Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SroKing

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem, nie wiem czy byl juz ten post ale mniejsza z tym

Gdy bot wraca do miasta i juz all kupi to stoi w miejscu i nie wraca na spota dopiero gdy zaznaczy w "Bot spot" mojego spota to idzie.

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, uzywam srokinga od niedawna i mam taki problem, jak mam ustawic zeby bot zbieral mi tylko Itemy na Qesta, golda i jakis drop np SOS albo zwykly drop.

Odchaczam juz tam LOOT i zaznaczam zeby ignorowal blots arrows i tam reszte po za Goldem ale jak juz przychodzi co do czego to i tak zbiera wszystko... co popadnie ... ;/

Prosze POMOCy :)

Opublikowano

Prosze o pomoc. Bot nie zawsze uzywa buffow. Nie uzywa buffow po ostatnim tp do b2. Co jest nie tak zrobilem reinstall i nowe ustawienia srokinga

HATE LOGING :(:s

Opublikowano

Powiem tak :P Bocik pierwsza klasa troszkę zaczynają ciągnąć kaskę ale jak na razie jest za FREEEEEE :P

Gram rogulcem/cler zapitala jak trza, zmienia broń, wlącza buffy,sam sie naprawia, kupuje potki, sprzedaje itemki, jak i chowa je wszystko gra. Jak dobrze sie wczytacie to ustawicie i będzie smigało. Hmm ale mam problem nie chce mi kupywać HGP dla zwierzaka :) Ma ktoś taki problem ? Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Pomocy. Gdy Padne albo wrocie do Miasta to bot sprzedaje itp i nagle idzie do depo wlozyc jakies itemki ktore wyznaczylem do chowania i sie zatrzymuje i sie nie rusza o krok od depo. POMOCY.

Opublikowano

Tobie powinni dać warna za ten spam, ciągle się pytasz czy darmowy, a przeczytałeś chociaż temat? Tak jest darmowy, procz tego masz agbota i ibota

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Mam pytanko :) . Który plik jest zapisem srokinga i czy mozna wkleic go do nowej wersji zeby ciągle go nie ustawiac ? prosze o szybką odpowieĆ

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

gdzie mozna ustawic ktore potwory ma atakowac a ktore nie?

i jak mozna bez placenia zapisac spota zeby wracał po ponownym włączeniu a nie chodzic znowu na spota i włączać

Opublikowano

idziesz na spota dajesz start bot i zapisz ustawienia i spot ci sie zapisuje tylko wtedy ustawiasz go na nowo po zalogowaniu i odpalasz bota i bot sam wraca na spota

-->98lvl KiSSpsychoPL.pnghardkor.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat ale to 1 temat na ktory weszlem.Czy jest jakis bot ktory dziala na VSro?Oczywiscie tez zeby byl za free.Z Gory thx

Opublikowano

Przy włanczaniu clienta przez bota pojawia się okno "Log" i w nim pisze logger is ready czy jakoś tak.

Do czego to służy?

Admin Cienia
Opublikowano
Przy włanczaniu clienta przez bota pojawia się okno "Log" i w nim pisze logger is ready czy jakoś tak.

Do czego to służy?

To okno dla picu, widzisz w środku co bot robił po prostu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może mnie ktos powiedziec dlaczego nagle sie dzieje tak, ze wylacza sie silk. Dosłownie z niczego. Sroking normalnie jest odpalony a clienta nie ma. Prosze o szybka odpowiedziec

HATE LOGING :(:s

• 4 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano
a kiedy mi wyskoczy to okienko z ustawieniami po zalogowaniu?? dałem auto-login

Tak, dopiero po wejściu na postać.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powie mi ktoś co zrobić by pet funkcjonował ?

Wchodze w peta wciskam ON i przeskakuje cąły czas na off. i nic nie zbiera

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

Powie mi ktoś co zrobić by pet funkcjonował ?

Wchodze w peta wciskam ON i przeskakuje cąły czas na off. i nic nie zbiera

W tym bocie pecik ma być off, ponieważ to bot nim steruje.A kto i co ma zbierać (pet czy char) znajdziesz w zakładce Lup. Zaznacz kratki Lup, Podnoś to i pet loot other's item. Kliknij na ustawienie zbierania i tam ustaw co ma zbierać pet a co char. Pozdrowionka

A i jeszcze jedno.Żebyś się tam nie zaklikał na śmierć to poradzę abyś zaznaczył 1 pozycje np w zakładce kamienie, przeciągnął listę w dół, wcisnął lewy shift .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...