Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SroKing

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie lepiej ci chodzic expic w dh?? niemial bys problemow z tym -.-

@@@@@

dalej mam problem z tymi buffami z harfa ... help ??

Opublikowano
nie lepiej ci chodzic expic w dh?? niemial bys problemow z tym -.-

@@@@@

dalej mam problem z tymi buffami z harfa ... help ??

Zanaczasz w zakładce Botting opcje "when use sub-class skill(at 2 slot) i dajesz np. harfe w drugi slot pierwszej poziomej linijce i musi to działać

Opublikowano

Mam duży problem jak dzisiaj poszedłem do szkoły zostawiłem bota silk zwinięty na pasku i kiedy wróciłem silk jest wyłączony, zawsze tak mam jak zostawię bota samego na dłuższy czas samego. Help me PLX

Opublikowano

e Cimcik .. się nie mądruj bo ja farmie 2 postać na ong a nie expie sobie.... dlatego mam z tym problem.Nie udawaj najmądrzejszego....

Opublikowano

jak na razie widzę problemy ty stwarzasz;p a poza tym się nie pytam co zrobić by nie wracać długo po strzały tylko żeby kupywał BOT tyle ile mu potrzeba a NIE JA....

hehe ty mnie wyganiasz?

ta wszystko się pasie na łące....

Opublikowano

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dalej mam problem z ta bronia ;/ D&G powiedz jeszcze raz co i jak zrobic po pokolei

Admin Cienia
Opublikowano
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dalej mam problem z ta bronia ;/ D&G powiedz jeszcze raz co i jak zrobic po pokolei

ustaw tak:

bardb.jpg

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

zaraz to sproboje bo nie moge wbic teraz do cholery ... ;/ jak cos to edit

@

@

YEHAAAAA MASZ 5** mistrzu ;]

--------------------

hehe się wie. :P

//D&G

Jeszcze 1 jak uzyc konia ;p zeby jechal na spota

----------------------------------------

Jak się zaloguje to dam screen.

//D&G

ok

ja juz jestem na silku od wczoraj bo bocilem sobie przez nocke i lvl up mialem ;d ((FUCK DC :/ )) yeha wbilem za 4 razem ;p

Opublikowano

A mi nie dziala to "cudo" zalozylem konto, zalogowalem sie, odpalilem silka przez loadera, silk ladnie sie otworzyl, wpisalem passy, connect, zabieram sie za przepisywanie kodu i bec wywala mnie na pulpit. Jakies pomysly? BTW mam najnowsza wersje

Opublikowano

jakby sie ciagle tak nie robilo to bym nie pisal, probowalem juz chyba wszystkich kombinacji odpalenia i z loaderem i bez. Jak przyjdzie przepisywac kod to wywala

Opublikowano

D&G kieruje pytanie do Ciebie bo widzę znasz się na tym bocie;P jest ta opcja w sroking'u żeby wciskał accept gdy ktoś wbija do Twojego pt?

Opublikowano

chlopie ja niemam pojecia co ci sie stalo z tym spytaj D&G na priv albo poprostu nie boc | jak bym wiedzial to bym ci powiedzial

Opublikowano
A ten bocik ma jakies viry?

Ma lub nie ma, a jak Cię to interesuje to proponuje wejść na stronę i samemu przeskanować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...