Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Ibot - Jak Zacząć.

nowy2811

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Spokojnie poradnik bede aktualizowal w tym tygodniu

@wolf74

jak masz Viste to uruchamiaj ibota i loadera za pomoca administratora ;) na pewno pomoze tez mialem ten blad na viscie i czasem na 7 jak odpalam jako administrator wszystko lata aha i sluchaj jak odpalasz w bocie run client to nie musisz wlaczac loadera ;)

@edit

Zaktualizowany Tutorial dodany opis nowych funkcji :)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie, odpalam bota, pozniej otwieram gre , loguje sie na postać i bot jakos nie ogarnia tej postaci ze juz zalogowany jestem, nie ma itegracji miedzy botem a postacia. Jak to zrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

najpierw wlaczasz bota potem w bocie wchodzisz w Misc i wybierasz run client jak pokaze Ci ze nie znajduje ci gry wejdz w folder ibota znajdz plik srodir.ini i wpisz scieche do silka np. D:\Programy Files\Silkroad\sro_client.exe jest tez opcja przez loadera link do niego jest u mnie w tutorialu i w tedy sobie ustawiasz port taki jak jest w bocie ;)

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Witam. Silk jest swiezo przeinstalowany, tak samo jak edx i iBot. Wszystko lata bez problemu,ale ok 30-40 min,czasem krocej albo dluzej. Zauwazylem,ze jak jestem w lpt szybciej mnie wywala,lub skrolle jakies uzywam. Jednak dluzej jak godzine bocisko nie smigalo. Mam nadzieje,ze jakos to w koncu uda sie zalatwic. Oczywiscie plusiki leca.

Odnosnie nowego iBota. Jest w miare,moze nawet lepszy od starszej wersji. Nie wiem jak u was,ale u mnie modul "berka" jest niedopracowany,otoz zeby berek sie odpalal zaraz jak sie zaladuje,to i tak trzeba pozaznaczac,zeby normal moby i cala reszta pozostalych byly atakowane jak berek sie zaladuje.

Zbieranie gratow nie jest skoordynowane z grab petem. Jak odznacze,zeby np nie zbieral dimensionow,to i tak laduja one w inv.

Moze mi ktos powiedziec ocb z tym 1st train area i 2nd train area. Czy trzeba zaznaczac obydwie opcje? Czy pierwsza wystarczy?

Opublikowano

Jezeli bot Ci nie biega wiecej niz do 40 minut zrob tak jak mowie wlaczaj bota za pomoca administratora w viscie i w 7 tak niestety trzeba ;/ bynajmniej ja musze bo inaczej tez mi wywala poprostu kliknij prawym na ikone ibota i wybierz opcje uruchom jako administrator na pewno pomoze co do berka to ja mam use berserker when full i uzywa mi jak jest full z grab petem nie wiem co sie dzieje nie mam osobiscie grab peta ;/ a 1st train area to jest to ze np. idziesz se zrobic questa i 1st train area to jest glowna ale jak idziesz gdzies w pt to nie musisz zmieniac 1st train area tylko masz 2nd train area ktora mozesz uzywac w tedy klikasz set 2nd train area i use 2nd train area ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

"Jezeli bot Ci nie biega wiecej niz do 40 minut zrob tak jak mowie wlaczaj bota za pomoca administratora w viscie i w 7 tak niestety trzeba ;/" . Niestety nic nie pomaga. Wszystkie opcje przetrenowalem, jako admin,w zgodnosci z xp. Trace juz cierpliwosc. Kilku moich kumpli ma ten sam problem, vista i 7. Moze trzeba zmienic system na XP? Tyle madrych glow i nikt nie ma bladego pojecia ocb.

Opublikowano

@wolf74

sluchaj ja mialem z tym problem odpalilem jako administrator ale zgodnosci nie zmienialem i mi dzialalo zmiana systemu moze nie pomoc ale jak cos sprobowac mozna

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Jak wyzej wspomniano jest juz nowa wersja bota ale wielu funkcji itd nie ogarnelem poniewaz sa jakies 2 programy 1 do patcha w mediapk2 a drugi do omijania hack shielda jak ktos ogarna to i mu dziala prosilbym o opisanie co i jak ja osobiscie dalej próbuje ;/

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Jak wgrać zapisane ustawienia ?

Dobra już mam.

Mam teraz problem z tym ze co wbije to dostaje dc i tak co 20 sekund . Wbije do gry , kupie poty i DC .

Pomocy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nie bądź żyd daj plusa xD

882018975.png

Opublikowano

A zrobilas wszystko tak jak kolega wyzej napisal? Wejdz w jego link i czytaj uwaznie i rob to co tam jest napisane krok po kroku ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Ja mam taki problem iz jak odpalam ibota to wyslakuje w logach "cannot connect to HS server" jak odpalilem phpatcher to niby media.pk2 spatchowalo. Wchodzilem juz na ten poradnik "jak odpalic ibota z hs server" ale wyskakuje ze jest wirus i niemoge pobrac. Oczytalem sie juz dziesiatki stron na forum by znalesc odpowiedz na moj problem i mam teraz metlik w glowie ;/

Opublikowano

Teraz mam nastepujący problem ...

Wszystko pięknie działa tylko bot nie zabija potworów ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nie bądź żyd daj plusa xD

882018975.png

Opublikowano

Zobacz czy masz odpowiednie skille dodane czasem nazwy sa podobne i mozesz nie tego skilla wrzucic. Moze tez masz devilspirita nie aktywnego albo nie masz ustawionej train area.

@przemlu wiele antywirow wykrywa w tym wirusa bo nawet jak skana robilem tego hs servera to tez pokazalo mi wirusa ale to nic szkodliwego dla kompa wiec spokojnie mozesz popbrac ;)

Nowy_Shooter.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...