Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tutaj prosimy,pytamy odnośnie gry Counter Strike Non-Steam. Jeżeli macie problem ładnie go przedstawcie i czekajcie na odpowiedź.

Czekać na odpowiedź w formie? - pw, email, gg, postu pod tematem?

Prosiłbym o przyklejenie mojego tematu...znajduje się on tutaj.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

omg?? po co robisz sto tematów z ściąganiem cs 1.6?? ja dałem jeden plik a ty kombinujesz -.-...

o.O
Opublikowano
omg?? po co robisz sto tematów z ściąganiem cs 1.6?? ja dałem jeden plik a ty kombinujesz -.-...

Czego chcesz koleś? Wysilam się i nie robię tego dla siebie tylko dla was (innych), a ty wciąż się czepiasz mnie, że twój temat nie przyklejono (już tak), a mój tak...

Najpierw pomyśl i porównaj sobie mój temat ze swoim, a zrozumiesz w czym rzecz.

Czynisz żal i jesteś strasznie samolubny.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

mam problemy związane z cs a mianowicie pobrałem cs i patcha z tutoriala ,,WINOS"a" i wszytsko dobrze zrobiłem i ciągle mam broń w lewej ręce i biore h> right hand i nic w konsoli wpisywałem cl_righthand 9 i nic i next problem mam straszne lagi z grafą jak mnie ktoś zabije albo mi wyskoczy to lag kiedyś tak nie miałem ale miałem formata i pół roku nie grałem a jak biore w ustawieniach cs 1240:740 (chyba coś takeigo ) to zmienia mi rozdziałke ale ja kbiore 32 bity to zmienia mi spowrotem na 800x600 i zmienia na 16 bitów dlaczego ?i na pulpicie mam 2 ikony czemu ? zrobiła się ta druga po zainstalowaniu patcha jedba to :

1.Cs 1.6

2.Cs.16 non steam ?

jyh.jpg
Opublikowano

Dlaczego w nicku nieważna na jaki zmienię mam zawsze xkd na końcu? O_x

Reinstall nie pomaga

reklama RMCF1902

Opublikowano

Może trochę noobskie pytanie...

Jeśli mam steama i chcę hacki (btw. polećcie mi jakieś z aim ^^, albo samo wh), a wchodzę na serwer NS/Steam i bez VAC'a to nie grozi mi ban od valve na steama?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem myszkę logitech g5. Działa normalnie, ale w cs gdy nią poruszam, obraz zaczyna przeskakiwać i fps spada do 30-40. Wiecie o co może chodzić?

- Instalowałem ponownie sterowniki

- Zmieniałem port usb

- Restartowałem komputer

- Instalowałem nf 3.5

- Instalowałem sterowniki od karty graficznej

- Reinstalowałem Steam i Cs

- Kopałem komputer

Jeśli chcecie wiedzieć jak się gra to odpalcie lana i wpiszcie w konsoli fps_max 20 x*

piss

Opublikowano

A wcześniej na starej myszce chodzilo ci dobrze???

Czy dopiero Steam kupiłes a wczesniej na ns grałes? NS ma mniejsze wymagania niz Steam.

Jaki masz Monitor?? Im wiekszy tym fps mniejszy.

Ustaw fps_max 100, jesli fps masz maly to kup lepszy komp ;]

Opublikowano

@Master bot

Grałem na ns na myszce za 20 zł. Kupiłem steam i dalej na niej grałem. Wszystko było ok. Kupiłem g5 i właśnie taki problem. Monitor mam iiyama '19. To nie jest wina słabego komputera bo nawet na dużych mapach kz mam 100 fps.

@Mage

Nie, nie dostałem takiej przejściówki ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...