Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Ibot - Jak Zacząć.

nowy2811

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tutorialu jest opisane save setings jest obok opcji STOP BOT no tego to nie da rady nie zauwazyc... Po kazdej czynnosci zapisuj ustawienia (save setting) bo potem bedziesz musial na nowo ustawiac ;)

@edit

jakbys robil tak jak Ci papasmerf mowil to by Ci dzialalo ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

musisz pobrac nowa wersje bota ;)

http://ibotforfun.blogspot.com/

@edit

jest jakis program zeby wlaczyl aplikacje jako Administrator? Jak tak prosilbym o nazwe z jakims downloadem.

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

mam win xp i to nie pomaga ;/

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Tak jednak przeoczyłem to i przepraszam za moja gafę ale już poprawione jak widzicie jakieś błędy zgłaszajcie to a ja poprawie wszelkie sugestie także są mile widziane ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

weszedl legend VII i jak uruchamiam bota loguje sie juz wybrałem postać i wyskakuje mi raport o błedach a mam sciagnietego najnowszą wersje bota i silka czemu??? <_<

Opublikowano

weszedl legend VII i jak uruchamiam bota loguje sie juz wybrałem postać i wyskakuje mi raport o błedach a mam sciagnietego najnowszą wersje bota i silka czemu??? <_<

jeszcze niema najnowszej wersji ibota :D

Opublikowano

A po ilu mniej więcej wychodziła nowa wersja bota? bo ja dopiero niedawno zacząłem go używać więc niebardzo się orientuję a farmię się więc zależało by mi na tym żeby wiedzieć kiedy ściągnąć:)

Opublikowano

Ibot zawsze wychodził dość szybko bywało tak ze był w dzień update maksymalnie na drugi dzień ale myślę ze dziś w nocy bądź jutro z rana powinien być.

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

O to dobrze wiedzieć. Czyli od jutra znowu hardcore ong farming xD Dzięki za odp ;)

A jeszcze pytanie do autora tematu. Jak będzie nowa wersja to poinformujesz i wrzucisz do tego tematu?

Opublikowano

Do zawsze aktualnych wersji dalem 2 linki do tematu w ktorym rosire uploaduje nowe wersje i do glownej strony tam troszke szybciej sie pojawia rzecz jasna ;) jezeli beda nowe funkcje napewno je opisze ;) juz jest na oficjalnej stronie nowa wersja ibota ;)

@edit dobrze odpowiedziane a ktos daje minusy nie rozumiem was ludzie ;/

Nowy_Shooter.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Mam pytanko, chodzi o to ze mam chwilowo najnowsza wersje ibota ale nie chce mi odpalic clientlessa pisze ze mam stara wersje clientlessa!!

ma ktos moze na to jakas rade?

THX z gory ;)

Opublikowano

Tak teraz musisz pobrać najnowsza wersje bota bo co update trzeba czekać około 3-4 godzin aż się ukaże bot w którym jest aktualny clientless ;) Więc pobierz teraz aktualna wersję ;)

Nowy_Shooter.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy przy instalowaniu pliku regOCXFiles_win7 mają wyskakiwać cztery błędy? Później gdy juz to zainstaluje i ten drugi plik również, powinienem otworzyć bota. Bot się otwiera ale tylko to okienko gdzie mamy do wyboru tak, nie lub wyjdź. Klikam nie i pokazuje mi się okienko z błędem, w którym jest napisane:

"Component 'TABCTL32.OCX' - or one of its dependencies not correctly registred: a file is missing or invalid."

O co chodzi?

Opublikowano

Czy przy instalowaniu pliku regOCXFiles_win7 mają wyskakiwać cztery błędy? Później gdy juz to zainstaluje i ten drugi plik również, powinienem otworzyć bota. Bot się otwiera ale tylko to okienko gdzie mamy do wyboru tak, nie lub wyjdź. Klikam nie i pokazuje mi się okienko z błędem, w którym jest napisane:

"Component 'TABCTL32.OCX' - or one of its dependencies not correctly registred: a file is missing or invalid."

O co chodzi?

jaki masz system operacyjny?

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

@up

Windows 7

@topic

Teraz mam takie cos..

Włączę normalnie ibota (jeszcze nie zalogowany na postaci) i włącze 2 silka normalnie przez loadera i czekam az oba wbiją na server.

Jak wbije mi na bocie dostaje crashe na 2 clientach...

Uzywam edx loadera :))

Prosze o pomoc!! :D

Dobra nie trzeba już pomocy ;] Mam sbota ;d

Opublikowano

Mam Pytanie bo mam wiza clera nie i robie sobie taxi na ongach i niewiem jak ustawic tak zeby resal mi chara jak dednie bo jak ustawie res skil to to nic nie daje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...