Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna sie ktos na Steam? Mam problem, gdyz mam oryginalnego cs:s'a kupionego w media za 100 zl juz od 3 lat, zmienialem juz kilka razy konta co roku kupuje na allegro nowy cdkey do cs:source i nigdy mi sie tak nie zdazylo ze: mam steam, gram na steam w cs:s moi przyjaciele w friendsach to widza lecz jak wchodze na cs:s'a to pokazuje mi zblock ze mam id 0:00 czyli NONSTEAM. Gram na steamie i nie wiem oco chodzi;/ Jesli ktos wie i moze mi pomoc blagam o odpowiedz xDD

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spróbuj zrobić reinstall , ewentualnie zainstalować patcha.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a na moj?!

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@MadMike666

Za mało RAM-u ?

@IceTeaTV

Nie mam pojęcia...jak vista to może jako admin odpal.

Jak nie to wywal antywira albo reinstalluj do skutku ;p

Opublikowano

Ale jak za malo Ramu przeciez mam 6gb.... Więc ine wiem a jakos nie mam nic szczegolnego odpalonego...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ja tez mam bardzo wazne pytanie, poniewaz codziennie mnie to wkurwia jak gram w CS:S.

Otoz zazwyczaj mam dobry ping, ale gdzies tak co godzine zaczyna sie APOKALIPSA i to trwa czasami nawet pol godziny ! Ping mi skacze nawet do 500 i mi wszystkie postacie z nieba spadaja xD. Chcialbym dodac ze mam wszystkie najwieksze pierdoly wylaczony: GG, SKYPE, ANTYWIRUSA i nawet sobie sciagnolem taki program GameBooster dzieki ktoremu gra szybciej chodzi i wylacza rozne nie potrzebne procesy i uslugi dzialajace w tle, oczyszcza pamiec RAM, oraz zwieksza priorytet procesora. A JA W CIAZ MAM WYSOKI PING !!! . Dodam jeszcze, ze ja mam STEAMA i jak mialem NS nie mialem takich lagow poprostu miodzio !!!. A teraz poprostu zaluje, ze kupilem STEAMA, poniewaz nie da sie grac !!!. Aha i gdy mam taki wysoki ping, to komputer glosniej chodzi. Naprawde niewiem od czego to zalezy, jak juz sie tak staram i instaluje specjalne programy, a nadal sie nie da grac !!!

PROSZE RATUJCIE !!!

MAM NADZIEJE ZE MI POMOZECIE

Z GORY DZIEKUJE

Mi nie chodzi o + , mi chodzi tylko o to zeby byla dobra zabawa :D

Opublikowano

Mam taki problem:

zainstalowałem Steam potem counter Strike i jak wchodzę w grę to wyskakuje mi coś takiego.

Proszę o pomoc z góry dziękuje.

592a215aecd2b_post-131337-127126097395.png

Proszę o +

Opublikowano

Tu można pisać swoje prośby,pytania lub opisywać problemy związane z grą Counter-Strike,nie z cheatami.

Każdy post nie związany z CS'em lub związany z cheatami do CS'a bedzie karany warnem.

Opublikowano

Witam.

Zrobiłem sobie zabawny nick "PuszczeBonka KtoPowonha?" - ot tak, żeby graczy podenerwować^^

Na NSie oczywiście. Przybył admin, otrzymał perma.

Zmieniłem nick, zmieniłem IP (Neostrada) wbijam na zwykłym nicku na Steamie, a tam... You have banned!

Na NS i S to samo... You have banned..

wtf?

Opublikowano

Otóż mam taki problem :

W New Game:

Wygląda to tak :

-kilka kroków, spowolnienie, kilka kroków, spowolnienie

lub tak:

-bardzo szybkie kroki, spowolnienie, bardzo szybkie kroki, spowolnienie

Link do dema

Online:

lub tak:

Na każdym serwie tak jest.

Błagam o szybką pomoc :<<

Pomocny dostaje 5x5* oraz plusiki :>

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Otóż mam taki problem :

W New Game:

Wygląda to tak :

lub tak:

-bardzo szybkie kroki, spowolnienie, bardzo szybkie kroki, spowolnienie

Link do dema

Online:

lub tak:

Na każdym serwie tak jest.

Błagam o szybką pomoc :<<

Pomocny dostaje 5x5* oraz plusiki :>

post x2 ...

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Witam

Mam problem z pingiem, kiedy wchodze na serwer wszystko ładnie smiga mam ping 50-60 po 2-3 minutach rosnie do 900+ i po około 40 sek opada i tak w kółko nie mam pomysłu co z tym zrobić, doradzicie cos ?

za pomoc bedzie + i 5*

z góry dzięki

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

Witam,

Mam pytanko jakie są bindy czy jak to się tam nazywa na awp

litera b > co dalej ?

wiecie tak jak np na m4 jest b>4>3, to jak jest na awp ?

-------------------------------------------------------------------------------

Co to jest "aim" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...