Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi tylko wyszukuje 1700 serwów na non steam instalowalem v32 i nic o co chodzi ?

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

Uzywalem zawsze jednego czita a dokladniej Wh ale czy ktos mi moze wytlumaczyc jak dziala aim bot?

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

Ułatwia w 100% strzelenie head shota poprzez automatyczne przeniesienie celownika na głowę ofiary. xD

368216.png

Opublikowano
http://www.wiaderko.com/cs-1.6/konfiguracja-cs/interp-co-i-jak-by-capsel-amp-fix-by-me,1542.html

Opublikowano

Kiedys mailem takie smieszne wh a dokladniej zamiast terrorystow widzialem czerwony kwadra a zamaist ct niebieski. A teraz nasuwa sie mojepytanie czy wie ktos jak sie nazywa albo czy ktos udostepni mi linka do pobrania za pomoc oczywiscie 5,

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

Witam!

Mam ten problem od bardzo dluugiego czasu,ponad pol roku.

Gralem w CS ( steam), dwa lata temu, wszystko gitara dziala,nikomu nie porzyczalem Steam.

Otoz moj problem tkwi w tym ze gdy instaluje Steam wyskakuje blad przy Uptade:

"Steam Temporaily Univable,Plase try later", sciagalem ze strony steam i mi wyskoczyl ten sam blad tylko ze po polsku " steam chwilowo niedostepny sprobuj pozniej".

Szukalem Na googlach, usuwalem plik ClientRegistry.Blob,wylaczalem Firewalla. Nic nie Pomoglo.

Wiec Prosze Was o Pomoc,bede bardzo wdzieeeczny.

W nagrode dam 10x5.

Opublikowano

Bodajże w jednym z patchy do css nie ma możliwości odtwarzania dem .Może to tyczy się też demo playera :>

Zainstaluj jakiś inny patch.

368216.png

Opublikowano

Witam ja mam problem z cs'em 1.6, ponieważ gdy włączam cs'a to po ok. 30 sek. mi cs się wyłącza.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Wyskakuje jakiś błąd?

NET Frameworki zainstalowane? DirectX najnowszy? Stery od grafy najnowsze?

368216.png

Opublikowano

Witam

Kiedyś miałem takiego aima, że mogłem sobie ustawić go pod LMB, RMB i MMB

Chyba to było takie opengl co się wklejało to pliku z cs'em :)

Miał jeszcze chyba opcję wh, ale nie jestem pewien

I teraz moja prośba, mógłby mi ktoś dać link do downloadu czegoś takiego?

Nie znam się za bardzo na hackah do cs'a, więc proszę o wyrozumiałość :P

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano
Wyskakuje jakiś błąd?

NET Frameworki zainstalowane? DirectX najnowszy? Stery od grafy najnowsze?

Czasami wyskakuje.

NET Frameworki mam. O jaki DirectX ci chodzi, DirectX 9.0c? Chodzi ci o te sterowniki: ATI i sterowniki nVidia?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Chodzi mi o to czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki od karty graficznej, nie wiem jaką masz więc nie będę zakładał czy ATI cz nvidia. Jak nie masz najnowszych to zainstaluj je, a jak to nie pomoże to reinstalacja gry.

368216.png

Opublikowano

Mam pytanie czy da sie grajac z kims 1 vs 1 dodac boty do cs_1.6 no steam (v23) chcial bym wiedziec czy da sie to zrobi i w jaki sposob to zrobic

Und3rsoldier.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam zamiar kupić steam do 1.6 ale nie wiem czy działa w ogóle cs na viście

Mój komp:

MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM SP2

IntelCore2 Quad CPU Q6600 @ 2.40 Ghz, 2,0 GB RAM, ATI RAEDON HD 2600 PRO

CZY BEDZIE MI POPRAWNIE DZIALAC CS 1.6 Steam lub nonsteam? A jeśli nie to czemu i co mam zrobic aby dzialal

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić steam do 1.6 ale nie wiem czy działa w ogóle cs na viście

Mój komp:

MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM SP2

IntelCore2 Quad CPU Q6600 @ 2.40 Ghz, 2,0 GB RAM, ATI RAEDON HD 2600 PRO

CZY BEDZIE MI POPRAWNIE DZIALAC CS 1.6 Steam lub nonsteam? A jeśli nie to czemu i co mam zrobic aby dzialal

Opublikowano

Dzięki chłopie za pomoc 5*. Tylko wiesz miałem taki problem, że na ns grałem ze 2 lata temu i po prostu jakis komunikat i cs sie wyłączał. Chyba kupie steam...

Ale gościu na 100000000% będzie mi na viście i w ogole na tym kompie działac?

Opublikowano

Witajcie...

Mam takie małe pytanko...

Ostatnio gralem na sewerze deathrun i bylo graity na 800 a jesten gosciu skakal wyzej od nas... jest jakiś czi na to czy coś... on nie byl adminem ani nikim zwykly gracz moze biark gravti na 500.... pomurzcie prosze:)

Opublikowano

Witam,

Szukam od dawnego czasu jakiegoś bezpłatnego czita ze zwykłym wh który ma opcję wyłanczania czita na czas robienia ss,

musi być niewykrywalny na VAC2 reszta to mi zwisa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...