Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mianowicie wbilem na serwer i potem dostalem tam bana , teraz mam ciagle polaczenie z tym serwerem i wklejanie innych ip w console reconekt i inne nie pomagaja . Ciagle jestem polaczony z tym serwem co dostalem bana i nawet niku zmienic niemoge . Bo po wklejeniu innego ip w console zawsze laczy mnie z tym serwem co dostalem bana . mial ktos podobny problem?

Dodam ze serw co dostalem bana nazywa sie "Rabarbar".

Ps po wejsciu do cs samej gorze nad NEW GAME pisze CS ranabbar [FFA].

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo pogrzeb w cfg

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Mam problem na CSS non steam mam nanjowszego jekiego znalazlem patcha (czyli v.18) ale jak próbuję wejść na serwer to wyskakuje mi komunikat że "twoja wersja nie zgadza się z wersją serwera" prosze o szybką pomoc

Opublikowano

Counter Strike 1.6 Non Steam

Mam taki problem, jak wybieram serwer w trakcie ładowania wyskakuje mi to :

errorndz.jpg

Wie może ktoś o co się rozchodzi lub skąd się bierze ten błąd ?

Dodam, że inne serwery mi normalnie działają, tylko przy jednym mi to wyskakuje.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Misiek - możesz jakoś opisać jakich zmian oczekiwałeś? Z tego co wiem, ten patch jest najstabilniejszy,ale z wyglądu raczej nic nie zmienia.

Z tematu który napisałeś osobno wnioskuję że chodzi Ci o zmiany wizualne, a w tym patchu nie ma żadnych modeli itp.

M2Master - Może wrzuciliście coś na server, co cały czas powoduje jego crashe po restarcie?

Opublikowano

Szukam jakiegoś wyjebanego polskiego serwera, z najpowszechniejszymi mapkami typu de_dust2, inferno itp. Gdzie praktycznie nie ma sytuacji, że gra się 3 na 2 bo ludzi nie ma i jest wgrana jakaś zajebista muza.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Witam. Chciałem zapytać, czy jest jakiś programik do eliminowania night shade na pokemodzie. Np gram Gastlym i mam night shade(ekran zaciemnia się co sekundę) czy dałoby się usunąć ogarniająca ciemność??

Pozdro FLAPEK;)

Opublikowano

Spróbuj jeszcze komendami sv_lan 1/sv_lan 0. Jeśli nie zadziała, to zostaje wam hamachi.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A jak stworze serwer to mam wybrac lan czy internet ? ;p

//Jeśli na hamachi to lan, a normalnie internet. Spróbuj z tym sv_lan albo sv_lan 0

Nie może się dostac na mój serwer w żaden sposób . Co robic ????

//Jest w twojej sieci na hamachi i łączy się poprzez connect twoje ip z hamachi:6547?

Opublikowano

Mam problem w cs 1.6. Przypadkowo usunąłem sobie w zasadzie CAŁE menu. Jedyne co jest widoczne to background. Próbowałem zmienić zawartość gamemenu.res na standardowe i nadal nic.

@edit

Usunąłem całą zawartość cs'a, zainstalowałem dupa. To samo. Nie wiem co się stało. Proszę o pomoc.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Mam problem gdy ściągam nowe bronie do cs i wypakowuje je to powinny tam byc pliki .mdl ale ja takich nie mam sa tylko .vmt albo .vtf i niewiem co zrobic pomurzcie ;p

Klasa - Wojownik Body

LvL - 69 +

Server - 11 s Arkantes

Królestwo - Schinsoo

Gildia - TheGreanMile

Opublikowano
Mam problem gdy ściągam nowe bronie do cs i wypakowuje je to powinny tam byc pliki .mdl ale ja takich nie mam sa tylko .vmt albo .vtf i niewiem co zrobic pomurzcie ;p

.vmt i .vtf to do cs:s.

Opublikowano

witam mam pytanie

jak zrobić żeby w górnym lewym rogu wyświetlało się coś takiego

Zostałeś zbanowany peze Magnus

powud wh

czas 260min

lub zrobić komuś ss tak jak bym ja siedział przed jego kompem

a i jeszcze jedno pytanie jak się zalogować na admina ?

Opublikowano

Witam . Mam pytanie . Powiedział by ktoś lub dal linka do tematu jak zrobic wlasny plugin na wlasny serv : D Chodzi mi o np ze na servie jest komenda /los co daje nam np 4500 $ lub smierc albo np Takie cos ze pisze co jakis czas ze np Gracze z pingiem pow 100 bd wurzycani z Gory dzienki . Daje duzo + i 5

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Witam mam pytanie otoz posiadam wersje csa z 2009 roku przerobiona przez fanow (dodane skiny z source itp) Probowalem odpalic na niej cheaty ale zadne nie dzialaja. Ktos wie jak to naprawic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...