Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem... mianowicie po wlaczeniu cs'a nie mam po lewej stronie menu, nie moge wybrac ulubionych, opcje anie wyjscie moze mi ktos pomoc ? (mam steama)

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem... mianowicie po wlaczeniu cs'a nie mam po lewej stronie menu, nie moge wybrac ulubionych, opcje anie wyjscie moze mi ktos pomoc ? (mam steama)

wchodzisz w folder steam > steamapps > nazwa_konta > cs > cspolish > resource > i usuwasz plik "game menu.res" ale pierw zrób kopię zapasową i zapisz gdzieś na pulpicie.

jak nie zadziała to reinstall steama.

Opublikowano

a mogl bys wstawic do pobrania "game menu.res" bo po usunieciu i wklejeniu nadal nie dziala a nie pamietam kody steam dlatego niechce robic reinstala bo strace konto :/

Opublikowano

a mogl bys wstawic do pobrania "game menu.res" bo po usunieciu i wklejeniu nadal nie dziala a nie pamietam kody steam dlatego niechce robic reinstala bo strace konto :/

nie zrozumiałem twojej wypowiedzi, ale wydaje mi się, że usuwasz i na nowo wklejasz.

masz to usunąć z folderu resource. ale zapisz ten plik gdzieś indziej.

kodów? ;o mam rozumieć passów? przypomnij sobie przez mejla.

innych pomysłów nie mam.

Opublikowano

witam mam straszny kłopot nie mogę sobie pograć w cs-a... nie wiem co jest powodem wiec napisze tak miałem rok temu neta w TP z prędkością 512kb/s o wszystko ładnie śmigało mały ping itp i serwery wyszukiwało i mogłem normalnie wejść na nie a przeniosłem się do Netii mam neta 2mb/s i dupa nie wyszukuje mi serwerów wchodze na jakiś serwer który mam w ulubionych i się ładuje ale bardzo po woli gdy już dochodzi do końca muszę czkać aż będzie można wybrać postać ok załadowało się wybieram postać i jestem patrze na ping a tam 12989 oooooooooo i nieraz spada do 1289 albo do 70 ale lagi są w ciul i nie mogę grać inni grają normalnie a u mnie lagi i ping i zawsze u mnie wywala dlaczego może mi ktoś wyjaśnić będę bardzo wdzięczny dam 5 i ++ za pomoc w rozwiązaniu problemu

Nie Lubię Neo-sów :) Jeśli ich też nie lubisz to wstaw mi ++ i nie bądź żyłą :)

Moje Zaliczone Posty :)

10 [Zaliczone]

20 [Zaliczone]

50 [Nie Zaliczone]

Opublikowano

witam mam straszny kłopot nie mogę sobie pograć w cs-a... nie wiem co jest powodem wiec napisze tak miałem rok temu neta w TP z prędkością 512kb/s o wszystko ładnie śmigało mały ping itp i serwery wyszukiwało i mogłem normalnie wejść na nie a przeniosłem się do Netii mam neta 2mb/s i dupa nie wyszukuje mi serwerów wchodze na jakiś serwer który mam w ulubionych i się ładuje ale bardzo po woli gdy już dochodzi do końca muszę czkać aż będzie można wybrać postać ok załadowało się wybieram postać i jestem patrze na ping a tam 12989 oooooooooo i nieraz spada do 1289 albo do 70 ale lagi są w ciul i nie mogę grać inni grają normalnie a u mnie lagi i ping i zawsze u mnie wywala dlaczego może mi ktoś wyjaśnić będę bardzo wdzięczny dam 5 i ++ za pomoc w rozwiązaniu problemu

wyłącz firewall, odblokuj porty sam lub przez zgłoszenie tego do dostawcy neta.

Opublikowano

jeśli można spytać ten firewall to co to za program ??

10 [Zaliczone]

20 [Zaliczone]

50 [Nie Zaliczone]

Opublikowano

EH antywirus po prostu kliknij na niego i tam powinna być opcja wyłącz / Zatrzymaj a jak nie znajdziesz

Panel Sterowania->Dodaj usuń Programy -> Twój Antywirus-> Odinstaluj

Opublikowano

aha

10 [Zaliczone]

20 [Zaliczone]

50 [Nie Zaliczone]

Opublikowano

no niestety nic to nie pomogło nadal ten sam problem mam ;/ sorki za duble post nie zobaczyłem ;/

10 [Zaliczone]

20 [Zaliczone]

50 [Nie Zaliczone]

Opublikowano

chociaż nie jest to zbytnio związane z CS'em ale :

otóż: szukam serwera z modami- z minigunem albo wyrzutnią rakiet, granatnikiem, zombie mod z minigunem, albo z modem power weapons...

proszę o wyłącznie DZIAŁAJĄCE SERWERY!

odwdzięczę się: dam plusa i 5 każdemu, który da mi IP do DZIAŁAJĄCEGO TAKIEGO SERWERA!

dziękuję za uwagę

shoob.png

Opublikowano

Nie szymek nie wyskakuje mi żaden bład .

Co mam zrobić żeby cs mi chodził?

Nawet nie wyskakuje mi ~ konsola ani nic tylko obrazek csa. Proszę o pomoc!

wchodzisz w folder steam > steamapps > nazwa_konta > cs > cspolish > resource > i usuwasz plik "game menu.res" ale pierw zrób kopię zapasową i zapisz gdzieś na pulpicie.

jak nie zadziała to reinstall steama.

Opublikowano

Musisz ustawić po wejściu w new game ilość terrorystów i anty terrorystów (botów-komputer), klikasz start i możesz śmigać.

Wszystko poustawiałem na 8 i nie idzie.

Cały czas jestem sam w roomie.

Jak byś mógł to napisz na gg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema.Gdy próbuje dodać do steama cs anthology 1 za pomocą klucza wyskakuje komunikat o włożeniu płyty w celu instalacji której nie posiadam bo kupiłem klucz.Może da ktoś linka do obrazu płyty najlepiej torrent lub jakaś inna pomoc? z góry thx.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wszystko poustawiałem na 8 i nie idzie.

Cały czas jestem sam w roomie.

Jak byś mógł to napisz na gg

http://www.mpcforum.pl/topic/218931-tut-jak-dodac-boty-do-cs16/page__p__1484220__hl__steam__fromsearch__1#entry1484220

Opublikowano

mam problem z cs 1.6 wczorja wbilem na server i mi wszystko smigalo itd.

dzis gdy klikam na liste serverow to mnie laczy do jakiegos servera gdyby ktos pomogl byl bym wdzieczny:)

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

ponawiam moje pytanie jeśli można :

chociaż nie jest to zbytnio związane z CS'em ale :

otóż: szukam serwera z modami- z minigunem albo wyrzutnią rakiet, granatnikiem, zombie mod z minigunem, albo z modem power weapons...

proszę o wyłącznie DZIAŁAJĄCE SERWERY!

odwdzięczę się: dam plusa i 5 każdemu, który da mi IP do DZIAŁAJĄCEGO TAKIEGO SERWERA!

dziękuję za uwagę

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...