Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SroKing

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
No i ja mam pytanie czy bot dziala na Vista??

Działa, co za problem sprawdzić. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy mozecie zaktualizowac tuta bo troche sie zmienilo od tej wersi ktora jest w tutku a sa troche nowe opcje i nie jestem pewien do czego sluza:P z gory thx

Opublikowano

Jak masz najnowszą wersję, to zaraz obok obszaru spota masz Select City.

Zaznacz tam miasto, w którym ma robić repota i zapisz ustawienia. ;)

SaintCandy.png
Opublikowano

Witam mam viste wlaczam sro kin ale po wlaczeniu gry nie pojawia sie to okno z logami do bota i dostaje dc jak sie nie wbije. gra odpala mi sie bez loadera.

Opublikowano
Witam mam viste wlaczam sro kin ale po wlaczeniu gry nie pojawia sie to okno z logami do bota i dostaje dc jak sie nie wbije. gra odpala mi sie bez loadera.

Jak by co to juz znalazlem problem: kontrola konta uzytkownika

Opublikowano
elo , mam pytanie ustawilem w buffer Movie March i nic nie robi ... prosze o odp.

Musisz mieć harfę w pierwszej linijce inv 2-gi slot i zaznaczona opcje when use sub-class skill

A ja mam dwa pytanka. Czy jest tu coś w rodzaju auto party? i czy to jest normalnie że w euro jak ustawiam zmianę broni to zmienia ta bron co sekundę:/

Nie nie ma auto pt lecz wysyła zaproszenia do pt, nie to też nie jest normalne

Opublikowano

Z tą zmianą broni problem się rozwiązał sam. A z tym auto pt trochę szkoda. Mimo wszystko bot według mnie kasuje AG pod każdym względem. Jechałem do tej pory AG botem i pomijając 10 dc dziennie jeszcze musiałem sam na spota latać itd. Teraz heh odpaliłem przedwczoraj i wywaliło mnie dopiero dzisiaj na inspekcji:)

Opublikowano
Z tą zmianą broni problem się rozwiązał sam. A z tym auto pt trochę szkoda. Mimo wszystko bot według mnie kasuje AG pod każdym względem. Jechałem do tej pory AG botem i pomijając 10 dc dziennie jeszcze musiałem sam na spota latać itd. Teraz heh odpaliłem przedwczoraj i wywaliło mnie dopiero dzisiaj na inspekcji:)

hehe SROKing jest 100% lepszy niz AGBot :P. Takie jest moje zdanie i chyba wielu ludzi ktorzy uzywali agbot a teraz uzywaja SROKing. :P

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Nie ma to jak Sroking =)) Polecam każdemu, miałem agbot, ale jak tam na spota droge sam musisz ustawiać itd.. bleee fuujj ^^ polecam SroKing'a :**

Opublikowano
Mam problem wylaczylem sobie ta minimape przypadkowo jak wlaczyc ja ponownie bez reloga?

Home = Mapa

End = Opcje do bota

Ach Ten Andy!
Opublikowano

mógłby ktoś zaktualizować tutka ? NP chodz mi i funkcje zbierana przedmiotów nie potrafie przemienić zeby bot nie ignorował zbieranie elixirów (LOOT->loot these->loot setting->query item name....)

znajduje to co potrezbuje ale nie potrafie zmienić zeby bot zmierał ( przy sell/buy starczyło kliknąć prawym przyciskiem myszy )

Opublikowano

no ja pierdziele ten temat wałkujemy od 2 tyg.Ty umiesz czytać??tyle postów o tym było... wystarczy wejść w folder srokinga==>cfg==>user i usunąć folder z nickiem twojej postaci

Opublikowano

wow dzień w dzień siedze na MPC i wprost tylko czekam zeby ktoś coś napisał -> nie często mam problemy.....

Opublikowano

Witam mam problem wlaczylem Lunchera zarejestrowalem sie, zalogowalem sie wlaczylem silke tez sie zalgowalem, wszedlem do gry ale nie wyskoczyl mi zaden panel z SroKingiem zostal tylko luncher prosze o pomoc

Opublikowano

Mam pytanie. Jak wchodze w zakladke " Supply" i klikam w "supply settings", chcialbym przestawic "supply Route" z Jangan na DH tylko nie wiem jak ;/.

Opublikowano

Siema, jade już 2 tygodnie na srokingu i nie wiem co trzeba zrobić żeby bot expił w cave. Da sie wogule go tam odpalić żeby expił?

29980.gif
Opublikowano
Siema, jade już 2 tygodnie na srokingu i nie wiem co trzeba zrobić żeby bot expił w cave. Da sie wogule go tam odpalić żeby expił?

Tak da się ustawić żeby bocił w cave

Opublikowano

Hymm mam problem taki...

wchodze na ich strone biore Download 1 klikam i nic sie nie otwiera Download 2 tak samo ... Wtf?

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Admin Cienia
Opublikowano
Hymm mam problem taki...

wchodze na ich strone biore Download 1 klikam i nic sie nie otwiera Download 2 tak samo ... Wtf?

Możliwe że ich serwer pada, w tym dziale masz ładnie ponumerowane, zawsze najnowsze wersje. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Wszystko pięknie tylko czemu potów nie kupuje, mam najnowszą wersje wszystko dobrze ustawiłem.

@edit: z potami sie uporałem tylko teraz jak po repocie zostawia loot w depo to potem jak skończy zazuca buffy i stoi jak głupi. Może ktoś pomóc??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...