Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Ibot - Jak Zacząć.

nowy2811

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko bo gram rogue/warrior i czy jest możliwość żeby grindował mi rogulcem a jak będzie giant/party mob to żeby był mi z 2h i wrzucał skiny?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Filo powinien ci zmienic ale moze sie zawiesic mi zmienial jakos

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

1. Witam, ja mam nadal problem z rejestracja tych plikow .OCX. Kopiowanie do folderu z silkiem nie pomoglo.

2. Dziala ten bot na serwerach prywatnych?

Opublikowano

Tez mam problem z repotem i returnem do miasta po przekroczeniu warunku np low hp pot. Ktoś ma jakiś sposób? Jak użyję ręcznie returna i tak repota nie robi ;x

Opublikowano

Chciał bym zaóważyć że powyższy poradnik nie mówi jak doprowadzić IBOT-a do działania, przedstawia tylko linki do poszczególnych plików i tłumaczy opcie zawarte w programie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ,

Mój bot wybiera cel , podbiega do niego ale nie atakuje go... wybrałem bronie glavie w set 1 i 2 ustawiłem skile ( chyba dobrze ) ale bot nie bije.. gdy zdalnie zaatakuję bot używa bufa ognistego zabija moba a następnęgo wybiera ale tylko podbiega i nie atakuje... w miedzy czasie po moim zdalnym zatakowaniu wyświetla się error skill w ibocie..

proszę o pomoc

Opublikowano

1) Jestem archerem z force, chce sobie robić natural theraphy i w tym stać, da sie? By po dojściu na spota najlepiej sie nie ruszał? W cave byłoby to pomocne dla mnie.

2) Jeszcze mam problem z tabletami, po prostu ich nie zbiera , w filtrach zaznaczone, w głównym menu również. Zbiera tylko elementy, macie pomysły? Moge później podesłaś screeny jeśli ktoś będzie chciał pomóc.

3) Chłop nie wrzuca mi statusów z force na giga/pt. Skile z force mam wklejone do używanych skili w dobrej zakładce, ktoś ma pomysły by to sam robił bot?

Bede wdzięczny za odpowiedzi, szczególnie jeśli chodzi o tablety.

Opublikowano

1. Ustaw po prostu radius 1. Wtedy nie powinien ci sie ruszac za bardzo z miejsca.

3. Bufy musisz miec "wlozone" i w zakladce gig/pt, ale tez i w tej zwyklej gdzie sa wszystkie buffy

Opublikowano

1) Radius 1 nie działa, próbowałem, poruszyć się nie poruszy wtedy, ale również nie zabija mobów w swoim zasięgu, tylko te co podejdą bardzo blisko.

2) To skille z force na wrzucanie statusów przeciwnikowi mam włożyć do buff? A nie do attack skills? Ok, spróbuje i się odezwe.

EDIT. Albo lepszy pomysł, łatwiejszy a też mi nie idzie, jak zrobić by bot bijac giga sobie tworzył ten okrąg? Próbowałem w buff w zakładce gig to dawać i nie działa.

EDIT 2. Wszystko rozwiązałem, dałem w zakładki buff

Pozostał problem tabletów których nie chce zbierać dalej.

Opublikowano

A ja mam taki problem. Zainstalowałem tego bota + wszystkie pliki, pograłem chwilę ale uznałem że to nie dla mnie.

Dzisiaj chciałem odpalić grę z gameguardem - jest on przez coś blokowany w różnych grach - wie ktoś jak temu zaradzić?

Opublikowano

duzo sie naczytalem jak ustawic tego bota ale nadal mam problem:

poinstalowalem wszystko co trzeba bylo, library itp a framerworka juz mam poinstalowanego w roznych wersjach jak i w tej potrzebnej, loader jest poustawiany jak w tutku, pozaznaczone odpowiednio, port 16000. Zadnych ustawien bota z mojej strony, wersja jego bez c i innych tam, hack shield 1.0, odpalam wszystko zgodnie z tutkiem, media patcher, potem HS, chowam silka tamtego, w HSie pisze ze juz jeden klient dziala, potem odpalam bota i loadera, daje launch i odpala sie drugi silk, w bocie pisze, ze HS dziala poprawnie, wchodze na postac ale po chwili wywala mnie na pulpit, sytuacja miala miejsce kilka razy a dzis zauwazylem, ze w bocie pisze ze jest error z ustawieniami tabletow i postaci, ale zadnych ustawien jeszcze sam nie robilem, pomoze ktos ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...