Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj kupilem sobie steama koles mi aktywował klucz i sciągnąłem csa i gdy wszedl na serwer na tym co grałem wczesniej na ns i pod tym samym nickiem patrze ze są te same staty co z ns, mogło sie tak stac czy mnie oszukali ?

Serwer pewnie zapisuje staty na nick, albo na IP, dlatego jak wbiłeś na STEAM, to masz takie same :X

52126142219396245817.jpeg

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej a za reje na CS 1.6 steam sie placi ????

Steam jest darmowy, ale klucz do aktywowania na nim CS'a 1.6 kosztuje ok. 11 zł.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Witam. Chciałem spytać czy jest możliwość grania w czero z botami na modzie deatchmatch. W Condition zero wbudowane są boty i zwykła gra z nimi mnie juz nudzi (na zwylych serwerach grać nie mogę przez mój pro internet). Dlatego chciałem spytać czy jest możliwość gry takiej, że nie trzeba czekać na skończenie rundy aby dalej grać tylko po śmierci od razu się odradza w losowym miejscu i gra dalej.

Opublikowano

Czym rózni sie CS OD CSS??

Problem z C++? Napisz!

Problem z WR ? Napisz!

Problem z CE? Lepiej nie pisz... Ale Napisz!

1288205575-U157485.jpeg

1288206435-U157485.jpeg

Opublikowano

Czym rózni sie CS OD CSS??

Tym się różni, że CS 1.6 jest już starszą grą pozbawioną fizyki, "nowoczesnej" grafiki.

W CSS przedmioty realniej się przemieszczają ma lepszą grafikę i teraz dodali też osiągnięcia.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ponowię pytanie. Można grać z botami w czero deatchmatcha? Jeśli tak to jak?

##Edit

Ok, już się udało. Teraz mam problem, bo chyba coś źle zrobiłem. Normalnie po śmierci się odradzam i gram dalej, ale:

1. Boty podkładają C4

2. Odradzam się na respie, a nie w dowolnym miejscu.

3. Broń trzeba kupować

4. Czas na kupowanie jest ograniczony(mimo ze przed rozpoczeciem gry w "buy time" wpisałem 9999

Opublikowano

Proszę pomóżcie : // Jak włączam CS'a source ( HLDS ) to wyskakuje mi coś takiego : Unable to load engine , image is corrupt. Co mam zrobić ;? ;((

Daj - ;)

xDDD

Opublikowano

O co chodzi wbijam na server (ukochany) i wyskakuje banned jak mam to zlikfidowaći żebym normalnie mugł wejśc na serverek??

PLZ help ( od 3 dni już tak mam )

porprawionaz.jpg
Opublikowano

Dobra panowie , już kurwica mnie bierze ,więc piszę.

Wbijam sobie na serwerek kumpla (na którym jeszcze przedwczoraj grałem normalnie).

No i po wbiciu (gdy jest ponad 6-8 osób ) zaczyna cholernie lagować, ping skacze do 500.

Na innych serwerach normalnie gram , nawet gdy jest dużo ludzi.

Nic nie pobieram ,zbędne programy wyłączam (skype jedynie mam włączony).

Moi kumple mogą grać na nim normalnie.

Jakieś porady co zrobić ,bym mógł grać jak człowiek? Z góry dzięki.

Za wysoka.

Opublikowano

witam mam kłopot z myszką jak gram to na początku wszystko ok ale po 30 min myszka zaczyna się ścinać co dziwne tylko w cs w innych grach tego nie ma ^^

Opublikowano

mam kłopot z myszką jak gram w cs 1.6 steam to po czasie zaczyna się zcinać ale to tylko w cs i nie wiem o co chodzi wina steam ? cza zrobić reinstal

Opublikowano

ustawiałes cos w consoli?? jesli tal to poszukaj komendy na odwrucenie tego a jesli nie to sciognij inego cs albo jeszcze ras zainstaluj

Opublikowano

witam mam pytenie a dokładnie poszukuje diablo moda na kturym jest normalny exp , morzna dawac kolegom itemki i som nowe klasy (porosze o ip za pomoc dam + i 5)

Opublikowano

Witam. Mam 64 bit system win 7 i Cs 1.6 mi Chodzi lecz nie wyświetla mi się konsola ani New Game , Options , Finds Serwer.

Proszę o pomoc bo nie wiem co zrobić aby mi to wszystko działało.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Mam 64 bit system win 7 i Cs 1.6 mi Chodzi lecz nie wyświetla mi się konsola ani New Game , Options , Finds Serwer.

Proszę o pomoc bo nie wiem co zrobić aby mi to wszystko działało.

Pozdrawiam.

Miałem podobny problem, pomógł mi reinstall, config sobie tylko zapisałem.

Wyskakuje ci jakiś błąd może?

Opublikowano

Chce grać w Cs 1.6 ale nie online tylko antyterroryści na terrorystów.

A kiedy zaczynam gre jestem sam w pokoju.

Kto pomoże niech napisze na gg albo na priva:6453083

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chce grać w Cs 1.6 ale nie online tylko antyterroryści na terrorystów.

A kiedy zaczynam gre jestem sam w pokoju.

Kto pomoże niech napisze na gg albo na priva:6453083

Musisz ustawić po wejściu w new game ilość terrorystów i anty terrorystów (botów-komputer), klikasz start i możesz śmigać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...