Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Linki wyżej były do Counter Strike Source NonSteam... Jak chcesz cs1.6 steam to sobie kup key...

Btw nie wiedziałem, że jest coś takiego jak Counter Strike 1.6 source...

368216.png

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ja piszę jakimś niezrozumiałym językiem? Przecież napisałem "Jak chcesz cs1.6 steam to sobie kup key...". Każdy powinien zrozumieć to, że chodzi mi o to, że cs 1.6 steam jest płatny. Żadnych linków do ściągnięcia nie dostaniesz. Kup key na allegro, bądź udaj się do najbliższego empiku itp. w celu zakupienia cs:anthology w skład którego wchodzi cs:cz, cs 1.6 oraz cs:ds...

368216.png

Opublikowano

Jak już jesteś w grze to wciśnij klawisz rozmowy. Domyślnie K. W opcjach(voice) zaznacz też enable voice in this game i powinno działać.

368216.png

Opublikowano

Ściągnij sobie ZBoty. Klik Menu pod H.

Żeby działały nadpisz folder cstrike folderem, który wypakujesz.

368216.png

Opublikowano

1. Różowo czarne kwadraty? Nie rozumiem. Używałeś jakiś wh? Ustaw w opcjach graficznych (renderer) OpenGL.

2.Klik

Mapy do css znajdziesz jeszcze tutaj: Klik

368216.png

Opublikowano

nie nieuzywalem mh bo css mam od 3 dni tylko strasznie duze lagi?

a jescze 1 jak ustawic zeby niepokazywalo tych serwow co niemoge wejsc bo biore znajdz serwery i jak wchodze np jakies gg.....

to stemm......... cos tam

Opublikowano

ad1.

Ściągnij plik MasterServers.vdf Klik

Skopiuj go do Counter Strike Source \platform\config\MasterServers.vdf i ustaw plik jako: tylko do odczytu.

@Btw lagi mogą być spowodowane tym, że twój komputer po prostu nie daje sobie rady. Source to nie 1.6, ma większe wymagania sprzętowe.

368216.png

Opublikowano

czy jak sciagne to ? to te errory i te rozmazania zniknol?

a jescze 1 niema jakis paczek map po 20-30 map tylko po 1 bede musiec sciagac?

Opublikowano

Jak ściągniesz ten plik co podałem wyżej to w zakładce Internet zamiast serwerów steamowych pojawiać Ci się będą serwery nonsteamowe.

http://www.filefront.com/3681239/CSS-Mega-Map-Pack/

Pod tym linkiem masz koło 50mapek.

http://www.filefront.com/3844822/mega_map_pack_servergamers_cssource.zip

Pod tym linkiem masz koło 288mapek.

368216.png

Opublikowano

Mam pewien problem grałem sobie w csa po chwili go wyłączyłem gdy chciałem go włączyć jeszcze raz to wyskoczył mi obrazek menu głównego bez opcji po chwili sie gra wyłączyła i tyle przeinstalowałem csa wszystkie pliki ściągnąłem z tematu "Nie Wiesz Skąd Pobrać Cs-a 1.6? - Sprawdź Sam! " i zainstalowałem nie miałem Master servers no link który podał WINOS owszem działał ale gdy kliknąłem na pobierz dupa nie da sie wiec zajrzałem tutaj i zobaczyłem ze Mage podał link do Master Servers ściągnąłem zrobilem tak jak było opisane w temacie i teraz mi wyskakuje błąd problem z Half-Life Luncherem :/ nie wiem czemu ale cos mi sie wydaje ze ten Master server co podał Mage jest za mały miał tylko 324 chyba B a ten WINOSa mial 689 KB to lekka różnica mam nadzieje że mi ktos pomoże z góry thx

Opublikowano

Plik MasterServers, który wrzuciłem został przeze mnie całkowicie sprawdzony pod względem funkcjonalności, czyli tak jak miał wyszukiwać serwery non steam, tak je wyszukuje. Rozmiar całkowicie się zgadza.

Wszystko powinno być ok. Spróbuj też zainstalować patch v35, który jest podwieszony na forum głównym działu.

368216.png

Opublikowano

Witajcie mam problem. Kupiłem sobie steama z 1.6 i gdy zainstalowałem gre, wchodze na serwer to mam bron w lewej rece... naciskalem H i help i right hand i nic niedziala , zmienialem w opcjach na prawa reke i nadal jest na lewej a tam pisze ze na prawej. probowalem nawet zmieniac rozdzielczosc gry albo jezyki steama i nic zero ! Błagam o pomoc bedzie 5* i +

Opublikowano

Może masz podmienione modele? Dzieje się to tylko na 1 serwerze?

Spróbuj w konsoli po prostu wpisać cl_righthand 1.

@Down

Spróbuj reinstalować cs-a

368216.png

Opublikowano

Mage zainstalowałem patcha v35 i włączam cs i teraz mi wyskakuje błąd: "W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad" juz nie mam sily do tego mojego csa nie wiem czy na mojego kompa sie nie da go zainstalować czy co gralem przedtem normalnie a teraz sie nie da przerąbane

Opublikowano

Zrób tak:

Odinstaluj tego cs-a co masz, wszyściutko.

Ściągnij cs-a 1.6 z podwieszonego tematu wersje v7.

A następnie spatchuj go na v23.

Później dodaj masterservers i powinno śmigać.

W razie czego napisz mi pw. Może uda mi się Tobie pomóc na TeamViewer.

368216.png

Opublikowano

Na wszystkich serwerach tak mi sie dzieje. Na Steamie i na NonSteamie bo właśnie ściągłem nonsteama i tutaj tak samo.... cl_righthand 1 nie pomaga....

Opublikowano

Witam,

kiedys na tym forum znanalazlem takie wh, ze wklejalo sie jeden plik do folderu z csem i mozna bylo miec wh. W tym wh byly takie opcje, ze mozna bylo wlaczcy, ze wokol glow graczy byly niebieskie badz czerwone okregi, bardz byo widac przez sciany cale postacie. moze ktos wie o co mi chodzi i poda mi link do tego czitu. bylem bardzo z niego zadowolony, bo jak admin robil screeny a byly wlaczone tylko te okregi to latwo mozna bylo przerobic to ze nic sie nie ma. pozdrawiam

Opublikowano

Siema.

Chce zrobić serwer deathrun do cs 1.6 non steam lecz nie wiem jak zrobic zeby na tym serwerze byl auto bh.

Prosze o szybką pomoc.

I jeszcze jedno.

Jak gram w cs 1.6 ns to nie widac wogule chatu ani tych wyborow postaci na serwerach diablo mod

ani tego co pisze ile jest zycia amunicji co zawsze jest na dole.

nie wiem ja zrobic zeby to wszystko bylo prosze o pomoc.

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

Tu masz komendy jakie musisz wklepać (pozamieniać) w configu. Objaśnienia komend z hlds, board.

hud_centerid "0" - Decyduje gdzie ma się pojawić nick gracza, przy nacelowaniu na niego: w lewym dolnym rogu-0, czy pod kursorem-1.[0-1]

hud_deathnotice_time "6" - Czas w jakim są pokazywane informacje o zgonach (te w prawym, górnym rogu).

hud_draw "1" - wł/wył wyświetlanie HUD'a (ilość pieniędzy, HP, czasu, radaru, celownika etc).[0-1] Zostaw na 1.

hud_drawhistory_time "5" - Czas w jakim są wyświetlane ikony HUD'a, np bronie podczas kupowania. Zostaw na 5.

hud_saytext "1" - wł/wył wyświetlanie czatu w grze.[0-1] Zostaw na 1.

hud_saytext_internal "1" - wł/wył wyświetlanie czatu w grze.[0-1] Zostaw na 1.

hud_saytext_time "5" - Czas w jakim napisy na czacie są wyświetlane. Zostaw na 5.

Wybór postaci w ogóle Ci się nie wyświetla czy po prostu jest na old style menus? Spróbuj wejść w opcje===>multiplayer===>advenced===>i w buy menu zmień na VGUI menus.

@Bunnyhop

1.Ściągnij :Klik

2.wklej bunnyhop.amxx do addons/amxmodx/plugins

3.wklej bunnyhop.sma do addons/amxmodx/scripting

4.otwórz addons/amxmodx/configs/plugins.ini i dodaj do niego bunnyhop.amxx

5.otwórz amxx.cfg i dodaj do niego cvary:

bh_enabled 1/0

Enable/disable the plugin.

bh_autojump 1/0

Enable/disable no skill required bunny hopping. (Just hold jump to bunny hop!)

bh_showusage 1/0

Enable/disable a small message to players when they connect informing them of the Bunny Hopping feature.

6.Zrestartuj serwer.

368216.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...