Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prośbę mógłby mi ktoś podać IP serwerów takich jak ten 80.249.173.56:27065?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi Ci o dm czy o pluginy na serwerze? Jeśli chodzi o dm to masz ten : 85.214.141.60:27020 (steam). Często na nim gram ;]

Opublikowano

Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest jakiś program albo można coś zrobić żeby zmniejszyć ping?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

witam, mam pytanie czy jest jakis cheat na steama moze byc wykryty juz. Zeby mial esp box i aimbota na keya? zebym mogl go ustawic zeby strzelal heady na mouse 2 a na mouse 1 normalnie strzelal takie cos jak ecc 5.2 na nonsteam albo moze ktos zna ecc 5.2 na steam?

Opublikowano

Prosze o jakiś config ^^ najlepiej zeby tak az myszka mi sie nie hulała przy strzelaniu z AK, na necie pewnie jest ale nie mam tera czasu zeby znaleźć:>

71170943.jpg
Opublikowano

css server is enforcing consistency for this file; scripts/game_sounds manifest wyskakuje mi taki błąd jak chce wbić na serwer jak go naprawic?

57209015.jpg
Opublikowano
css server is enforcing consistency for this file; scripts/game_sounds manifest wyskakuje mi taki błąd jak chce wbić na serwer jak go naprawic?

proponuje zmienić serwer a jezeli na wszystkich

to reinstall !

71170943.jpg
Opublikowano
na niewszystkich ale stalo sie tak jak wgralem nowe wyglady broni i ich dzwiek

w takim razie zmień na stare... zawsze powinieneś zrobić backup folderu z cs'em przed jakimi kolwiek zmianami

ewentualnie zmień te skiny broni i dzwieki na jakieś inne.

masz jeszcze 3 opcje na fpsbanana ( w googlach znajdzie Ci ta strone )

znalezc normalne

71170943.jpg
Opublikowano

Mam duzy proble nie dzialaja mi hacki:/ mam sciagniete NT framework openDG( wypakowywuje mis ie kilkanascie plikow 2 .dll) i cheata i nie dziala ten cheat mam nonsteama :/ i nie chcami dzialac zaden cheat mi nie walcza sie nawet pomocy

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

jesli chodzi o haxa na steam to nie polecam zadnego z aim botem, a samo wh.

zmniejsza wtedy o 80% wykrycie takiego haxa a niestety wiele jest haxow wiec nie mam pojecia jaki byl twoj

jesli chodzi o ns tez polecam samo wh.

tyle ode mnie, sprawdz haxy ktore sa na stronie mpc.

71170943.jpg
Opublikowano

Mam problem z CS;S dzisiaj się coś stało że gdy wbijam na obojętnie jaki server zacina mi się gra zaraz po wejsciu na server. Wczescniej takiego czegos nigdy nie mialem

57209015.jpg
Opublikowano

Wbijam na serwer i muzyka sie zacina css sie zacina musze wylaczyc cs przez ctr+alt+del. Dodam że zawsze jest ok i sie normalnie załaduje ale dzisiaj to zagralem tylko 5 min bo juz kolejna mapka sie nie załadowała. Nie jest to wina serwera bo jest tak na każdym

57209015.jpg
Opublikowano

Witam!

Mam problem dotyczący AWP!!

Gdyż chodzi oto że gram w CSS już ponad 3 lata i bardzo dobrze potrafie grać...

Jestem naprawde dobry w tym lecz mam problem, mianowicie chodzi o AWP!

Jestem przystosowany do tego że każdy mój strzał to bania...

I właśnie oto mi chodzi że jak gram na AWP to zawsze celuje wokół głowy a zanim naceluje to przeciwnik mnie już zdejmuje......

Koledzy się ze mnie śmieją gdyż rozwalają mnie na AWP a jak gramy 1(Ja)vs 3(oni) to gryzą glebe...

Nie potrafie sie nauczyć strzelać w tłów!! Grałem na botach na hard'zie i to nic nie pomoga.....

Myśle że właśnie oto chodzi gdyż jestem nastawiony na banie ;/

Bardzo prosze pomóżcie mi tak, abym lepiej grał na AWP i takżę niestracił skilla na normalnych broniach....

Pozdro!

Opublikowano

to wina dlatego ze grasz w CSS

tam nie ma takiego czegoś jak recoil ;>

co moge CI polecić, graj na botach na easy i wlasnie tam proboj strzelac w tułów dlaczego na easy ?

bo one wtedy dluzej mysla zanim zaczną walic :>

i ustaw sobie np 10 vs 1 O_O

i lecisz.

71170943.jpg
Gość black_shadow
Opublikowano
Gdyż chodzi oto że gram w CSS już ponad 3 lata i bardzo dobrze potrafie grać...

3 Lata i bardzo dobrze grać , ale w tułów trafić nie możesz? Nie wieże....

-------------------------------------------

Bardzo prosze pomóżcie mi tak, abym lepiej grał na AWP i takżę niestracił skilla na normalnych broniach....

Po prostu kolo z AWP strzelaj w tułów a z innych wal heady. Jeżeli tego nie potrafisz to ile masz lat?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z CS.. nie moge odpalic mysle ze to wina kompa ale narazie niemam windowsa i formata szczelic nie moge.. Ale moze da sie jakos temu zaradzic otoz jak odpalam cs to juz sie pokazuje menu ale sie wylacza.. i tak za kazdym razem wczesniej dzialal normalnie.

Opublikowano

Witam mam problem z CS.. nie moge odpalic mysle ze to wina kompa ale narazie niemam windowsa i formata szczelic nie moge.. Ale moze da sie jakos temu zaradzic otoz jak odpalam cs to juz sie pokazuje menu ale sie wylacza.. i tak za kazdym razem wczesniej dzialal normalnie.

#e

No i mam. Włącz menedżera zadań i wyłącz explorer.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...