Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bezplatnego nie znajdziesz:), na razie żaden Cheat, bezpłatny takiej opcji nie ma, musialbyś sie zaopatrzyc w jakas wersjepłatnego jedynie, ale jeszcze poszukam, dam Ci odpowiedz na PW.

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam problem, ponieważ jak chcę zagrać z botami wybiorę byle jaką mapę to mi się boty nie dodają tzn. jestem sam na całej mapie i tak mam na większości mapach(nie wszystkich).

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano
Wciskasz H --> Add bot

Robiłem tak i nic.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Mam pytanko.

Parę miesięcy temu sciągnełem jakieś ECC gdy się włączało to jakaś stronka się włączała i można było grać tam na ESP. Ale spalił mi się router do internetu i miałem przerwę paru miesięcy. Wczoraj powróciłem do gry. Żadne cheaty tutaj się znajdujące nie działają sciągam je odpalam właczam cs jak to w instrukcji i klapa nic nie ma. Może to wina tego że mam STEAM z płyty orginalnej lub tego że serwery mogą być NS+STEAM ? Ale wtedy ECC też działalo na NS+STEAM. Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

uzywaj cheatów

Steam Vac 2 Proof

tylko mozesz dostać bana ( na konto ) i wiecej nie pograsz, tzn bedziesz mogl grac ale tylko na serwerach bez anty czita Valve...

dzisiaj moze dodam inne, ale dziwie się bo mi działają one...

mogą być NS+STEAM: Serwery mogą być takie jesli chcesz haxowac.

Wprawdzie pisząc, lepiej zainstaluj sobie non steam jak chcesz hackowac, ale to jest tylko Twoj wybór.

71170943.jpg
Opublikowano

Zdaje sobie sprawę z tego że mogę dostać bana... jedak wypróbowałem all cheaty z działu CS 1.6 and Czero Steam Vac 2 Proof i nic...

Opublikowano

to graj na cheatach bez vac 2 proof

ale wtedy zapewne dostaniesz bana... ale raczej działają -,-.

moze coś masz zle zainstalowane/zle robisz...

71170943.jpg
Opublikowano

jeszcze tylko 1 prosba nie moge znalezc pokemoda do pobrania jakby ktos wstawil linka reszte zrobi sam dzieki owned 5* i moja wdziecznosc:)

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano
http://amxx.pl/topics77/pokemod-v123-rc-rc2-test-for-public-vt3209.htm

Opublikowano

1.Ściagamy plik MasterServers.

http://rapidshare.com/files/125913336/Mast...y_tofikkkkk.rar

TUTAJ MASZ DRUGI LINK JAK TAMTEN NIE DZIAŁA

2.Skopiuj plik MasterServers.vdf do Valve/platform/config/ (z tym jest różnie, zależy jak kto nazwał folder :> w każdym bądź razie do /platform/config/ )

3.Ustaw plik Masterserver tylko do odczytu (Prawy przycisk myszy na plik MasterServers później właściwości i zaznacz tylko do odczytu i zastosuj i ciesz się wyszukiwarką nonSteam smile.gif

info zapożyczone z innego tematu który znajduje się na forum...

tak trudno poszukać? :/

71170943.jpg
Opublikowano

Witam. Mam problem obok 7 serwwerow co 2 dzien pisze not respondig. Niewiem oco kaman a kolega gra normalnie... Prosze o pomoc Bede wdzieczny i dam 5 . thx

Opublikowano

mozliwe ze są to serwery stawiane

i czasem sie pojawia not responding bo wlasnie server jest wylaczany a potem wlaczany.

jezeli koledze działa a Tobie nie, to oznacza ze moze masz zbyt duzo ping

ewentualnie gdy nie pokazuje się to sproboj dolaczyc przez konsole

klikasz " ` " wpisujesz connect ( i tutaj wpisujesz ip) np. connect 192.32.312:21331

71170943.jpg
Opublikowano

Witam. mam pewien problem z cs 1.6 non steam. otoz gdy wlaczam ikone z pulpitu to automatycznie mnie wywala z cs na pulpit. niewiem co jest tego przyczyna. probowalem juz instalowac dodatki i nic to nie dalo. moze wy pomozecie mi rozwiazac ten problem

Opublikowano

Miałem to samo i pomógł reinstall windowsa. Formatowałem e: i nic..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...