Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszelki problemy z plugins są związane z nierekomendowaną wersją craftbukkit. Twórcy plugins zrobią upload jak wyjdzie ta rekomendowana wersja. Usuńcie wszystko z folderu iConomy oprócz Message.yml to iConomy zacznie działać. :rolleyes:

refy w sygnie RMCF1902

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmien ten Host UpLoadu!!!

Bo kurde zle sie pobralo i od nowa 15 min zal

I jaki plugin dodalles...

Host jest dobry ściągałem 1 minute.Zaraz zaczne testowanie plików.

Na swoją dobrą opinię musimy pracować całe życie.Wystarczy pięć minut, by ją utracić.

~ Warren Buffet

Opublikowano

Kopiujesz "world" czy jak tam mapkę nazwałeś i wklejasz do nowego.

Nie działają: MagicCarpet, Cuboid, nie wiem jaki to plik ale jak się wpisze // i rąbie coś to nie zawsze za 1 uderzeniem się rozwala, np. schody.

I po aktualizacji nie działa serwer, tzn. jakiś błąd plików i pisze żeby zamknąć konsolę.

Wie ktoś co to za błąd "End of Stream"? Wyskakuje mi po aktualizacji.

Opublikowano

CTRL + ALT + Delete, procesy i wyłącz "javaw.exe", powinno pomóc. Jak nie to usuń server.properties, włącz serwer, wyłącz go i wklej swoje IP jeszcze raz.

Opublikowano

Tylko serwer od Inf3rnusa (na 1.4) dziala lub czysty serwer ze strony minecrafta (na 1.5)

Powiem tyle... Coś jest nie tak z tymi plikami bo wkleiłem nowego craftbukkit do paczki Inf3rnusa i działa xD

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Logo.png22 Kwietnia 2011 wyszła nierekomendowana wersja CraftBukkit #707 na Minecraft 1.5_*

#707 to nadal nie oficjalny mod, ale co o dziwo działają na nim wszystkie plugins jakie są wgrane w FilesServerPL! Nie będę robił upload. Pobierzcie sobie plik i wgrajcie do folderu z serwerem, a wszystkie plugins będą działać.

beztytuurzk.png

Nowego moda możemy pobrać stąd:

Pobierz

_______________________________________________________________________________________________

źrudło:Klik

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

a sorry, to z pośpiechu :D

Jakie błędy? możesz dać w code i spoiler info z konsoli

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

A to że jest tyle błędów jest spowodowane nierekomendowaną wersją bukkit?

2011-04-22 12:27:53 [iNFO] [iConomy] Failed to load database: java.lang.NullPointerException

2011-04-22 12:35:23 [iNFO] [iConomy] Could not create connection: com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.CommunicationsException: Communications link failure

To tak miało być? :P

I nie moge wejsć na serwer pisze

Disconnect by Server
Failed to verify username!

Dodałem siebie w White list i pluginie permission.

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

a w ops? Te 2 błędy to są spowodowane że iconomy nie skonfigurowanej mysql i zapisuje dane na dysku. Na Windows nie warto robić MySQL

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Gdzie jakiś link do plików ?

Na pierwszej stronie nie ma, a na tej stronce pisze coś o sms za 9 zl.

OCB ?

Opublikowano

All za Free. Poczytaj 1 strona wcześniej.

@zobaczesecos

Nie ma uQuest w plikach. Znalazłem lepszy plugins i o wiele korzystniejszy niż uQuest. iJobs. Dodam go w wersji 1.5.1

Mam nadzieję że zdążę go spolszczyć.

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Ściągnałem pliczki edytowałem server.properties i inni nie mogą się zalogowac na serwer pisze im "failed to cennection serwer" jakieś pomysły?

Na swoją dobrą opinię musimy pracować całe życie.Wystarczy pięć minut, by ją utracić.

~ Warren Buffet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...