Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Ibot - Jak Zacząć.

nowy2811

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć :)

Mam mały problem.

Wchodząc do folderu "iBot_Necessities" i klikajac "regOCXFiles_win7" wyskakuje mi błąd

" System nie moze odnaleźć okreslonej sciezki " x4

wciskajac ENTER

Wyskakuje mi " Nie mozna zaladowac modulu. --- Upewnij sie ze plik binarny jest przechowywany w okreslonej sciezce, lub zdebuguj go, aby sprawdzic czy wystepuja problemy z plikiem binarnym lub zaleznymi plikami DLL"

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Mam Pytanko, a mianowicie jak ustawić na kilku botach aby po kolei używali bless spella?

@Edit

Okey już wszystko działa :P

mylove.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam jestem tutaj nowy na tym forum. Szukałem wszędzie i nie mogę znaleść mojego problemu. A więc wchodzę do gry wszystko pięknie ale gdy bot idze naprawić zbroje lub co kolwiek kupic do broni wyłancza mi sie gra. Oczywiście ++++

Opublikowano

Witam mam mały problem nie mogę skopiować pików z regOCXFiles_win7 nie wiecie co jest na 2 kompie gdzie mam XP wszystko działa a tutaj jak na złość nie ;p

Ok już wiem sorki za spam ;p

Mati

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem.

Chciałem zrobić tak, abym latał swoją postacią i bił mobki, a bot żeby za mną biegał i podnosił itemy.

Zrobiłem wszystko w zakładce GRAB ale bot nie podnosi Quest Itemków.

Chodzi mi o to że ja swoją 1-wszą postacią wykonuję quest dla drugiej, a ona tylko podnosi ten QUEST Item.

I tu problem bo ona nie podnosi tych quest itemów.

Rozumiecie o co mi chodzi :D ?

Ustawiłem Party EXp/ITEM autoshare

Dropię itemki 1-wszą postacią (ITEMKI QUEST), a bot ich nie podnosi. Mam zaznaczoną Opcje PICK ITEMS ( MINE ). Rozumiem to tak żeby podnosił 'MOJE' itemki. No i właśnie ten quest item jest dla niego, a on go nie PICK UP'uje :(

Z resztą nie podnosi mi itemów w ogołe.... :/

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z botkiem, zrobilem formata kompa i po ponownym ściągnięciu bota nie moge odpalic phmediapatchera - odpalam i pojawia się : Nie mozna uruchomic aplikacji poniewaz aplikacja jest nie własciwa, problem ten moze rozwiącać ponowne zainstalowanie aplikacji. Instaluje ponownie i nic to nie daje, ściągałem patchera z różnych zrodel i nie pomaga. Ktos moze pomóc?^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moglby ktos opisac mi jak zrobic te skrypty,zeby botek lecial na spota bic mobki,potem wracal jak sie poty skoncza i znow tam lecial ?? (tylko tak krok po kroku prosilbym)

I tamta opcja Use Clientless, o co z nia chodzi dokladnie?

Opublikowano

Cześć mam problem mianowicie po padnięciu albo końcu potów bot teleportuje się do miasta i nie robi repota. Skrypt zaczynam z miejsca respawnu, mam ustawione aby kupował przedmioty, ale po prostu stoi w mieście i nic nie robi.Mam wersje 1.20 a poza tym wszystko działa expi jak należy itp. Proszę o pomoc, dodam że funkcja dont loop jest odznaczona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...