Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SroKing

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chce ustawic skrypta powrotu z miasta ( repot ) na spota, bot leci ma skroty i sie blokuje

Niby zaznaczalem mu droge, ale cos sie sluchac nie chce :D

Prosze o pomoc.

/edit Tak samo nie moge ustawic zeby bot sam kupowal konie i jechal nim na spota....

Jest taka mozliwosc ?

Bot sam wyznacza sobie najkrótszą drogę na spota.

Nie bot nie kupuje konia musisz mieć x koni w inv żeby wracał koniem na spota

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko czy idzie ustawic tak zeby bot np. elixiry, itemy i tablety str,int chowal do depo. A reszte sprzedawal. I 2 pyta jest takie ze jak biore zeby bot nie zbieral wszystkiego tylk ostawiam ze niema podnosic potow i arrowow to vigory podnosi czy nie?

Admin Cienia
Opublikowano

Tak da się ustawić. Nie lepiej sprawdzić niż pisać ? ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

@sebastor

Co masz na myśli? imbue? Jeśli tak to tam jest set imbue i dajesz.

Admin Cienia
Opublikowano
mam wersje 1.0.7_1 i nie moge ustawic zeby wracal na spota po repocie/dedzie pomoze ktos?:)

To pobierz nowszą wersje, jest tam zakładka kiedy bot ma wracać do miasta.

Admin Cienia
Opublikowano

Dodali, party, pile, konie, zużycie procka 0% ale dalej multi nie działa.

Opublikowano

a powie ktoś jak się ustawia autoparty ?? byłbym wdzięczny :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
a powie ktoś jak się ustawia autoparty ?? byłbym wdzięczny :)

Ostatnia zakładka bota i tam masz te opcje do party

Opublikowano

Ja mam pytanie, jak zrobic aby bot naprawial itemy ? bo robi repota itp ale nie naprawia itemkow... =/

o, przeinstalowalem bota i naprawia wsztssko za jednym razem ;p

Opublikowano

Siema mam pytanie wszystko all mi działa w bocie ale jak chce chinolem poexpic na kokuru to jak wraca po poty to je kupuje i się przenosi do Konstantynopolu stoi i znowu do samarkand wie ktoś jak temu zapobiec??

Admin Cienia
Opublikowano

Jak wchodzisz do gry to się automatycznie pojawia, potem możesz schować lub wyjąć zpowrotem, jeśli tak się nie dzieje, coś masz schrzanione. :P

Opublikowano

mi pieknie wszysciutko dziala ale mam 1 problem niemoge ustawic zeby uzywal skili z 2 broni takich jak moving i noise moze ktos umie?? bardzo bym prosil o pomoc ;]

@down

ok zaraz sprawdze bo tele do town robie :P jak cos to edit ...

@

w prawym dolnym rogu pisze dalej warning ale po 15 min zobacze czy doda buffy czy nie

lol teraz z kolei ma ciagle harfe a jak dam xbowa to zmienia na harfe ciagle -.- ale buffy uzywa

Admin Cienia
Opublikowano
mi pieknie wszysciutko dziala ale mam 1 problem niemoge ustawic zeby uzywal skili z 2 broni takich jak moving i noise moze ktos umie?? bardzo bym prosil o pomoc ;]

Zrób tak, ja mam właśnie też wizza z bardem i miałem też z tym problem, a więc, wrzuć harfe w drugą kratke pierwszego rzędu, dodaj buffy, włącz, wyłącz i jeszcze raz włącz bota, i na 100% zadziała.

Opublikowano

Szefie to nie dziala ;/ zrobielm tak jak pisales ale byla ciagle harfa albo ciagle xbow niezmieniala sie bron ;/ wiec cos nie tak albo Ty mi podales albo ja cos zle robie :P

Admin Cienia
Opublikowano
Szefie to nie dziala ;/ zrobielm tak jak pisales ale byla ciagle harfa albo ciagle xbow niezmieniala sie bron ;/ wiec cos nie tak albo Ty mi podales albo ja cos zle robie :P

Ja mówię jak mam ja i wszyscy inni którym działa, raczej ty coś pokręciłeś. ;)

Opublikowano

no kurde daje harfe daje buffy wlanczam bota wylanczam bota i ponwnie wlanczam bota i mam harfe ciagle i jak chce zmienic na xbowa to mi pisze ze cos tam weapon skills i zmienia mi sie na harfe dalej ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...