Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako iż zapewne wiecie w tym tygodniu będzie kolejna aktualizacja Minecraft, co z tym się wiąże - Kolejny update wszystkich plików i teraz moje pytanie jest takie, bo wolę się przygotować. Czy jest możliwość, aby razem z mapą przenieść jeszcze cuboida oraz bazę użytkowników?

Opublikowano
może ktoś mi powiedzieć jak usuwać NPC w citizenie?

/npc remove

I drugie pytanko : Jak postawic npc który bedzie sprzedawał itemki?

Nie ma raczej takiej możliwości.

Opublikowano

Widzialem na youtubie jak na serwerze stal ludzik i sprzedawal itemki wiec sadze ze jest :) A i jescze jedno : byłaby możliwość dodania NPC broni/zbroji? Słyszałem ze jest taka mozliwosc ale nie wiem jak...

Opublikowano

Widzialem na youtubie jak na serwerze stal ludzik i sprzedawal itemki wiec sadze ze jest :) A i jescze jedno : byłaby możliwość dodania NPC broni/zbroji? Słyszałem ze jest taka mozliwosc ale nie wiem jak...

/help citizens

Tam pisze :D

Opublikowano

mam problem w ostatnich wersjach (chyba 3) mianowicie włanczam wszystko ładnie chodzi po pewnym czasie przestaje działać i nic na to nie pomaga ściągałem nawet jave od nowa

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

mam taki problem

na serwie (mam te najnowsze pliki) nie moge ustawiac : sethome, home, lwc, pw (jestem admem)

Zawsze, gdy probuje pisze "Permission Denied" Pomoże ktoś, co z ty zrobic?

EDIT: Jednak działa, zapomniałem w permission ustawić siebie.

Opublikowano

Albo wpisałeś źle lub złe IP i musisz je poprawić albo zmieniłeś niechcący Port w server.proporties wszystko popraw w tym pliku. Albo masz Wewnętrzne ip i do uruchomienia potrzebujesz hamachi tylko wtedy gdy masz Wewnętrzne IP

Opublikowano

Nowa wersja 1.4.1

-Naprawiony problem z iconomychestshop.

-dodałem battershop(teraz jak chcesz kupować/sprzedawać i iconomychestshop używaj komendt /chsell i /chbuy)

200 post :D

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

jak usunąłeś ctrl+alt+delete to nie odzyskasz

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Mam pytanie, czy w MP jest możliwość aby spawnowały się potwory? Nie chcę ich spawnować za pomocą /spawnmob, a w ustawieniach serwerach pomimo iż jest to ustawione na 'true' to potwory się nie spawnują. Pomoże ktoś? :(

18706.png
Opublikowano

zobacz czy ci nie blokuje Multiverse lub worldguard

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Co należy zrobić, aby po ponownej aktualizacji mieć dawny cuboid oraz aby gracze ponownie rejestrować się nie musieli, bo potrafię tylko mapę przenieść, a z tym to nie wiem jakie pliki :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...