Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa... Ale... Potwory i zwierzęta nie działają pomimo, że są włączone w properties... Jak temu zaradzić? Proszę naprawdę o pomoc.

Opublikowano

Zobacz czy ci worldguard nie blokuje, lub multiverse

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

A jak by się chciało dodać jakąś grupę na serwer to trzeba wpisać ja w config w folderze Permissions? I czy trzeba zrobić coś jeszcze czy tylko to?

Opublikowano

Oczywiści jak obiecałem w ten weekend będą

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ;/

Robie wszystko tak jak na filmie. Tworze nowy swiat -Swiat1, potem nastepny -Swiat2

Robie portal, ustawiam go jako portal do Swiat2 (swiat normalny nie nether).

Przechodze komenda /mvtp Swiat2, ustawiam tam portal i spawn. Ustawiam go jako portal do Swiat1, przechodze i nie dziala ;(

Sorki za brak polskich znakow ale Alt odmawai posluszenstwa

Opublikowano

Dzienx za tut w przyszłości wypróbuje :)

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

mam pytanko co do Lockette

ponieważ na naszym serwie tylko Admin może sobie używać tej opcji , inni jak próbują to z [Private] robi się [?] i nie działa.

Wie ktoś może od czego to zależy ? ?

jestem moderatorem na serwerze .

Opublikowano

A jak by się chciało dodać jakąś grupę na serwer to trzeba wpisać ja w config w folderze Permissions? I czy trzeba zrobić coś jeszcze czy tylko to?

A jeśli by się zmieniło jeszcze nazwę grupy Admin na jakąś inną to trzeba tylko w config Permissions?

Opublikowano

A jak aktywować wybrany quest z pluginu uquest?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ;/ Robie wszystko tak jak na filmie. Tworze nowy swiat -Swiat1, potem nastepny -Swiat2Robie portal, ustawiam go jako portal do Swiat2 (swiat normalny nie nether). Przechodze komenda /mvtp Swiat2, ustawiam tam portal i spawn. Ustawiam go jako portal do Swiat1, przechodze i nie dziala ;(Sorki za brak polskich znakow ale Alt odmawai posluszenstwa

Lagi. Miałem tak samo.

mam pytanko co do Locketteponieważ na naszym serwie tylko Admin może sobie używać tej opcji , inni jak próbują to z [Private] robi się [?] i nie działa.Wie ktoś może od czego to zależy ? ? jestem moderatorem na serwerze .

Moim zdaniem możesz go usunąć, w LWC powrócił private na drzwi.

A jak by się chciało dodać jakąś grupę na serwer to trzeba wpisać ja w config w folderze Permissions? I czy trzeba zrobić coś jeszcze czy tylko to? A jeśli by się zmieniło jeszcze nazwę grupy Admin na jakąś inną to trzeba tylko w config Permissions?

Czy szukanie aż tak boli?

http://www.mpcforum.pl/topic/315375-tutplugin-permissions-dla-craftbukkit/page__p__2204934#entry2204934

A jak aktywować wybrany quest z pluginu uquest?

wpisz

/help

<_<

mam admina i co zrobic zeby przed nickiem bylo ze jestem admini tp

Masz []? Poczytaj FaQ i obejrzyj I tut.

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

No no, nie mogę się doczekać pluginów na Linuxa. Mam nadzieję, że jak najszybciej to zrobisz :D Jbc nie poganiam cię :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem możesz go usunąć, w LWC powrócił private na drzwi.

niby tak ale skrzynka zablokowana przez LWC moze byc rozwalona a przez tamtego plugina nie :) no ale trudno :/

Opublikowano

Przetłumaczyłem "/money help" w iConomy z twojej paczki, może sie przyda:

SS:

2rh37uf.png

Download:

http://www.przeklej.pl/plik/iconomy-jar-00294p4pp6jo

Skan:

https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2a3273f654d443262666a9cdcdae9ab92eab8935c8df984eeb9a5f08deabe906-1302364737

Opublikowano

NismonS naprawdę nie znasz odpowiedzi na mój problem... Przez to mój serwer ma mały zastój, bo u każdego się po blokowały skrzynki i piece, bo cuboid po blokował i prawa się nie nadały dla ludzi :/

Edit:

Jednak Slayer się myliłeś, ale nic nie szkodzi i tak mi bardzo pomogłeś :)

Oto poprawna komenda na cuboid razem z nadaniem praw użytkownika:

/region define h<nazwa miejsca> <nick>

Opublikowano

Dodałem wersje Finsh-1.4. Nie powinno być już więcej bet. Jest też już wersja na linux :D

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Wie ktoś jak aktywować wilki? Jakie komendy? Bo przydałyby się w survialu... I sorry, za tyle pytań, ale pomoc potrzebna :P

Opublikowano

Wilki chyba są normalnie w lesie. Jak nie postaw tabliczkę

[Wolfpound]

Powinna byc na niebiesko i jak na nią klikniesz respnie się wilk

refy w sygnie RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...