Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SroKing

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem jak wlaczam srokinga to po jakims czasie wylacza on mi gre bez zadnego dc ino normlanie zamyka cala gierke , czym to moze byc spowodowane pls o szybka odpowiedz i pomoc

Opublikowano

Ja mam ten sam problem ale w cave to D$G odpowiedzial ze jak expie w cave to takie niespodzianki sie zdazaja :P

Smoke Weed

Opublikowano

Mam taki sam problem jak up^^ Włączam rano bota idę do szkoły wracam i silk jest wyłączony a i jeszcze cos jak włączyłem sro kinga z loaderem z no-dc to po 2godzinkach dc ;P

Opublikowano

szkoda ze tak dlugo trzeba czekac zeby znowu nacisnac connect przy wbijaniu ... ;P a da sie na tym bocie puscic dwa silki???

Opublikowano
szkoda ze tak dlugo trzeba czekac zeby znowu nacisnac connect przy wbijaniu ... ;P a da sie na tym bocie puscic dwa silki???

Tak da się odpalić nawet 3 SROking-i, jak to zrobić poczytaj tutaj

Opublikowano
Ićcie w cholere z tym ułomnym botem . Ustawiam skile jakich ma urzywać a on tylko bronią atakuje i nic więcej przez ten syf 15% straciłem

Ten bo to wcale nie syf tylko trzeba wiedzieć jak go dobrze ustawić, i śmiga elegancko

Odkrywca
Opublikowano

a ja mam takie pytanko. po odpalam sobie zawsze bota i przez loadera stall chara, no i czasami chara z botkiem mi wywali [ DC ] :/. i bot przechodzi na stall chara, więc czy da się jakoś zrobić zeby bot przeszedł z tego stall charka spowrotem na bota??? bo takto jak bede miał DC na jednym charku to musze wyjść z obu i wbijać od nowa... :/. proszę o odpowiedz, lub coś takiego do multi bottingu, bede wdzięczny :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...