie ibota i loadera , wszystko zgodnie z powyższymi instrukcjami i włącza sie silk tzn tylko te poczatkowe okienko( niewiem jak to sie nazywa, wyskakuje ten obrazek na srodku ekranu xD) i po chwili sie wyłacza. Jakies opcje? Mam win 7, edx loader 5 i wszystkie wyżej wymienione programy sciagniete.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

sproboj odpalic jako administrator

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

A odpalasz hackshield? jeżeli nie to musisz uruchomić Hackshield , włączy ci się okno startowe silka , klikasz start i niech załaduje się do ekranu logowanie , na tym niech zostanie . dopiero wtedy gdy hs Ci działa uruchamiasz ibota , sprawdzasz czy na samej górze w Ibocie pisze *HS sucessfully Conected , jeżeli tak odpalasz loader i uruchamiasz silka z loadera. Pozdrawiam

Mam problem : ( Odpalam normalnie ibota i loadera , wszystko zgodnie z powyższymi instrukcjami i włącza sie silk tzn tylko te poczatkowe okienko( niewiem jak to sie nazywa, wyskakuje ten obrazek na srodku ekranu xD) i po chwili sie wyłacza. Jakies opcje? Mam win 7, edx loader 5 i wszystkie wyżej wymienione programy sciagniete.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam 1 pytanie czy w tym bocie jest auto from party ?

Tak jest , zakładka "Misc" u góry > Auto Party i masz do zaznaczenia Auto Reform Party :P

Pomogłem ? Stawiasz + albo browar :) Wybieraj :>

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

Taki ch*j w pół sie zginam.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem dodałem wszystkie skille którymi ma atakować, użyje je tylko raz i potem dobija zwykłym atakiem czyli randomem, jak to zmienić zeby używał cały czas tych skilli, prosze o pomoc.

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam teraz ja pytanie nie gralem od momentu "Łączenia Serverów... loguje sie teraz i wszystkie moje chary wyczyszczone... Wszystko cale storage itd pytanie moje sie nasuwa czy tych itemow nie przeniesiono do jakiegos boxa czy cos w tym stylu czy to poprostu dziwny traf i hack na wszystkie chary?"

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Mam problem z iBotem.

Właczam HackShielda daje start , minimalizuje clienta SRO do tego mometu wszystko wporzadku , właczam iBota i HS serwer is bussy or down (tak pisze w iBocie) . Zmienilem ip w notatniku z wersja bez R , bo chodzi mi o tą stara pierwsza wersje silka SRO, wlasciwie tylko jedna litere , no wszystko robilem wedlug poradnika. Co moze byc nie tak.

1. Czy do odpalenia iBota potrzebne sa dwie wersje silka SRO i SRO-R ?

2. Moze nie ma jeszcze aktualnego iBota pod wersje 1.419 ? SRO Bo w zasadzie ten iBot jest pod wersje 1.409 ale z tego co pamietam to czasami iBot nadal działał po update silka.

Prosze o szybka odpowiedz z gory dzieki !! Wracam po 2-dwu letniej przerwie , kiedys to ogarnialem ;p A i tak na marginesie kolega wyzej tez o to pytal , stare konta mozna jakos odzyskac ? Logowalem sie wczoraj i pusto nie ma zadnej postaci.

Opublikowano

Problem rozwiązany , zle przepisałem ip , natomiast gdy właczam drugiego silka niemoge sie zalogowac bo mam odrazu DC ;/ Po szukam na forum lecz jak ktos wie o co chodzi prosze pisac , dzieki.

Ustawienia loadera na 99% dobre. Zaznaczone mam Nop Hack Shield (isro/ksro) a uzywam wersji SRO bez R czy to jest isro ? Natomiast bez tej opcji pojawia sie tylko male okienko w prawym dolnym rogu Silkroad Guard i gra wogole sie nie uruchamia ;/

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Silkroad] Ibot - Jak Zacząć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...