Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam fightera 7.2 ściągnąłem go w celu zabawy, gram na czitach tylko z kumplami. Tak więc patrzyłem sobie opcje tego hacka lecz nie wiem jak wyłączyć aima..

Chciałbym aby strzelało się normalnie tak jak bez czitów. Bo wole sobie pośmigać na samym wh a doszedłem do tego jak wyłączyć speedhacka lecz aima nie umiem. Wchodziłem i klikałem aim on/off dalej nie działa nie wiem co jest. W grę wchodzi ten czit lub jeżeli posiadacie jakiś bardzo dobry sprawdzony. Bo ściągałem kiedyś BadBoya to mi CS się rozwalił.. Tak więc zostaje Fighter bo jest jednym z najlepszych czitów moim zdaniem. Proszę o pomoc.

Edit:

Zapomniałem jeszcze dodać że doszedłem do tego jak zrobić by nie namierzało w głowę lecz i tak namierza samo! jak strzelam wszystkie pociski lecą w gracza a nie np. koło niego. Powtarzam chciałbym żeby się strzelało jak w zwykłym CS'ie bez czitów.

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam pojęcia jak w nim wyłączyć aim-a, ale polecam CI BadBoy-a v5. Z góry mówię, że w pliku nie ma nic groźnego co mogłoby spowodować jakąkolwiek awarie systemu.

Skan:Klik

Download:Klik

368216.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak w nim wyłączyć aim-a, ale polecam CI BadBoy-a v5. Z góry mówię, że w pliku nie ma nic groźnego co mogłoby spowodować jakąkolwiek awarie systemu.

Skan:Klik

Download:Klik

Jak możesz to pokombinuj w tym Fighterze coś bo ja jak mówię próbuje rozpracować a coś mi nie wychodzi. Miałem BadBoya ale zje*ał mi całego CS'a nie ufam już temu czitowi bo się na nim zawiodłem. Moim zdaniem najlepszy jest ten fighter lecz nie wiem jak jest w nim z tym aimem..

Opublikowano

Wiecie może czy da się coś zrobić żeby zmniejszyć ping bo cały czas wywalają mnie z serwerów z powodu wysokiego pingu ;/

CERNECH_heqwxaq.png

Opublikowano

Mam problem zezrobieniem logo w cs to znaczy umiem zrobic logo ale jest niewyrazne czasem widuje jak gosciu maluje na scianie lub ziemi ladne wyrazne duze logo wiec tez chialbym mie swoje ladne wyrazne duze logo i mam takie pytanie moglby ktos napisac lub dac jakis link tylko nie taki z czterema sposobami bo ciagle na niego trafiam i nie poradnik z HLLC bo juz probowalem i jest niewyrazne. Z gory THX.

Opublikowano

Witam czy jest jakis wh/aim na software?

Moja karta jest uszkodzona, nie moge zainstalowac sterownikow dlatego gram na software.

pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Mam pytanie i prosbe

Czy moglby mi ktos powiedziec jak zrobic serwer publiczny na viscie?

Jakby ktos wiedzial to niech mi napisze co trzeba napisac w konsoli serwa aby na mapach deathrun

byl jakis pistolet poniewaz jak gram na jakims innym serwie deathrun to dam sa pistolety a jak wejde na

swaj serw i dam deathrun to nie mam pistoletu

Opublikowano

Mam pytanko gram sobie w Css już ponad tydzień i wszystko jest git, ale odłączyłem kompa z listwy potem znowu podłączyłem i nagle mam jakieś lagi w grze , głos się tnie i nie da sie grac ;/ jak ktoś wie w czym problem bardzo bym prosił o szybka odpowiedz z góry dziękuje . Pozdrawiam.

Opublikowano

A czy podobne spowolnienia występują w innych grach, czy tylko w cs:s? Może ustawienia w configu Ci się pozmieniały po tym odłączeniu kompa z listwy. Spróbuj zmniejszyć niektóre opcje graficzne i zobacz czy te spadki fps dalej będą występować. Jest bardzo dużo możliwości. Może pamięci RAM nie starcza i CI tnie grę...

Spróbuj najpierw zmniejszyć opcje graficzne.

368216.png

Opublikowano

A reszta sprzętu?

Spróbuj ściągnąć cs-a z tematu na głównej stronie działu "patche i instalacje". A wcześniej było ok?

368216.png

Opublikowano

elo chciałbym kupić server do cs 1.6 non steam

chciałem kupić na kampnie

ale jak wziąłem server testowy do pisało że steam a ja chcę ns

i nie mogłem na neigo wejśc

jakies pomysły ?

jyh.jpg
Opublikowano

mam jeszcze pytanko dzwoniłem na info do kampno.pl i oni powiedzieli że hostują tylko steam servery ale powiedział że można jakoś legalnie zrobić żeby na server mogli wchodzić non steam

moje pytanko jak ??

prosił bym kro po kroku

jyh.jpg
Opublikowano

siema pobralem cs'a 1.6 non steam i patche v23 i v35. zainstalowalem je i gdy wlanczam ktorys z nich to wyskakuje mi taki blad

Fatal Error

W_LoadWadFile: could'nt load gfx.wad

co sie dzieje?

za pomoc 5 i +

Opublikowano

Problemy z gfx.wad spowodowane są zazwyczaj złym zainstalowaniem patchy. Ja bym Ci radził żebyś zainstalował wszystko od nowa. Patch instalujesz w tym miejscu w którym zobaczysz ikonkę hl.exe.

368216.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...