Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Gotowe Pliki Na Serwer By Raven Edited By Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak wystawisz pliki to mozesz dodac komendy do craftbook'a bo mam serwa z tym ale nie dzialaja mi komendy typu: [stacja] [Despenser]- czy jakos tak nie pamietam wogole żadna nie dziala

Opublikowano
Minecraft 1.5 wychodzi w tym tygodniu :P A 11.11.11 wyjdzie finalna wersja minecrafta a nie 1.5 i wiem co mowie :D

Jak nie wierzysz to moge ci dac linka

Sorki, mała wtopa z mojej strony, trochę na stronie się nie doczytałem :)

Przepraszam xD

Jak wyjdą pliki po 1.5, to natychmiast wrzucę wam moją wersją pod Bukkita.

Pozdrawiam :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

No a ja sobie odpalam serwer, wchodzę na niego a tu komunikat: End of stream.

Wie ktoś o co z tym chodzi? Windows 7 64bit, Minecraft 1.5Beta

@down:

Wybacz, nie doczytałem tego. :mellow: :unsure:

Opublikowano

ok a możesz mi pomóc bo mam problem z CraftBook'iem. Mam pliki http://www.mpcforum.pl/topic/326802-pliki-serwerowe-minecraft-14-by-inf3rnus/ i robiłem kolejke zgodnie z tym filmem

chodzi o to że gdy zrobiłem wszystko tak jak na tym filmie i mi nie dzialalo nie wiem czy to ma znaczenie ale na filmie jest minecraft 1.3_01 a ja miałem 1.4, a może zależy to od strony serwera. Miałem dodanego Admina.

Opublikowano

@up: to chyba nie ten dział.

BTW: Chyba nie doczekamy się plików pod 1.5. :P

Opublikowano

@Seeker: wiem że nie ten dział bardziej mi chodziło oto czy na plikach krzysztofa bedzie ta kolejka mi dzialać ;P w sumie nie wiem czy jest spowodowane to ze mi nie dziala

Opublikowano
end of stream

Pojawia się wtedy kiedy mapa nie wczytała się do końca poczekaj chwile i powinno działać ;)

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

ja mam blenda : Faild to connect to the server

Connection refused: connect

pobralem all pliki zrobilem wszstko hamachi tak samo i nie dziala pomozesz ?? nie wiem czy temat zamkniety

Opublikowano

Ja mam [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? <-- To w konsoli a jak sie loguje to End of Stream. Co mam zrobić ? Prosze o pomoc

18706.png
Opublikowano

Mam ten sam problem co dyboch. Może mam złą wersie client, inną niż serwer. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia i chętnie skorzystam z pomocy ;]

Opublikowano

End of stream to jest jak macie wgranego Minecrafta 1.5, a serwer ten tylko 1.4/1.4_01 obsługuje.

Mam już pliki Bukkita z pluginami pod 1.5/1.5_01 ale sa tak zbugowane że narazie nie warto wam ich dawać, bo będzie więcej spamu, że połowa rzeczy nie działa jak to warte :)

Więc czekajcie na następnego posta, kiedy napisze, że już pliki zostały zrobione i są gotowe do wrzucenia dla was .

Pozdrawiam

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...