Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dostałem bana na perma i zobaczyłem ze mogę zmienić ip na inne tylko ze nie mam żadnego działającego. I dlatego chce zapyta czy ktoś może mi dać lub pokazać stronkę z działającymi IP. Będę bardzo wdzięczny! Za pomoc + i 5*

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. wiec mam nastepujacy problem z CS'em wziolem opcje-->Video i zmienilem rozdzielczosc na ta ostatnia kliknolem ok, zamknelo mi CS'a i od tej pory wyskakuje mi nastepujacy blad :

Runtime Error!

Program: D:\cscscs\hl.exe

abnormal programs termination reinstalowalem cs'a i wgrywalem patch'a i nadal nic :/

Jezeli ktos wie jak ten blad naprawic , bardzo prosze o kontakt gg:11483508 lub pod tematem. z góry dziekuje

a moze STEAM by pomogl ? (na gg pisac nawet jak jestem niedostepny) ZA POMOC OCZYWISCIE jak kto woli + czy minus prosze o szybkie udzielenie pomocy

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Wpisz Komendy fps_max 300 fps_modem 300 developer 15 jeśli nie zadziała to nowa karta się nada

P.S przy wlączeniu mialem nawet 999 przy włączeniu się nie martw dopiero na jakimś serwerze sprawdzaj

25[+]

50[+]

100[+]

150[+]

200[-]

Walnij - nic cie to nie kosztuje mi pomaga :)

Opublikowano

Wpisz Komendy fps_max 300 fps_modem 300 developer 15 jeśli nie zadziała to nowa karta się nada

P.S przy wlączeniu mialem nawet 999 przy włączeniu się nie martw dopiero na jakimś serwerze sprawdzaj

Developer 15? developer 1

Najpierw niech wyłączy synchronizację pionową.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

najlepiej to ustaw 100 fpsów nie więcej ;f przy 200 postać wolniej chodzi ;x

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Siema, mam problem. Mianowicie ostatnio musiałem prze instalować Win XP. Przed przeinstalacją miałem w CS na botach ping 1,2,3 czasami 5. A jak grałem na Serwie kolegi to 60. Teraz jak wbijam na boty, to mam ping 20,30, Ping dochodzi mi czasami do 120!. Co mam zrobić?

Opublikowano

Na new game masz pingi po 20,30? Oo.

Nie spotkałem się nigdy z czymś takim.

Warto spróbować wpisać na nowo komendę

rate 25000

Mi po formacie zazwyczaj resetuje się do standardowych 3000 czy coś takiego ;d (Nie jestem pewien dokładnej wartości)

//studzik.

ss'y robi zazwyczaj admin poprzez plugin.

Antycheaty raczej nie robią. (Chyba że o czymś nie wiem)

Opublikowano

Siema, mam problem. Mianowicie ostatnio musiałem prze instalować Win XP. Przed przeinstalacją miałem w CS na botach ping 1,2,3 czasami 5. A jak grałem na Serwie kolegi to 60. Teraz jak wbijam na boty, to mam ping 20,30, Ping dochodzi mi czasami do 120!. Co mam zrobić?

Coś mi się nie chce wierzyć. Mozliwe, że masz słaby sprzęt + stare sterowniki, dużo włączonych programów, etc. Komputer nie wyrabia, przez co zamula się serwer, na którym grasz i w efekcie skacze ping. Sprawdź podczas gry jak trzyma się procesor i ile masz fps.

Opublikowano

Witam. Mam duży problem z kilkoma serwerami CSa...

Podczas ładowania dochodzi gdzieś do 70-75% ładowania i bum... BRAK ODPOWIEDZI.

Nie mam tak na wszystkich serwerach. Lecz nie mogę pograć na "fajnych" serwerach, ponieważ nie mogę wczytać...

Platforma : Steam.

CS : 1.6

Parametry kompa :

Procek 4x2,66GhZ

4GB Ram DDR2

Karta graficzna Nvidia GeForce 9.8K GT...

Z góry dziękuje za pomoc.

Ps. Próbowałem reinstalacji CSa oraz Steama i dalej nic...

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Może nie pobierają Ci się jakieś pliki z serwera, w co wątpię.

Może steam błędnie się z update'ował,jest wiele możliwości.

Na początek usuń ClientRegistry.blob i pozwól mu się zupdatować na nowo.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Kiedys pogrywalem w cs-a lecz skonzylem swoja gre, lecz mozna powiedziec, ze "wzielo" mnie na Counter Strike Source. Mam ochote sobie pograc, lecz mam pewien problem. Zainstalowalem wszystkie patche i gre. Kiedy probuje laczyc sie z jakimkolwiek serverem wyskakuje mi nastepujacy komunikat: "Your version does not match the servers. Please restart the game". Jezli wiedzialby ktos co na to zaradzic prosze o informacje.

Pozdrawiam Touche

Opublikowano

Zgaduję że chodzi Ci o wersję non-steamową.

Na steama wyszedł patch uniemożliwiający granie graczy steamowych razem z ns'woymi. (Doszły też achievmenty itp.)

Pewnie ten patch krąży gdzieś po necie, ale raczej ciężko Ci będzie go znaleźć.

Podsyłam Ci na pw kilka serwerów ze starym patchem na których spokojnie powinieneś mógł pograć.

Opublikowano

Witam, mam problem otóż gdy ktoś coś mówi przez mikrofon nie widzę z boku głośniczka+nicku osoby w tym czasie mówiącej

I chodzi mi o to, czy jest jakaś komenda by widzieć kto mówi ?

Jeśli tak to poproszę o jej podanie.

Chodzi mi o ten pasek : 43031294.png

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Problem z CS:S non NS na windows 7 , Problem dotyczy tego że kiedy próbuje wbić na jakiegoś serwa to włącza mi sie i tak nawet sekundy to nie trwa wraca mi do listy wyszukiwanych serwerów .

Przy instalacji patcha : V48 wyskakiwało coś że nie można odnaleźć pliku jakeigoś w resources .

Z góry dzięki Pozdrawiam

Opublikowano

Genralnie to tutaj nikt nie odpowiada . Ale super temat . a gdy tworze nowy to usuwany do kosza . !!

Może za 2 lata ktoś odpowie na moje pytanie !

Opublikowano

Misiek...to nie double ale spam + refresh sam w sobie jest spamem.

przeinstaluj grę,zainstaluj patche i moze bedzie dzialac.

@Kwiatinho

przeczytaj regulamin to będziesz wiedział co i jak ; ) polecam.

Odpal gre jako administrator.Jak nic nie da to przeinstaluj gre X_X

Opublikowano

Czy istnieje hack na surfowanie??

Zastanów się chwilę jak może istnieć taki hack, skoro ciągle lecisz inaczej i tak, jak Ci się podoba?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...