Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SroKing

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

@killerson

Stara wersja jest bardzo podobna do tych nowszych, zaktualizuje temat ale prawdopodobnie w lipcu, teraz mam dużo prac, a i na dodatek nie mam własnego komputera w tej chwili. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam 2 pytanka.

1. Jak zrobić żeby bot nie zbierał potów bo mu ignoruje a on swoje?

2. Idzie ustawić żeby włączał bufy członkom party?

Opublikowano

1. nie da się i nie raz było o tym na forum

2. też się nie da xD

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie nie potrzebne po prostu idziesz w jakieś miejsce i dajesz start bot a bot zapamiętuje by tam wracać. :D

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Mam najnowsza wersje jaka jest dostęona i bot sie zacina.... Problem polega na tym iz bot zaznacza jakiegos moba podchodzi do niego wlancza imbue ale nie atakuje moba tyko stoi przednim a mobek go nawala... bo dlugim czasie zacznie atakowac potem jest chwila ze expi normalnie a potem znowu to samo wie ktos jak to naprawic ...?

Opublikowano

jestes nukerem? jesli tak to spróbój zmienić kolejność nuków ,jak miales pierwszego lighta to zmien na cold czy fire

Opublikowano

nie wiem co to jest ale mi tak sie kiedyś działo i jak zmieniłem kolejność nuków to wszystko powróciło do normy

Opublikowano

Własnie zrobiłem tak i jest git tyko ze mam jeszcze jeden problem chcialem robic taxi na ongach botem ale bot akurat tam nie chodzi po spotach i nie atakuje mobka .... znaczy gdy mobek go zaatakuje to on go klepie a takto sam nie ... moj spote jest ustawiony miendzy tymi wyskoimi bali a i droche wkolo nich ale on niehce chodzic po tym spocie jakies pomysly?

Opublikowano

a mam pytanie jak siebie taxuje clerem to np. jak zrobić żeby uzywał skilla do wskrzeszania co każde używanie skilli z sub-classy i czy będzie tego uzywał cały czas jak sie naładuje?

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

WITAM. mam problem. poprałem najnowszego sro bot (sro king) zalogowałem się wszystko ładnie wbiłem na silka. ale nie moge ustawić bota ! naciskam END i nic... help

Admin Cienia
Opublikowano
WITAM. mam problem. poprałem najnowszego sro bot (sro king) zalogowałem się wszystko ładnie wbiłem na silka. ale nie moge ustawić bota ! naciskam END i nic... help

Czasem bot nie zaskakuje, sprawdzić to można w ten sposób, gdy uruchamiasz silka na srokingu, podczas wpisywania pasów powinno pojawić się okno Log1, gdy go niema, bota nie odpali.

Opublikowano

a pojawil ci sie w silku Log1? i w jakiej kolejnosci wlaczales opisz dokaldniej :P

Opublikowano

to tak. włączyłem sro kinga zalogowałem się. dałem potem start game no i włączył mi się silk. po kilku minutach wbiłem na silka i nic. żadnym klawiszem nie moge uruchomić tabelek. jakbyście mogli opisać co mam robić byłbym wdzięczny

Admin Cienia
Opublikowano
mam problem mianowicie:

gdy bot wraca do miasta kupuje poty i biegnie z nimi do storege i je tam wklada...

Odpowiedź w poprzednim temacie..

Admin Cienia
Opublikowano

Szukasz opcji [sell/storage] wchodzisz tam i masz ustawienia, do koloru, do wyboru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...