Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zainstalowalem sobie w cs jakies pluginy i zadne mi nie dzialaja. Wszystko dobrze zrobilem.

Prosze o pomoc

I love

mpcforum.pl!!!

Pij Mleko - Będziesz sikać daleko...

Opublikowano

@Zepa

skoro nie działa to znaczy,że źle coś zrobiłeś,czyż nie?

powinienes te pluginy powrzucać do platform>różne foldery ; d

I wywal reklame ze swojej sygnatury.

Opublikowano

Witam potrzebuje pliku ktorym odpala sie cs'a sciagnolem c.s i wczesniej dzialal a teraz nie... Potrzebuje tak jakby cracka ale nie moge go znalezc... Wiec moglby ktos spakowac plik do odpalania cs'a najlepiej ze swojego folderu z grą bo ten napewno by dzialał... ( prawdopodobnie jest to cstrike.exe ale nie jestem pewny - w kazdym razie plik ktorym odpala sie gre i spakowac w archium .rar ) i wrzucic go na byle jaki hosting i podac tu link do niego a takze skan. Z gory dziekuje. Odwdziecze sie + i 5* dla tego kto mi da dzialajace...

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Cześć!

wchodze w cs daje find servers a tu nie wchodzi

co mam zrobic zeby find servers sie otwierało?

shavarth.jpg
Gość Owned!
Opublikowano

Cześć!

wchodze w cs daje find servers a tu nie wchodzi

co mam zrobic zeby find servers sie otwierało?

Tak ciężko to znaleźć? Zajęło mi to 10s, a Ty czekałeś teraz na moją odpowiedź 2 godziny.

http://www.mpcforum.pl/topic/56486-tut-wyszukiwanie-serwerow/

Opublikowano

Witam...

Otóż mam cs 1.6 NS i mam taki problem:

Musiał byc Format kompa no i był...

Teraz instaluje csa wszystko git...

wchodze do gry i...

ŚCINA

Wyłącza się CS i dupa ...

Help

11.jpg

Opublikowano

Witam. Otóż tak. Sciągnałem niedawno Csa 1.6 patch v42 (najnowszy). Chciałem se pograc na botkach lecz w tym csie nie ma botkow i problem jest. Wiec sciagam botki z przypadkowej strony,wklejam pliki z folderu,ktory sciagnalem,wklejam do counter strike/cstrike,i pisze mi ze mam juz sobie grac.No to biore se przypadkowa mapke i nie ma botkow.Szukam dalej i pisza ze musze w czasie gry wcisnac H i wziasc Add Bot lecz nie ma czegos takiego!!!! Prosze o to zebyscie powiedzieli czy to jakies stare boty ktore nie wlaza, czy za nowa wersja csa,czy ja konfigurowac nie umiem jesli znacie problem prosze o odp!!!!

Opublikowano

Witam.

Od jakis 2 dnich po reinstallnieciu cs-a nie moge wejsc na zaden server na ktorym pokazuje sie reklama bo gdy chce kliknac ok i przejsc do wyboru klasy postaci to mi sie zawiesza cs sprawdzalem na duzej

ilosci serverow i caly czas to samo nie dzialaja mi nawet boty counter strike to wersja steam instalowana z plyty anthology plyta nowa zero rys inne gry dzialaja normalnie wie ktos jak na to zaradzic ? reinstall nie pomogl.

Prosze o odpowiedz

bobbudowniczy61x9233.jpg
Opublikowano

Witam potrzebuje pliku ktorym odpala sie cs'a sciagnolem c.s i wczesniej dzialal a teraz nie... Potrzebuje tak jakby cracka ale nie moge go znalezc... Wiec moglby ktos spakowac plik do odpalania cs'a najlepiej ze swojego folderu z grą bo ten napewno by dzialał... ( prawdopodobnie jest to cstrike.exe ale nie jestem pewny - w kazdym razie plik ktorym odpala sie gre i spakowac w archium .rar ) i wrzucic go na byle jaki hosting i podac tu link do niego a takze skan. Z gory dziekuje. Odwdziecze sie + i 5* dla tego kto mi da dzialajace...

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Witam , mam csa z patchem 35 mój kolega zakłada serwa przez hlds i jak na niego wchodzę to wyskakuje "Steam Validation Rejected" jak próbowałem wejść na swojego to też to wyskakiwało... nie mam steama

Pozdrawiam

#Edit , kolega też nie ma steama

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Zombie nie nosi broni...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

[Witam. wiec mam nastepujacy problem z CS'em wziolem opcje-->Video i zmienilem rozdzielczosc na ta ostatnia kliknolem ok, zamknelo mi CS'a i od tej pory wyskakuje mi nastepujacy blad :

Runtime Error!

Program: D:\cscscs\hl.exe

abnormal programs termination reinstalowalem cs'a i wgrywalem patch'a i nadal nic :/

Jezeli ktos wie jak ten blad naprawic, bardzo prosze o kontakt gg:11483508 lub pod tematem. z gory dziekuje i za pomoc oczywiscie

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Witam

Mam problem z instalacją cs'a 1,6 ns. Usunełem cs 1.6 ponieważ cfg mi się zjebał, wszystko OK. Następnie z tej samej instalki co instalowałem cs'a i grałem w niego jakieś 2 miechy probóje instalowac cs'a, włączam instalke i pod koniec tego 1 paska pojawia się napis nie lubiony przez większosc ludzi, czyli ERROR. W tym errorze jest napisane, żebym niby zakonczył 2 uruchomiona instalacje i zebym wyłączył inne program w tle ( nie jestem pewny do tego, bo nie jestem az taki dobry w ang. )

Tutaj link wam podaje do tego ERROR'a :

Cytat

http://img13.imagesh...9846/loleki.png

Oczywiscie za pomoc daje + i czekam na szybkie odpowiedzi co mam zrobic Najwyżej piszcie na GG 11704833 (często siedze na GG

Opublikowano

Siema, ja mam pytanie , czy jak zrobię formata kompa to czy to coś da żeby ping mi tak nie skakał w csie? Mam radiówkę 1mb i ping czasami jest po 40-90 a czasami wyjebie ponad 1000 i już automatycznie nie da się pograć.Dodam że kumple mają tego samego neta co ja i nic im się takiego nie dzieje. Nie piszcie żebym probował sposobów na zmniejszenie pingu bo już wszystkie próbowałem.

Opublikowano

Siema, ja mam pytanie , czy jak zrobię formata kompa to czy to coś da żeby ping mi tak nie skakał w csie? Mam radiówkę 1mb i ping czasami jest po 40-90 a czasami wyjebie ponad 1000 i już automatycznie nie da się pograć.Dodam że kumple mają tego samego neta co ja i nic im się takiego nie dzieje. Nie piszcie żebym probował sposobów na zmniejszenie pingu bo już wszystkie próbowałem.

Możliwe, że masz jakiś syf na kompie. Format może pomóc, ale nie musi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...