Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SroKing

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj po inspekcji probuje wbic do gry z botem, po wybraniu serwera w grze gra sie zawiesza, po chwili wyskakuje blad ,,Wystapil problem z aplikacja sro_client.exe ...,, Tez to macie? BTW. Reinstallowalem gre

"Be the change you want to see in the world."

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dzisiaj po inspekcji probuje wbic do gry z botem, po wybraniu serwera w grze gra sie zawiesza, po chwili wyskakuje blad ,,Wystapil problem z aplikacja sro_client.exe ...,, Tez to macie? BTW. Reinstallowalem gre

Mamy to samo, trzeba poczekać na update srokinga :)

Opublikowano

Fear nie potrafisz czytać skończony kretynie z kim ja żyje w Polsce masakra

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Mam taki problem.

Ustawiłem bota, odpalam go i puszcza jednego nuka poczym stoi i nic nie robi :/. Czasem jak go zaatakuja to pusci nuka ale nie zawsze.

Opublikowano

ok pomyłka nie płaci sie za niego ale mam problem. Odpaliłem clienta zalogowałem sie do gry ale nie chce mi wyskoczyc okienko z ustawieniem skili... ;S

29980.gif
Opublikowano

Problem jest taki...

Włanczam launcher,

Language - english(US)

Serwer - nie wiem ale jest takie coś Dallas normal

User name - ****

Password - ***

Daje login

Pisze login successfully

Daje Start Game loguje sie do gry i nic nie wiem bo nic nie wyskakuje... ;/

CO MAM ZROBIĆ? HELP!!!

29980.gif
Opublikowano

wbijam do gry poprzez SROKing, i nic... normalnie wszystko wciskam END, INSTERT ... i nic.

pls o fast reply :)

edit

po jakimś czasie windows ma problem z sro.exe i wyłącza mi silka..

help please?

Opublikowano

Nie mailem ochoty przegladac 7 stron tematu... Czy jesli nie wbije do gry przez launchera tlyko przez Testosterone bede mogl normalnie bocic?

Opublikowano
Nie mailem ochoty przegladac 7 stron tematu... Czy jesli nie wbije do gry przez launchera tlyko przez Testosterone bede mogl normalnie bocic?

W głownym folderze Silka zmień nazwe pliku Silkroad.exe na np. Silkroad2.exe, wklej tam loadera i mień jego nazwe na Silkroad.exe i tyle.

Opublikowano

No mi również nie chciało sie czytac 7 stron ale przezytalem z 3 i nic. Ja mianowicie mam taki problem. Moj atakuje mobka uderza mu pol hp a potem zaczyna bic innego i tego pierwszego zostawia. Tamten pierwszy mobek go jedzie i albo mojemuy pojedzie 300 potkow w 10minut albo go zabije jak mu potki wylacze. Bot nie chce go potem atakowac:/ Co zrobic?

Admin Cienia
Opublikowano
Mam duży problem gram wizard/bard i chce żeby dawał z barda niose i speeda a nie wiem jak to zrobićpomocy

Wrzucasz bard na drugi kwadracik w pierwszym rządki w inventory, stawiasz buffy i gicio.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@UP

Musi działać mi działa może masz stara wersje srokinga :P

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

musisz zaznaczyć w rubryce botting > when use-sub-class-skill < to znajduje się na dole i dajesz potem bron do 2 miejsca w 1 inventory wbijasz jakie skile ma uzywać i bot śmiga. :D

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...