Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SroKing

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały problem a raczej moj brat ... chłopak ma problem z odpaleniem tego bota na viscie ? Jest jakas mozliwosc otworzyc go czy tylko xP ;)?

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

siemka all

jestem nowy-->> prawie calkiem zielony

dp tej pory rok gry legal ^^

teraz czas na kinga

i na dzien dobry niamaly problem

wogole nie mam zadnych skili jak go wlacze..pytalem znajomych -->>nic

jesli ktos cos moze poradzic bede happy

pozdro

Opublikowano

kurka widze ze nie mam madrych na moj problem ;//

niby wszystko dziala tylko tych skilli zadnych nie ma.....fck

powodzenia na szlaku

Opublikowano

Cześć wam ja mam problem z tym botem otóż odpalam Launchera loguje się daję start game włączą sie client wbijam na chara i jak wbiję nie wyświetla mi się żadna tabelka z botem oprócz SroKing Launcher który jest cały czas włączony próbuje w grze klikać Home i end żeby odpalić tabelki z mapą i botem też nic :(.Jeśli ktoś wie jak można to naprawić to będę wdzięczny

Opublikowano

odpal lunchera zaloguj sie w nim pozniej go zostaw i wlacz loadera...wbij przez loadera...gdy wbijasz powiniene Ci sie pojawic czerwony komunikat o srokingu...jak juz wbijesz wtedy powinny tabelki byc

Opublikowano

Robie wszystko tak jak wymieniłeś przy wbijaniu są czerwone napisy z SroKinga ale jak wbiję to nie mam żadnych tabelek z bota zupełnie nic oprócz Loadera ;/

Opublikowano
Robie wszystko tak jak wymieniłeś przy wbijaniu są czerwone napisy z SroKinga ale jak wbiję to nie mam żadnych tabelek z bota zupełnie nic oprócz Loadera ;/

Home = Minimap

End = Opcje do Botowania itp

i bedziesz mial tabelki z SROKing.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

to masz tak jak nie raz musisz nacisnac START i tam bedziesz mial silka i obok jeszcze tak jakby jednego silka i wloncz to i to bedzie bot

Opublikowano

Może ktoś by pomyślał o nowym TuTku ? ja bym zrobił ale sam nie wiem niektóre funkcje do czego są :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mam pytanie :) mam problem z sroking botem

odpalam lunchera i co dalej??? pokzuje mi sie tylko te nowosci on nim:/ plz pomuszcie bocilem juz na chyba wszystkich bota a na tym nie umiem xD Ja by ktos mogl pisac na hh 5242128 :) :P Pozdro

Opublikowano

Eloo!!! mam maly problem z sroking :(:(.Odpalam lunchera i **** nic :D pokazuja sie tylko nowosci o tym bocie plz pomozcie mi :D:D ja by ktos mogl to niech napisze na gg 5242128

Opublikowano

mam pytanie bot nie chce mi dzialac:/ Wlaczam go wpisuje wszystkie pierdoly. loguje sie do gry wlaczam chara i nie chce mi sie pokaza mapa ani konfiguracja bota !! prosze o szybko p0omoc :)

Opublikowano

znowu mam problem ze tym botem :/ odpalam boa i i postac ale i tak nic mi sie nie pojawia :/ PROSZE BARDZO aby pisac na gg :) 5242128

Opublikowano

Ja mam problem z SroKing-em mianowicie: Odpalam loadera jak juz wbilem odpalam Launchera i sie loguje jak juz sie zalogowalem to czekam az mi sie wszystko pojawi i tu jest problem gdy sie juz tak komp tnie w momencie kiedy caly bot zaczyna dzialac silk mi sie wyloncza niewiem co zrobic! A w prostrzej postaci ta tak ze jak wlonczam SroKing to mi sie client wylancza! co robic?

Opublikowano

Ja mam znowu inny problem, a dokładnie rzecz biorąc nie pokazuje mi się przycisk start. Mam viste i uruchamial wszystk oz zgodnoscia z Xp i jako administrator i nadal nic dokładnie mówiąć problem wygląda tak

nowyobrazmapybitowejj.th.png

Opublikowano

kalins

Ty masz Start Tylko ja bierzesz na jeszyk polski to msz start na samym dole prawie na ramce od lunchera luknij na zdjecie masz takie bila nad ramka to jest start kilknij na to :P :D :D

Opublikowano

lukasnaswer dzięks w życiu bym nie przypuszczał że to start jest xD

@@ a i jeszcze jedna sprawa ten bot ma no-dc ??? bo ciągle mam dc po wpisaniu kodu

Opublikowano

Nam problem ze srokingiem włączam ikonę wpisuje pasy i nic wyskakuje poczekaj aż program odpowie lub zamknij program. Co mam zrobić żeby działało?

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

Siema mam problem z SROKing'iem... Mianowicie odpalam Loadera wbijam na postać, włączam SROKing'a wpisuje Passy do SROKing'a i co zmula mi kompa i piszę mi TimeOut lub Błąd Logowania....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...